Текстове на песни на Cro

Cro
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
0711немски
tru
английски
италиански
унгарски
1 Millionнемскианглийски #1 #2
испански
унгарски
2006немски
Melodie
английски
2kxнемски
tru
италиански
400.000 Pandas erinnern sichнемски
Raop
английски
8 km/hнемскианглийски
Ab jetztнемски
Raop +5
английски
турски
Alienнемски
Tru
италиански
Alleinнемски
Easy
английски
арабски
босненски
испански
руски
френски
Bad Chickнемски
Melodie
английски #1 #2 #3
испански
португалски
френски
руски
Baumнемски
tru. (2017)
английски
испански
италиански
португалски
френски
Bei dirнемскианглийски
испански
Blank IIнемски
Meine Musik (Mixtape)
английски
Bye Bye (alte und neue Version)немски
MTV Unplugged: Cro (2015)
английски #1 #2
арабски
испански
италиански
китайски
нидерландски
полски
португалски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
чешки #1 #2
Cheersнемски
Melodie
английски
испански
Chillinнемски
Raop +5
английски
испански
руски
Computifulнемски
tru
английски
френски
Cop Loveнемскианглийски
Die Welt gehört dirнемскианглийски
турски
Dreamанглийски
Dream (single)
немски
Dreh aufнемскианглийски
Drei Minutenнемскианглийски
испански
френски
Drinks auf michнемскианглийски
Duнемски
RAOP
английски
български
испански #1 #2
италиански
нидерландски
португалски
руски
унгарски
френски
чешки
японски
Du und ichнемски
Sunny
английски
Easy (explizit)немски
RAOP
английски #1 #2 #3
босненски
испански
панджабски
португалски
руски
френски
чешки
румънски
Ein Teilнемски
RAOP
английски #1 #2
испански
италиански
полски
португалски
руски
френски
Einfach Soнемскианглийски
Einmal um die Weltнемски
RAOP
английски #1 #2
арабски
босненски
гръцки
испански
италиански #1 #2
нидерландски
португалски
руски
турски
унгарски
фински
френски
чешки
Erinnerungнемски
Melodie
английски
испански
унгарски
fake you.немски
tru.
fkngrtнемски
tru
forrest gumpнемски
tru
английски
италиански
Frauenнемскианглийски
испански
руски
Freestyle Skitнемскианглийски
Fuck Youнемски
Easy Mixtape
английски
испански
Für immer hierнемски
Mixtape Sunny
английски
испански
Geht gutнемскианглийски
испански
Geile Weltнемски
RAOP
английски
испански
Genausoнемски
RAOP
английски
испански
Hässlich!немски
RAOP
английски #1 #2
испански
полски
руски
Hey Girlнемски
Melodie
английски #1 #2
датски
испански
италиански
португалски
hiнемски
tru
английски
Hi Kidsнемски
Easy Maxi Edition
английски
испански
норвежки
португалски
руски
Höhenangstнемскианглийски
френски
I Can Feel It - Introнемски
Melodie
английски
Immer daнемски
Easy Mixtapes
английски
испански
Immer die Falschenнемскианглийски
In loveнемскианглийски
испански
италиански
полски
Intro (Meine Musik) (explizit)немски
Meine Musik (Mixtapes)
английски
Intro (RAOP)немски
RAOP
английски
Jeder Tagнемски
RAOP
английски
испански
руски
Jedesmalнемски
Sunny
руски
Jetztнемски
Melodie
английски
Kapitel 1немски
tru.
италиански
Kein Benzнемски
Easy Mixtapes
английски
руски
турски
King of Raopнемски
Raop
английски #1 #2
Konfetti (explizit)немски
Easy Maxi Edition
английски
Lange herнемскианглийски #1 #2
испански
китайски
Liebeнемски
Mixtape "Liebe"
английски
испански
полски
Lieblingssongнемски
Easy Maxi Edition
английски
Mach die Augen aufнемскианглийски #1 #2
руски
Mein Mädchenнемскианглийски
испански
Meine Gang (Bang Bang)немски
Melodie
английски
испански
Meine Musikнемски
Easy
английски
Meine Zeitнемски
RAOP
английски
италиански
руски
Melodieнемски
Melodie
английски #1 #2
испански
италиански
руски
my lifeнемски
tru
Never Cro Upнемски, английски
Melodie
английски
испански
Nie mehrнемски
RAOP
английски
португалски
руски
френски
no. 105немски, английски
tru
английски
noch daнемски
tru
английски
Nonstopнемскианглийски
Nur Dichнемски
Melodie
английски
Ohнемски
onewayнемскианглийски
руски
Papa schüttelt seinen Kopf немски
RAOP
английски
paperdreamsнемски
tru
руски
Rennenнемски
Melodie
английски
Rockstar (explizit)немски
Easy Mixtapes
английски
руски
slow downнемски
tru
английски
италиански
Starting Overнемскианглийски
руски
Sunnyнемски
Sunny Mixtape
английски
Super gelauntнемскианглийски
Supermanнемски
todasнемски
tru. (2017)
английски
руски
tokyo13317немски
tru
Traumнемски
Melodie
английски
арабски
гръцки
иврит
испански #1 #2 #3
италиански
нидерландски
полски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
чешки
truнемски
tru
английски
полски
руски
испански
Unendlichkeit (single version)немски
Unendlichkeit
английски
китайски
руски
френски
Unendlichkeit (Videoversion)немскианглийски
полски
руски
Verpenntнемски
Trash Album Edition
Victoria's Secretнемскианглийски
Vielleichtнемски
Melodie
английски #1 #2
испански
Vorbeiнемски
Easy
руски
Warumнемски
trash album
Was gehtнемски
Sunny Mixtape
английски
Whateverнемски
Whatever - EP
английски
испански
нидерландски
унгарски
френски #1 #2
Wie Duнемскианглийски
испански #1 #2
руски
турски
Wie ich binнемски
RAOP
английски
португалски
Wir sind da (100.000 Pandas!)немскианглийски
испански
Wir waren hierнемски
RAOP
английски
испански
португалски
френски
Wir waren hier IIнемски
Melodie
английски
руски
Zurück zum Anfangнемски
trash edition
Cro е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Kiibeats - Bye, Byeнемски
Коментари
Read about music throughout history