Advertisements

Текстове на песни на Caetano Veloso

Текстове на песниПреводиЗаявки
13 de MaioПортугалскиvideo
Live in Bahia (2012)
Френски
A base de GuantánamoПортугалскиvideo
2011
Френски
A Bossa Nova É FodaПортугалскиvideo
Abraçaço
Френски
A Luz de TietaПортугалскиАнглийски
Френски
A Voz do MortoПортугалскиvideoФренски
Alegria AlegriaПортугалскиvideo
Caetano Veloso
Английски #1 #2
Испански
Френски
AlexandrinoПортугалскиАнглийски
Френски
Alguém CantandoПортугалски
Bicho
Английски
Френски
AmanhãПортугалскиvideo
Totalmente Demais
Английски
Френски
Украински
AnunciaçãoПортугалскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
AvarandadoПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Италиански
Френски
Ave MariaЛатинскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Ay amorИспанскиvideoФренски
BabyПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Beleza puraПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Френски
BésameИспанскиvideoФренски
Boas VindasПортугалскиАнглийски
Френски
BranquinhaПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Burn it BlueАнглийскиvideoИспански
Италиански
Френски
Хърватски
CajuínaПортугалскиvideo
Cinema Transcendental (1979)
Английски
Френски
Canto de Um Povo de Um LugarПортугалскиАнглийски
Френски
Capullito de alelíИспанскиvideo
Fina Estampa
Английски
Италиански
CarolinaПортугалскиvideo
Caetano Veloso
Английски
Френски
Chuva, Suor e CervejaПортугалскиvideo
O Carnaval de Caetano (1971)
Френски
Circuladô de FulôПортугалскиvideo
Circuladô
ClaraПортугалскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
ClariceПортугалскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
Coisa Mais LindaПортугалскиvideo
Uns
Английски
Испански
Румънски
Френски
Contigo en la distanciaИспанскиvideo
Fina Estampa
Английски
Португалски
Турски
Френски
Японски
Cucurrucucu PalomaИспанскиvideoАнглийски #1 #2 #3 #4 #5
Гръцки
Иврит
Италиански #1 #2
Китайски
Немски
Турски
Френски
Хърватски
Debaixo Dos Caracóis Dos Seus CabelosПортугалскиvideoАнглийски
Каталонски
Френски
Desde que o samba é sambaПортугалскиvideoАнглийски
Испански
Френски
DiferentementeПортугалскиvideo
Zii e Zie
Английски
Италиански
Немски
Турски
Френски
Dom de iludirПортугалскиvideo
Totalmente Demais
Английски
Френски
É HojeПортугалскиАнглийски
Френски
É Proibido ProibirПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Eclipse OcultoПортугалски
Uns
Английски #1 #2
Френски
Ela e euПортугалскиАнглийски
Френски
Ele me deu um beijo na bocaПортугалскиvideo
Cores, Nomes (1982)
Френски
ElesПортугалскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
EscândaloПортугалски
Pipoca Moderna - Caetano Raro E Inédito 2
Английски
Eu Sou Neguinha?Португалскиvideo
Caetano (1987)
Английски
FelicidadeПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Немски
Украински
Fina estampaИспанскиvideo
Fina Estampa
Английски
Португалски
Френски
Fora da ordemПортугалскиvideo
Circuladô
Френски
Força EstranhaПортугалскиvideo
Cd single
Английски #1 #2
Испански
Каталонски
Френски
Funk MelódicoПортугалскиvideo
GenteПортугалскиvideo
Muito (1978)
Френски
If You Hold a StoneАнглийскиvideo
Caetano Veloso (1971)
In the Hot Sun of a Christmas DayАнглийскиvideo
Caetano Veloso (1971)
Немски
Португалски
Украински
Френски
IreneПортугалскиvideoАнглийски
Испански
Френски
Isto Aqui O Que ÉПортугалскиvideo
Certeza da Beleza - Raridades (1983-1994)
It's a Long WayАнглийски, Португалскиvideo
Transa
ItapuāПортугалскиАнглийски
Френски
JóiaПортугалскиvideo
Jóia
Английски
Румънски
Френски
Julia / MorenoПортугалскиvideo
Araçá Azul (1973)
Френски
KaluПортугалскиvideo
Totalmente Demais
Френски
La barcaИспанскиvideoФренски
La GolondrinaИспанскиvideo
Fina Estampa
Италиански
Немски
Турски
Lamento BorincanoИспанскиvideo
Fina Estampa
Английски
Португалски
London, LondonАнглийскиvideoИталиански
Португалски
Френски
Холандски
Шведски
Исландски
Норвежки
Финландски
Luz do solПортугалскиvideo
Caetano Veloso
Английски
Галицийски
Френски
María BonitaИспански
Fina Estampa
Английски
Румънски
María la OИспански
Fina Estampa
Marinheiro SóПортугалскиvideoАнглийски
Испански
Френски
Meia Lua InteiroПортугалскиАнглийски
Menino DeusПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Menino do RioПортугалскиАнглийски
Френски
MerdaПортугалскиvideoАнглийски
Италиански
Френски
Mi Cocodrilo VerdeИспанскиАнглийски
Michelangelo AntonioniИталианскиvideoАнглийски
Френски
Mimar vocêПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Mora na FilosofiaПортугалскиvideo
Transa
Английски
Испански #1 #2
Френски
Não EncheПортугалскиvideoАнглийски
Não Me ArrependoПортугалскиvideo
No Dia em que Eu Vim-Me EmboraПортугалски
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
Nosso estranho amorПортугалскиvideo
Totalmente Demais
Английски
Испански #1 #2
Италиански
Френски
O Cu do MundoПортугалскиvideo
Circuladô
O homem velhoПортугалскиvideo
Velô (1984)
Английски
O império da LeiПортугалскиvideo
2013
Френски
O LeãozinhoПортугалскиvideo
Bicho
Английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
Италиански
Френски #1 #2
Японски
O QuereresПортугалскиvideoАнглийски
Френски
O seu amorПортугалскиvideoФренски
OdaraПортугалскиАнглийски
Френски
OfertórioПортугалскиАнглийски
Onde Andarás?Португалски
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
Onde eu nasci passa um rioПортугалскиvideo
Domingo (1967)
Френски
Oração ao TempoПортугалскиvideo
Cinema Transcendental
Английски #1 #2
Испански
Френски
Paisagem ÚtilПортугалскиvideo
Caetano Veloso 1968
Френски
ParabénsПортугалски
Abracaço
Английски
PecadoИспански
Fina estampa
Peter GastПортугалски
Uns
Френски
Podres PoderesПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Pra que mentir ?Португалскиvideo
Totalmente Demais
Френски
QueixaПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Испански
Френски
ReconvexoПортугалскиАнглийски
Recuerdos de YpacaraíИспанскиvideo
Fina Estampa
Английски
RemelexoПортугалскиvideo
Domingo (1967)
Английски
Френски
SampaПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Френски
Sete Mil VezesПортугалскиvideo
Cores, Nomes
Френски
Shy MoonАнглийскиvideo
Velô
Датски
Тонгански
Френски
Индонезийски
So in loveАнглийскиvideo
A Foreign Sound
Италиански
Só Vou Gostar de Quem Gosta de MimПортугалскиАнглийски #1 #2
Френски
SolidãoПортугалскиvideo
Totalmente Demais
Немски
Френски
SonhosПортугалскиvideo
Cores e Nomes
Английски #1 #2 #3
Гръцки
Френски
Soy Loco por Tí, AméricaИспанскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Руски
Френски
SozinhoПортугалскиvideoАнглийски #1 #2 #3
Гръцки
Испански #1 #2 #3
Немски
Персийски
Руски
Френски #1 #2
Хърватски
SuperbacanaПортугалскиvideo
Caetano Veloso 1968
Английски
Френски
Tá EscritoПортугалскиАнглийски
Tempo de EstioПортугалскиvideo
Muito (1978)
Френски
TerraПортугалски
Muito
Английски
Френски
TigresaПортугалскиvideo
Bicho
Английски
Френски
Todo o amor que houver nessa vidaПортугалскиvideo
Totalmente demais
Английски
Френски
Tonada de luna llenaИспански
Fina Estampa
Totalmente DemaisПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Trem das CoresПортугалскиАнглийски
Френски
Triste BahiaПортугалскиvideo
Transa
Английски
TropicaliaПортугалскиvideoАнглийски
Испански
Френски
Хърватски
Tudo Se TransformouПортугалскиvideoАнглийски
Two Naira Fifty KoboПортугалскиvideo
Bicho
Um canto de afoxé para o bloco do IlêПортугалскиvideo
Cores, nomes (1982)
Френски
Um ComunistaПортугалскиvideoФренски
Um só lugarПортугалскиАнглийски
Френски
Un vestido y un amorИспански
Fina Estampa
Vaca ProfanaПортугалскиvideo
Totalmente Demais
Френски
Vera GataПортугалскиvideo
Outras Palavras
Френски
Vete de míИспанскиvideo
Fina Estampa
Английски
Френски
Você é lindaПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Гръцки
Испански
Италиански
Френски
Персийски
Руски
Você me deuПортугалскиАнглийски
Você não entende nadaПортугалскиvideo
Multishow Ao Vivo Caetano Veloso Abraçaço
Английски #1 #2
Френски
Você Não Me Ensinou a Te Esquecer ПортугалскиАнглийски #1 #2
Италиански #1 #2
Персийски
Френски
Vuelvo al surИспанскиvideo
Fina Estampa
Френски
Caetano Veloso - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Vanessa da Mata - A FelicidadeПортугалскиvideo
Vanessa da Mata canta Tom Jobim (2013)
Английски
Руски #1 #2
Френски
Emicida - BaianaПортугалскиvideo
Sobre Crianças, Quadris, Pesadelos e Lições de Casa (2015)
Joan Manuel Serrat - Cada qual com sua maniaПортугалскиvideo
Sinceramente Teu (1986)
Flávio Venturini - Ceu de Santo AmaroПортугалскиvideoФренски
Nordeste Já - Chega de MágoaПортугалскиvideo
Nordeste Já
Френски
Tropicalia - Coração MaternoПортугалскиvideo
Tropicalia ou Panis et Circencis
Френски
Gal Costa - Coração VagabundoПортугалскиvideo
Domingo
Английски
Сръбски
Френски
IZA - Divino MaravilhosoПортугалскиvideoАнглийски
Tropicalia - Enquanto o lobo não vemПортугалски
Panis e Circenses
Френски
Chico Buarque - Janelas Abertas nº 2Португалски
Caetano e Chico Juntos e ao Vivo (1972)
Френски
Marina Lima - O nosso estranho amorПортугалскиРумънски
Френски
Chico Buarque - Os ArgonautasПортугалскиvideo
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
Английски
Chico Buarque - Partido AltoПортугалскиvideo
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
Френски #1 #2
Daniela Mercury - Proibido o CarnavalПортугалскиvideo
2019
Gal Costa - Que Pena (Ela Já Não Gosta Mais de Mim)Португалскиvideo
Gal Costa (1969)
Немски
Френски
Cesária Évora - RegressoПортугалскиvideo
São Vicente di Longe (2001)
Английски
Zeca Veloso - Todo HomemПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Chico Buarque - Você Não Entende Nada / CotidianoПортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
Mercedes Sosa - Volver a los diecisieteИспанскиvideoАнглийски
Caetano Veloso е изпълнил/а иПреводи
Guilherme Arantes - AmanhãПортугалскиvideo
Ronda Noturna
Английски
Испански
Френски
Francisco Alves - Aquarela do BrasilПортугалскиvideo
Luiz Gonzaga - Asa BrancaПортугалскиvideoАнглийски #1 #2 #3
Испански
Италиански
Руски
Френски #1 #2
Bola de Nieve - Ay AmorИспанскиvideo
(1962)
Английски
Michael Jackson - Billie JeanАнглийскиvideo
Thriller (1982)
Бенгалски
Грузински
Гръцки #1 #2 #3
Есперанто
Испански #1 #2
Италиански #1 #2
Кюрдски (Кюрманджи)
Немски #1 #2
Персийски
Полски
Португалски
Румънски
Руски #1 #2
Сръбски #1 #2
Турски
Унгарски
Френски
Хинди
Хърватски
João Gilberto - Bim BomПортугалскиvideoАнглийски
Немски
Руски
Френски
Julio Sosa - CambalacheИспанскиvideoАнглийски
Италиански
Сръбски
Френски
Maria Bethânia - CarcaráПортугалскиvideo
Pixinguinha - CarinhosoПортугалскиvideoАнглийски
Немски
Френски
Nara Leão - Chega de saudadeПортугалскиvideoНемски
Френски
Aurora Miranda - Cidade MaravilhosaПортугалскиvideoАнглийски
Немски
Френски
Magazine (Brazil) - ComeuПортугалскиvideo
1985
Френски
Roberto Carlos - Como Dois e DoisПортугалскиvideoАнглийски
Испански
Френски
Ana Cañas - Coração VagabundoПортугалскиvideoАнглийски
Henri Salvador - Dans mon îleФренскиvideoПортугалски
Gal Costa - Divino MaravilhosoПортугалскиvideo
Gal Costa (1969)
Английски
Френски
Tom Jobim - Eu Sei Que Vou Te AmarПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Румънски
Руски
Турски
Френски
Хърватски
Chabuca Granda - Fina estampaИспанскиvideoАнглийски
Arranco de Varsóvia - Força da ImaginaçãoПортугалскиvideo
João Bosco - Incompatibilidade de gêniosПортугалскиvideoАнглийски
Jorge Ben Jor - Ive brusselПортугалскиvideoАнглийски
Италиански
Френски
Rafael Hernández - Lamento BorincanoИспанскиvideoАнглийски
Немски
Julio Sosa - Mano a ManoИспанскиvideoАнглийски
Carolina Soares - Meia Lua InteiraПортугалскиvideo
Canto na areia
Metrô (Brazil) - Mensagem de AmorПортугалскиvideo
Déjà Vu
Френски
Wando - MoçaПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Roberto Carlos - Muito RomânticoПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Gal Costa - Não IdentificadoПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Gal Costa - Paula e BebetoПортугалскиvideoФренски
António Zambujo - Poema dos Olhos da AmadaПортугалскиvideo
Guia
Английски
Испански
Италиански
Nei Lisboa - Pra te lembrarПортугалскиvideo
Luiza Possi - Pra Te LembrarПортугалскиvideo
Lembra - Single
Английски
Pixinguinha - RosaПортугалскиvideoАнглийски
Френски
Chico Buarque - Samba e AmorПортугалскиvideo
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
Френски
Gal Costa - SaudosismoПортугалскиvideo
Gal Costa (1969)
Френски
Nat King Cole - Suas MãosПортугалскиvideo
A Mis Amigos (1959)
Английски
Иврит
Gilberto Gil - TradiçãoПортугалскиvideo
Realce (1979)
Френски
Fito Páez - Un vestido y un amorИспанскиvideo
El amor después del amor (1992)
Английски
Португалски
Турски
Френски
Jorge Mautner - VampiroПортугалскиvideoАнглийски
Bola de Nieve - Vete de míИспанскиvideo
Violeta Parra - Volver a los 17Испанскиvideo
Las últimas composiciones (1967)
Английски
Немски
Португалски
Френски
Хърватски
Коментари
GuestGuest    Срд, 30/09/2009 - 22:54

I really like this song (Tonada de Luna Llena) and would very much appreciate if someone would be so kind as to translate it into English.

Thank you.

Be well,

John S.