Florence + The Machine - Cosmic Love (превод на Македонски)

превод на Македонски

Космичка љубов

Една ѕвезда падна од твоето срце
и слета во моите очи.
Јас викав силно
додека се пробиваше низ нив
и сега останав слепа
 
Ѕвездите, Месечината...
сите се згаснати,
ме остави во мракот.
Нема мугра, нема ден,
секогаш сум во овој самрак
во сенката на твоето срце
 
И во темнината
го слушам како твоето срце бие
пробав да го најдам звукот
но, тогаш запре...
И тогаш бев во темнината
и станав темнина
 
Ѕвездите, Месечината...
сите се згаснати,
ме остави во мракот.
Нема мугра, нема ден,
секогаш сум во овој самрак
во сенката на твоето срце
 
Ооо...
 
Ги земав ѕвездите од твоите очи
и направив мапа...
и знаев дека некако
ќе си го најдам патот за назад.
Но, тогаш слушнав како твоето срце бие
и ти си бил во темнината...
па останав во темнината со тебе
 
Ѕвездите, Месечината...
сите се згаснати,
ме остави во мракот.
Нема мугра, нема ден,
секогаш сум во самрак
во сенката на твоето срце
 
Ѕвездите, Месечината...
сите се згаснати,
ме остави во мракот.
Нема мугра, нема ден,
секогаш сум во овој самрак
во сенката на твоето срце
 
Ооо...
 
Пуснато от ivank23 в Четв, 24/03/2016 - 20:49
Последно редактирано от ivank23 на Срд, 13/09/2017 - 17:46
Английски

Cosmic Love

Коментари