Текстове на песни на DJ Project

Текстове на песниПреводиЗаявки
Aş vreaРумънскиАнглийски #1 #2
Италиански
Полски
Руски
Тонгански
Френски
Before I SleepАнглийски
Șoapte
Руски
Departe de noiРумънскиАнглийски
Немски
Руски
Două anotimpuriРумънскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Полски
Руски
Унгарски
Финландски
Френски
Шведски
Японски
DuminicaРумънскиАнглийски
Руски #1 #2
Eşti tot ce amРумънскиАнглийски #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Руски
Френски
Японски
Fără tineРумънскиАнглийски
Испански
Италиански
Немски
Португалски
Руски #1 #2
Френски
HotelРумънскиАнглийски #1 #2 #3 #4
Италиански
Немски
Руски
Финландски
Încă o noapteРумънскиАнглийски #1 #2
Испански
Немски
Полски
Португалски
Руски
Финландски #1 #2
Френски
Японски
Гръцки
Чешки
Шведски
Inima mea e ca un hotelРумънскиРуски
Унгарски
Inimă nebunăРумънскиАнглийски #1 #2
Испански
Руски
Финландски
Френски
LacrimaИталиански
Șoapte
Английски
Руски
Lacrimi de îngerРумънскиАнглийски #1 #2 #3 #4 #5
Испански
Италиански
Каталонски
Немски
Полски
Португалски
Руски
Транслитерация
Френски
Шведски
Японски
Let You GoАнглийски
In The Club
Lumea taРумънскиАнглийски
Руски
Японски
Mi-e dor de noiРумънскиАнглийски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
Испански
Италиански
Каталонски
Латински
Литовски
Немски
Норвежки
Полски
Руски #1 #2
Сръбски
Турски #1 #2
Унгарски
Финландски
Miracle LoveАнглийскиИспански
Немски
Румънски
Турски
NuРумънскиАнглийски #1 #2
Български
Испански
Каталонски
Кюрдски (Сорани)
Литовски
Немски
Полски
Португалски
Руски
Сръбски
Унгарски #1 #2
Френски
O secundăРумънскиАнглийски
Ochii care nu se vădРумънскиАнглийски
Латински
Немски
Руски
Over and Over AgainАнглийскиТурски
Prima noapteРумънски
Dandeej
Английски #1 #2 #3
Испански #1 #2
Италиански
Китайски
Латински
Немски
Норвежки
Полски
Руски
Privirea taРумънскиАнглийски #1 #2 #3 #4
Португалски
Руски
Сръбски
Унгарски
RegreteРумънскиАнглийски
Испански
Полски
Руски
Унгарски
Финландски
SevrajРумънскиАнглийски
Испански
Руски #1 #2
ŞoapteРумънскиАнглийски
Италиански
Руски
Унгарски
Suflet vândutРумънскиАнглийски #1 #2
Немски
Руски #1 #2
Холандски
Un Singur DrumРумънски
Două Anotimpuri
Vorbe reciРумънскиАнглийски
Гръцки
Испански
Немски
Полски
Руски
Тонгански
Френски
Чешки
Шведски
Zile şi nopţiiРумънскиАнглийски
Полски
Руски
Унгарски
DJ Project - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Adela Popescu - Bun rămasРумънски
IranTarane.net
Английски #1 #2
Испански
Италиански
Китайски
Немски
Португалски
Руски
Сръбски
Турски #1 #2
Adela Popescu - Vraja taРумънскиАнглийски #1 #2
Гръцки
Испански
Италиански
Немски
Руски
Коментари