Текстове на песни на Chico Buarque

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A Aurora de Nova Iorqueпортугалскифренски
A Bandaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски #1 #2
немски
руски #1 #2
френски
хърватски
A CIDADE DOS ARTISTASпортугалскифренски
A CIDADE IDEALпортугалски
A Noiva da Cidadeпортугалски
Meus Caros Amigos (1976)
английски
френски
A Ritaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
италиански
френски
A Rosaпортугалскианглийски
френски
A Televisãoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
френски
Acalantoпортугалски
Construção (1971)
английски
френски
Acorda Amorпортугалскианглийски
френски
Agora Falando Sérioпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Almanaqueпортугалскифренски
Amanhã, Ninguém Sabeпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Amigo É pra Essas Coisasпортугалскианглийски
френски
Amor Baratoпортугалски
Almanaque
английски
френски
Ana de Amsterdamпортугалски
Chico Canta (1973)
френски
Angélicaпортугалскианглийски
руски
френски
Ano Novoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
френски
Apesar de Vocêпортугалскианглийски #1 #2
нидерландски
френски
As Caravanasпортугалски
Caravanas (2017)
френски
As Cartasпортугалскифренски
As Ciganasпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
английски
As Minhas Meninasпортугалски
Francisco (1987)
френски
As Vitrinesпортугалскианглийски
френски
Até o Fimпортугалски
Chico Buarque (1978)
английски
френски
Até Penseiпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
италиански
френски
Até Segunda-Feiraпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
френски
Atrás da Portaпортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo
английски
испански
френски
Baioqueпортугалски
Quando o Carnaval Chegar (trilha sonora) (1972)
френски
Bancarrota Bluesпортугалски
Francisco (1988)
френски
Bárbaraпортугалски
Chico Canta (1973)
английски
френски
Basta um Diaпортугалски
Meus Caros Amigos (1976)
английски
френски
Beatrizпортугалскианглийски #1 #2
испански
сръбски
френски
Benvindaпортугалски
Umas e Outras - Compacto (1969)
френски
Bom Conselhoпортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
английски
италиански
френски
Bom Tempoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda compacto (1968)
френски
Brejo da Cruzпортугалски
Chico Buarque (1985)
френски
Bye Bye Brasilпортугалски
Vida
английски
френски
C'è più samba (Tem Mais Samba)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
Caçadaпортугалски
Quando o Carnaval Chegar (trilha sonora) (1972)
френски
Cadê Você?португалски
Francisco (1987)
френски
Cala a Boca, Bárbaraпортугалски
Chico Canta (1973)
френски
Cáliceпортугалски
Chico Buarque (1978)
английски #1 #2 #3 #4
френски
Cantando no Toróпортугалски
Francisco (1987)
френски
Cara a Caraпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Carcaráпортугалскианглийски
френски
Carolinaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
испански
френски
Carolina (Versão italiana)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
Cem Mil Réisпортугалски
Songbook Noel
френски
Chegada ao Recifeпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Choro Bandidoпортугалскианглийски
френски
Ciao ciao addioиталиански
Chico Buarque na Itália (1969)
Cobra de Vidroпортугалски
Chico Canta (1973)
френски
Com Açúcar, com Afetoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
английски #1 #2
френски
Construçãoпортугалски
Construção (1971)
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
иврит
испански
немски #1 #2
нидерландски
френски
Copo vazioпортугалски
Sinal Fechado (1974)
английски
френски
Cordãoпортугалски
Construção (1971)
английски
френски
Correnteпортугалски
Meus Caros Amigos (1976)
френски
Cotidianoпортугалски
Construção (1971)
английски #1 #2
немски
руски
френски
Cuidado com a Outraпортугалски
Sinal Fechado (1974)
френски
De Sua Formosuraпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
De Todas as Maneirasпортугалскианглийски
френски
Deixa a Meninaпортугалскианглийски
френски
Derradeira Estaçãoпортугалски
Francisco
английски
френски
Desalentoпортугалски
Construção (1971)
френски
Desencantoпортугалскифренски
Desencontroпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
френски
Deus Lhe Pagueпортугалски
Construção (1971)
английски #1 #2
френски
Ed ora dico sul serio (Agora Falando Sério)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Ela Desatinouпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
френски
Ela e Sua Janelaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Encontro Com o Carnavalпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Essa Moça Tá Diferenteпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
английски #1 #2
испански
френски
Estação Derradeiraпортугалски
Francisco (1987)
френски
Eu Te Amoпортугалскианглийски
гръцки
френски
Fado Tropicalпортугалски
Chico Canta (1973)
английски
френски
Fala do Mestre Carpinaпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Fantasiaпортугалски
Vida (1980)
френски
Far Niente (Bom Tempo)италиански
Chico Buarque Na Itália (1969)
Feijoada Completaпортугалски
Chico Buarque (1978)
френски
Ficaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
френски
Flor da Idadeпортугалскианглийски
френски
Folhetimпортугалски
Até Pensei Que Fosse Minha
английски
Fortalezaпортугалски
Chico Canta (1973)
френски
Frevoпортугалски
Quando o Carnaval Chegar
френски
Funeral de um Lavradorпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
английски
италиански
френски
Funeral de um Lavrador (Outra Versão)португалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
Funerale di un contadino (Funeral de um Lavrador)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Futuros Amantesпортугалски
Paratodos
английски
испански
френски
Geni e o Zepelimпортугалски
Ópera do malandro
английски #1 #2
италиански
Dragon
Gente Humildeпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Gota d'Águaпортугалскианглийски #1 #2
френски
Homens de Pedraпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Il nome di Maria (Não Fala de Maria)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Ilmo. Sr. Ciro Monteiro (ou Receita Pra Virar Casaca de Neném)португалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
In memoria di un congiurato (Tema dos Inconfidentes)италиански
Per un pugno di samba (1970)
португалски
In te (Mulher, Vou Dizer Quanto Te Amo)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Iolandaпортугалскианглийски
гръцки
испански
италиански
каталунски
руски
френски
украински
Já Passouпортугалски
Vida (1980)
френски
Janelas Abertas nº 2португалски
Caetano e Chico Juntos e ao Vivo (1972)
френски
Januáriaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
италиански
френски
Joana Francesaфренски, португалскианглийски
френски
João e Mariaпортугалскианглийски
гръцки
испански
италиански
френски
Jorge Maravilhaпортугалски
O Banquete dos Mendigos (1974)
френски
Jucaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Juca (Versão Italiana)италиански
Chico Buarque Na Itália (1969)
La banda (A Banda)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
La Tv (A Televisão)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
Lei no, lei sta ballando (Ela desatinou)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Logo Euпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
английски
френски
Lolaпортугалски
Francisco (1988)
френски
Luizaпортугалскианглийски
френски
Madalena è andata via (Madalena Foi pro Mar)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
Madalena Foi pro Marпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Mambembeпортугалски
Quando o Carnaval Chegar (trilha sonora) (1972)
английски
Mano a Manoпортугалски
Chico Buarque (1984)
френски
Mar e Luaпортугалски
Vida (1980)
френски
Meu Caro Amigoпортугалски
Meus Caros Amigos
английски
френски
Meu Refrãoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Mil Perdõesпортугалскианглийски
френски
Minha Históriaпортугалски
Construção (1971)
английски
испански
италиански
каталунски
немски
френски #1 #2
Morena dos Olhos d'Águaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
английски
френски
Morte e Vida Severinaпортугалски
Moto Continuoпортугалскифренски
Mulher na Janelaпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Mulher, Vou Dizer Quanto Te Amoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Mulheres de Atenasпортугалски
Meus caros amigos
английски
френски
Não Existe Pecado ao Sul do Equadorпортугалски
Chico Canta (1973)
френски
Não Fala de Mariaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Não sonho maisпортугалски
Vida (1980)
френски
Nicanorпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
английски
Nicanor (Il marinaio)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Ninaпортугалскианглийски
френски
Noite dos Mascaradosпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
френски
Non vuoi ascoltar (Você Não Ouviu)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
O Futebolпортугалски
O Meu Amorпортугалски
the Definitive Collection
английски #1 #2 #3 #4
френски
O Meu Guriпортугалски
Almanaque (1981)
английски
френски
O Outro Recifeпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
O Que Seráпортугалски
Meus Caros Amigos (1976)
английски #1 #2 #3
испански #1 #2
немски
френски
японски
O Velhoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
френски
O Velho Franciscoпортугалскианглийски
испански
френски
Olê, Olá португалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Olê, Olá (Versão Italiana)италиански
Chico Buarque Na Itália (1969)
Olha Mariaпортугалски
Construção (1971)
френски
Olhos nos Olhosпортугалски
Meus Caros Amigos
английски #1 #2 #3
испански
руски
френски
Onde É Que Você Estavaпортугалски
Umas e Outras - Compacto (1969)
френски
Os Argonautasпортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
английски
Palavra de Mulherпортугалскианглийски
френски
Paratodosпортугалски
Paratodos
френски
Partido Altoпортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
френски #1 #2
Passaredoпортугалски
Meus Caros Amigos
френски
Pedro Pedreiroпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
италиански
френски
Pedro Pedreiro (Versão Italiana)италиански
Chico Buarque Na Itália (1969)
Pois Éпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Porque era ela, Porque era eu...португалски
Letra e música
италиански
френски
Quando eu for eu vou sem penaпортугалскианглийски
Quando o Carnaval Chegarпортугалски
Quando o Carnaval Chegar
английски
Quem Te Viu, Quem Te Vêпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
английски #1 #2
френски
Querido Diárioпортугалски
Chico
Queste e quelle (Umas e Outras)португалски
Per un pugno di samba (1970)
Realejoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
английски
френски
Retrato em Branco e Pretoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
румънски
френски
Rita (A Rita)италиански
Chico Buarque Na Itália (1969)
Roda Vivaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски
испански
френски
хърватски
Rosa-dos-Ventosпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
испански
френски
Rotativa (Roda Viva)италиански
Per Un Pugno di Samba (1970)
Samba de Orlyпортугалски
Construção (1971)
английски #1 #2
френски
японски
Samba do Grande Amorпортугалскианглийски
френски
Samba e Amorпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
френски
Samba e Amore (Samba e Amor)италиански
Per Un Pugno di Samba (1970)
Se Eu Soubesseпортугалски
Chico
английски
френски
Sem Fantasiaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 3 (1968)
английски #1 #2
испански
италиански
френски
Será Que Cristina Volta?португалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
английски
немски
Severino; O Rio; Notícias do Alto Sertãoпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Sinal Fechadoпортугалски
Sinal Fechado
френски
Sinháпортугалски
Chico (2011)
френски
Sobre Todas as Coisasпортугалскианглийски
френски
Sogno di un carnevale (Sonho de um Carnaval)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Sonetoпортугалскианглийски
испански
френски
Sonho de um Carnavalпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Sonhos Sonhos Sãoпортугалски
As Cidades
английски
Tango de Nancyпортугалскианглийски
Tantas Palavrasпортугалски
Chico Buarque (1984)
френски
Tanto Amarпортугалскианглийски
испански
френски
Tanto Marпортугалскианглийски
френски
Tatuagemпортугалски
Chico Canta (1973)
английски
френски
Tem Mais Sambaпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Tema de "Os Inconfidentes"португалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 4 (1970)
Teresinhaпортугалскианглийски
италиански
френски
Teresinha (English)английскипортугалски
Tira as Mãos de Mimпортугалски
Chico Canta (1973)
английски
френски
Todo o Céu e a Terraпортугалски
Morte e Vida Severina (1966)
Todo o sentimentoпортугалскианглийски
испански
италиански
руски
френски
гръцки
Trocando em Miudosпортугалскианглийски #1 #2 #3
испански
италиански
френски
Tropicáliaпортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
френски
Tu sei una di noi (Quem Te Viu, Quem Te Vê)италиански
Per un pugno di samba (1970)
Tua cantigaпортугалскииспански
каталунски
Um Chorinhoпортугалски
Chico Buarque de Hollanda - Vol. 2 (1967)
френски
Uma meninaпортугалски
Francisco (1988)
френски
Umas e Outrasпортугалски
Umas e Outras - Compacto (1969)
Una mia canzone (Meu Refrão)италиански
Chico Buarque na Itália (1969)
Vai Passarпортугалски
Chico Buarque (1984)
английски #1 #2
френски
Valsa Brasileiraпортугалскианглийски
италиански
френски
хърватски
Valsinhaпортугалски
Construção (1971)
английски
испански
френски
Vence na Vida Quem Diz Simпортугалски
Chico Canta (1973)
Vidaпортугалскианглийски
френски
Você Não Entende Nada / Cotidianoпортугалски
Caetano e Chico Juntos e Ao Vivo (1972)
английски
Você Não Ouviuпортугалски
Chico Buarque de Hollanda (1966)
английски
френски
Você Vai Me Seguirпортугалскианглийски
румънски
френски
Chico Buarque в песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Edu Lobo - A história de Lily Braunпортугалскианглийски
немски
френски
Bebel Gilberto - A mais bonitaпортугалскифренски
Carminho - Carolinaпортугалски
Alma (Nova Edição)
английски
италиански
френски
Nordeste Já - Chega de Mágoaпортугалски
Nordeste Já
френски
Elza Soares - Façamos (Vamos Amar)португалски
Do Cóccix Até O Pescoço (2002)
английски
Nara Leão - Folhetimпортугалскианглийски
френски
Chiara Civello - Io Che Amo Solo Teиталианскирумънски
António Zambujo - Joana Francesaпортугалски
Até pensei que fosse minha
английски
Nara Leão - Minha Embaixada chegouпортугалски
Quando o Carnaval Chegar
френски
Edu Lobo - Na Ilha de Lia, No Barco de Rosaпортугалскируски
френски
Vinicius Cantuária - Não é Bem Assimпортугалскифренски
Víctor Heredia - Noviciaиспански
Entonces (2001)
английски
италиански
немски
Milton Nascimento - O Cio da Terraпортугалскианглийски
френски
Milton Nascimento & Chico Buarque - O que será? (À flor da pele)португалскииспански
Todos Com Os Estudantes - O Trono do Estudarпортугалски
Erasmo Carlos - Olhaпортугалскифренски
Zizi Possi - Pedaço de mimпортугалскианглийски #1 #2
френски #1 #2
Ana Carolina - Resposta da Ritaпортугалски
#AC
английски
френски
Toquinho - Samba pra Viniciusпортугалски
Toquinho & Vinicius
английски
испански
Roberta Sá - Se For pra Mentirпортугалски
Delírio
английски
Antônio Carlos Jobim - Sei lá (A Vida sempre tem razão)португалскифренски
Caetano Veloso - Vai Levandoпортугалскифренски
Mina - Valsinhaпортугалски
Todavía (2007)
английски
испански
италиански
руски
френски
Caetano Veloso - Você não entende nadaпортугалски
Multishow Ao Vivo Caetano Veloso Abraçaço
английски #1 #2
френски
Mercedes Sosa - Volver a los diecisieteиспанскианглийски
Chico Buarque е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Elba Ramalho - A Violeiraпортугалскифренски
António Zambujo - Até Penseiпортугалски
Até Pensei Que Fosse Minha
английски
испански
Cauby Peixoto - Bastidoresпортугалскианглийски
Pablo Milanés - Cancion por la unidad latinoamericanaиспански
La vida no vale nada (1976)
Carmen Miranda - Cantoras do Rádioпортугалскинемски
френски
António Zambujo - Cecíliaпортугалски
Até pensei que fosse minha
английски
испански
френски
Daniel Viglietti - Construcciónиспански
Tropicos (1974)
английски
немски
френски
Seu Jorge - Cotidianoпортугалскианглийски
френски
Cartola - Divina Damaпортугалскифренски
Simone (Brazil) - Dr. Getúlioпортугалски
1984
френски
Roberta Sá - Essa Moça Tá Diferenteпортугалски
Sambas e Bossas
английски #1 #2
италиански
френски
Vinicius Cantuária - Ludo Realпортугалски
Sol na cara (1996)
френски
Toquinho - O Filho Que Eu Quero Terпортугалскианглийски
Simone (Brazil) - O Que Seráпортугалскианглийски
Roberto Carlos - O Que Seráпортугалскианглийски
испански #1 #2
Nara Leão - O que será ?португалскифренски
Roberta Sá - Pelas Tabelasпортугалскианглийски
Cynara & Cybele - Sabiáпортугалскифренски
Ana & Jorge - Tanta Saudadeпортугалски
Ana & Jorge - Ao Vivo
английски
Ferreira Gullar - Traduzir-seпортугалскианглийски
испански
италиански
руски
турски
френски #1 #2
Violeta Parra - Volver a los 17испански
Las últimas composiciones (1967)
английски
немски
португалски
френски
хърватски
Коментари
AlexxAlexx    пон., 06/06/2011 - 15:00

Hola,

estaría interesado en conseguir una buena traducción del tema "O futebol" de Chico Buarque.

Gracias.

Help Children with Cancer