Текстове на песни на Daniele Silvestri

Текстове на песниПреводиЗаявки
A bocca chiusaИталиански
AriaИталиански
La voce del megafono
Английски
CohibaИталиански
Il dado
Испански
Gino e L'AlfettaИталианскиАнглийски
Il bisogno di teИталианскиАнглийски
Японски
Il mio nemicoИталианскиАнглийски
Френски
Kunta KinteИталианскиАнглийски
L'AppelloИталиански
S.C.OT.C.H. Ultra Resistant Edition
Френски
Le cose in comuneИталиански
Prima di essere un uomo
Английски
MonetineИталианскиАнглийски
Occhio OrientaleИталианскиАнглийски
Quali alibiИталианскиАнглийски
SaliròИталиански
Unò-dué
Английски
Португалски
Sempre di domenicaИталиански
Unò-dué
Английски
Senza far rumoreИталиански
Monetine
Английски
Tutta colpa di FreudИталианскиАнглийски
Японски
Daniele Silvestri - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Fabi Silvestri Gazzè - L'amore non esisteИталианскиАнглийски
Унгарски
Японски
Subsonica - Liberi tuttiИталиански
Microchip Emozionale
Английски #1 #2
Коментари