Blue Jeans (превод на Македонски)

Advertisements
превод на Македонски

Сини фармерки

Версии: #1#2
Сини фармерки, бела маичка
Влегувајќи во собата знаеш дека ми ги заслепи очиве
Беше како Џејмс Дин, тоа сигурно
Свеж си до смрт и болен ко ра-рак
Ти беше нешто како панк-рок, јас пораснав на хип-хоп
Но ти ми стоиш поубаво дури и од мојот омилен џемпер, и знам
Дека љубовта е злобна, и љубовта боли
Но сеуште се сеќавам на тој ден кога се сретнавме во декември, о бејби!
 
Ќе те сакам до крај
Ќе рекам милион години
Вети дека нема да забориавиш дека си мој
Бејби дали можеш да видиш низ солзите?
Те сакам повеќе
Од поранешните кучки
Речи дека ќе помниш, о бејби, речи дека ќе помниш
Ќе те сакам до крај
 
Големи соништа, гангстеру
Рече дека треба да заминеш и да почнеш одмово со животот
Јас беав као: “Не, те молам, остани тука“
Не ни требаат пари, можеме да направиме се да функиционира
Но тој се упати надвор во недела, рече ќе дојде дома во понеделник
Јас останав чекајќи, исчекувајќи, тапкајќи, но тој
Правеше пари
“Фатен во играта“ тоа беше полследното што го чув
 
Ќе те сакам до крај
Ќе рекам милион години
Вети дека нема да забориавиш дека си мој
Бејби дали можеш да видиш низ солзите?
Те сакам повеќе
Од поранешните кучки
Речи дека ќе помниш, о бејби, речи дека ќе помниш
Ќе те сакам до крај
 
Ти изглегуваше секоја бечер
И бејби тоа е во ред
Ти кажав дека што и да правиш ќе бидам покрај тебе
Зош ја сум или живеј или умри
Во случај да паднеш или полеташ
Па гомна, барем се обиде.
Но кога замина низ вратата, дел од мене умре
Ти кажав дека сакам повеќе-но не мислев така
Јас само сакам да биде како порано
Ние танцуваме цела ноќ
После те одведоа-те украдоа од мојот живот
Ти само треба да запомниш...
 
Ќе те сакам до крај
Ќе рекам милион години
Вети дека нема да забориавиш дека си мој
Бејби дали можеш да видиш низ солзите?
Те сакам повеќе
Од поранешните кучки
Речи дека ќе помниш, о бејби, речи дека ќе помниш
Ќе те сакам до крај
 
Пуснато от MoniStanMoniStan в Срд, 15/05/2013 - 21:56
Английски

Blue Jeans

Idioms from "Blue Jeans"
See also
Коментари