Текстове на песни на Carlos Puebla

Carlos Puebla
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
Canto a Camiloиспанскианглийски
арабски
полски
турски
френски
Canto a mi Puebloиспански
Soy del Pueblo
английски
арабски
немски
полски
руски
турски
френски
Canto por todos los muertosиспански
Carta al Cheиспанскианглийски
David y Goliathиспанскианглийски
полски
De Cuba traigo un cantarиспанскианглийски
полски
Duro con élиспанскианглийски
полски
Elegía a Salvador Allendeиспанскианглийски
полски
Gracias, Fidelиспанскианглийски
полски
Hasta siempreиспански
Single (1965)
албански
английски #1 #2 #3 #4
арабски #1 #2
гръцки #1 #2 #3
иврит #1 #2
италиански
кюрдски (сорани) #1 #2
немски
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски
фински
френски #1 #2 #3 #4
хърватски
японски
Lo Eternoиспанскианглийски #1 #2
немски
полски
руски
турски
Que pare el sonиспански
Todo por la reforma agrariaиспанскианглийски
полски
Un Nombreиспанскианглийски
гръцки
френски
Y en eso llegó Fidelиспанскианглийски #1 #2
арабски #1 #2
гръцки
италиански
полски
руски #1 #2 #3
турски
унгарски
френски
сръбски
Ya que lo preguntaиспанскианглийски
полски
Yankee go homeиспански
Y diez años van (1969)
английски
немски
полски
руски
¡Cuba, qué linda es Cuba!испанскианглийски
немски
¡Qué alegrón!испанскианглийски
полски
турски
Carlos Puebla е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Nathalie Cardone - Hasta Siempreиспанскианглийски
иврит
румънски
турски #1 #2
френски
хърватски
Numa Moraes - Un nombreиспански
Коментари
Read about music throughout history