Buongiornissimo (превод на Албански)

Advertisements

Mirdita shumë

Në të sëmës ky fiksimi për të përcjellë një mesazh
Jam rritur nuk hyj më në personazh
Gjithsesi po i flas një fëmije budalla
Italia duhet ndërruar, pelena është plot
Jemi revolucionarë deri në fund
Por pastaj thyejmë më shumë premtime sesa vitrina
Tani kam sy të trishtuar dhe hundë prej kllouni
Eja të luash Shpulla e sold out-it*
 
Nuk më plas, pa zemër
Pa fund, më jep gjithë urrejtjen tënde
Nuk më shqetëson
Pështymat si shi
Mirdita shumë
Nuk më plas, pa zemër
Pa fund, më jep gjithë urrejtjen tënde
Nuk më shqetëson
Pështymat si shi
Mirdita shumë
 
Banal mes banalëve Z. Banalitet
Bota më ndryshoi dhe unë desha ta ndryshoj
Gjysma e jetës për të kuptuar se si bëhet
Ndërsa gjysma tjetër për të kuptuar se si të mos e bësh
Për të jetuar dhe për të bërë twerk duhet shumë fat
Zihesh me grushta me jetën dhe ha goditje në hundë
Kur je i ri do doje të ndryshosh të ardhmen
Kur plakesh do vetëm të ndryshosh të shkuarën tënde
Nuk më plas, pa zemër
Pa fund, më jep gjithë urrejtjen tënde
Nuk më shqetëson
Pështymat si shi
Mirdita shumë
 
Nuk më plas, pa zemër
Pa fund, më jep gjithë urrejtjen tënde
Nuk më shqetëson
Pështymat si shi
Mirdita shumë
 
Jetojmë me barra në ndërgjegjie
Dhe nuk i shkëputim nga frika e hernies
Vetëm po të ndotesh e kupton që e ke
Mesohu të zhytesh kur je në mut
Nuk më plas, pa zemër
Pa fund, më jep gjithë urrejtjen tënde
Nuk më shqetëson
Pështymat si shi
Mirdita shumë
 
Nuk më plas, pa zemër
Pa fund, më jep gjithë urrejtjen tënde
Nuk më shqetëson
Pështymat si shi
Mirdita shumë
 
Пуснато от EaglewatchEaglewatch в Срд, 03/04/2019 - 11:19
Добавен превод, изпълнявайки заявка, направена от doctorJoJodoctorJoJo
Коментари на автора:

*Schiaffo del sold out- Shprehja e vërtetë është “Schiaffo del soldato” që do të thotë Shpulla e ushtarit. Është një lojë popullore e përhapur në Itali, Shqipëri dhe Greqi, ku njëri kthehet me kurriz nga shokët dhe vetëm një prej tyre e godet me shpullë dhe ky duhet ta gjejë kush e goditi. Ndërsa në Shqipëri kjo lojë quhet “Biz”.

ИталианскиИталиански

Buongiornissimo

Още преводи на "Buongiornissimo"
Албански Eaglewatch
Idioms from "Buongiornissimo"
See also
Коментари