Реклама

Текстове на песни на Daniel Landa

Daniel Landa
Текстове на песниПреводиЗаявки
1938чешкиvideoанглийски
немски
руски
A kdo teda voddělal toho Fandu?чешкиvideo
Konec
руски
Anděléчешкиvideo
Pozdrav z fronty
английски
руски
Andílekчешкиvideo
Chcíply dobrý víly
руски
Blaničtíчешкиvideo
Neofolk
английски
Černá vdovaчешкиvideo
Smrtihlav
английски
Čertiчешкиvideo
Pozdrave z fronty
руски
Dilema pyrotechnikovoчешкиvideo
Neofolk
английски
руски
Forbesчешкиvideo
Smrtihlav
Holka magorчешкиvideo
Smrtihlav
английски
Holky a mašinyчешкиvideo
Chcíply dobrý víly (1995)
руски
Jdouчешкиvideo
Kvaska
английски
Jó uliceчешкиvideo
Valčík (1993)
английски
немски
Kdybyчешкиvideo
9mm argumentů
руски
Krysařчешкиvideo
Vltava tour
руски
Láska (prase)чешкиvideo
9mm argumentů
руски
Morituri Te Salutantчешкиvideo
Platinum Collection
английски
Motýlekчешкиvideo
Best of Landa
руски
английски
Muži s padákyчешкиvideo
Vltava tour
руски
Na obzoru ani mrak, ani loďчешкинемски
руски
Nad Afghánistánemчешкиvideo
Nigredo
руски
Obsidiánчешкиvideo
Vltava Tour
руски
Onaчешкиvideo
Vltava tour
английски
руски
Otevřete okno, aby duše mohla venчешкиvideo
Strážce plamene
английски
руски #1 #2
Pozdrav z frontyчешкиvideo
Pozdrav z fronty
руски
Protestsongчешкиvideoанглийски
руски
Quantum tarantulíчешкиvideo
Vltava tour
руски
Šanceчешкиvideo
Vltava tour
руски
Stvůryчешкиvideo
Best of Landa II
руски
Tajemstvíчешкиvideo
Vltava Tour (2003)
английски
полски
руски #1 #2
украински
Touhaчешки
Kvaska
руски
украински
Valčíkчешкиvideo
Valčík
руски
Veselá písničkaчешкиvideo
Nigredo
английски
руски
Vodrhovačkaчешкиvideoполски
руски
Vránaчешкиvideo
Waltr, Tommy, Ute & Marryчешкиvideo
Nigredo
руски
Zombiceчешкиvideo
Best of Landa
руски
Daniel Landa е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Prague Philharmonic Choir - KTOŽ JSÚ BOŽÍ BOJOVNÍCI.чешкиvideoполски
Karel Kryl - Pasážová revoltaчешкиvideo
Bratříčku, zavírej vrátka
английски
Коментари