Реклама

Текстове на песни на Boggie

Boggie
Текстове на песниПреводиЗаявки
A város nélkülemУнгарски
3
Английски
Чешки
All Is One Is AllАнглийски
All Is One Is All
CamouflageФренскиАнглийски
Испански
Окситански
Португалски
Унгарски
Confidences sur le divanФренскиvideo
3
Английски
Португалски
ÉgboltУнгарскиvideo
All Is One Is All
Английски
ÉrkezemУнгарски
3
Английски
FearlessАнглийскиvideo
Fearless (Single - 2014)
Испански
Полски
Португалски
Холандски
Feelin'Английски
Boggie
God Takes ItАнглийски
Boggie
Португалски
I'm aliveАнглийски
3
Полски
Френски
Japanese GardenАнглийски
Boggie
Португалски
JapánkertУнгарскиvideo
Boggie
Английски
Je veux l'aventureФренскиvideoАнглийски
Португалски
Le démonФренски
3
Английски
MirrorАнглийскиvideo
3
Полски
Mon bagageФренскиvideo
All Is One Is All
Английски
Португалски
Nem Kell BántaniУнгарскиvideo
3
Английски
New SunАнглийски
Boggie
Nouveau ParfumФренскиvideo
Boggie (2013)
Английски
Испански #1 #2
Корейски
Португалски
Руски #1 #2
Сръбски
Турски
Унгарски #1 #2
ParfümУнгарскиvideo
Boggie (2013)
Английски #1 #2
Испански
Немски
Руски
Френски
Холандски
Турски
Турски (Османски)
Perfume [Parfüm]Английскиvideo
Perfume [Parfüm]
Испански
Полски
Португалски
QuelquesФренски
Boggie
Quitte-moiФренскиvideo
3
Английски
Run to the RiverАнглийскиvideoПолски
Френски
Say SomethingАнглийскиvideo
All Is One Is All
Португалски
Sing LullabyАнглийски
Boggie
SympathiqueФренски
Boggie
SzabadítóУнгарскиvideo
Boggie / All Is One Is All (2014)
Английски
Френски
Szeretem őtУнгарскиvideo
Szeretem őt - Single
Английски
Португалски
Френски
Финландски
Színes mindenУнгарскиvideo
All Is One Is All
Английски
Чешки
Un an à ParisФренскиvideo
Boggie (2013)
Английски
Испански
Португалски
UtazomУнгарскиvideoАнглийски
Португалски
VégtelenУнгарски
3
Английски
Wars for NothingАнглийскиvideo
Eurovision Song Contest 2015
Азербайджански
Арабски
Български
Галицийски #1 #2
Гръцки
Иврит
Индонезийски
Испански #1 #2
Италиански
Каталонски
Немски
Норвежки
Полски
Португалски
Руски #1 #2
Сръбски
Турски #1 #2
Унгарски
Финландски
Френски
Холандски
Хърватски
Шведски
Японски
Коментари
Alma BarrocaAlma Barroca    Пет, 09/05/2014 - 23:44

A sua página é a mais recente, então eu vou pedir que os Administradores movam o conteúdo de lá para cá. Obrigado por reportar Wink smile