Текстове на песни на Dato Kenchiashvili

Dato Kenchiashvili
Текстове на песниПреводиЗаявки
Lale Laleгрузинскируски
Satrfialoгрузинскитурски
არ დაიჯერო (Ar Daijero)грузинскианглийски
რამდენი მალოდინე (ramdeni malodine)грузински
Kenchiashvili official
английски
руски
транслитерация
испански
Dato Kenchiashvili заявки за транскрипция
Taoba грузински 
Коментари
Read about music throughout history