¿Dónde estás, Yolanda? (превод на Македонски)

Advertisements

Каде си Јоланда

Каде си , каде си Јоланда ?
Што се случува што се случува Јоланда ?
те барам , те барам Јоланда
ти не си тука ти не си тука Јоланда
 
твоите очи ме погледна
твоите усни ме бакнуваат
оваој оган страсно гори
страста на една жена
 
искрите од твоите очи
оганот от твоите усни
го освои моето срце и се заљубив во тебе
 
Каде си , каде си Јоланда ?
Што се случува што се случува Јоланда ?
те барам , те барам Јоланда
ти не си тука ти не си тука Јоланда
 
Каде си , каде си Јоланда ?
Што се случува што се случува Јоланда ?
те барам , те барам Јоланда
ти не си тука ти не си тука Јоланда
 
велат дека те виделе како се шеташт со твојот нов автомобил Јоланда
многу убав и арогантен и сите се вртеа и ти свиреа
 
ако некогаш те сретнам
не дека можам да го направам
не дека можам да ти се налутам
ако никогаш не те видам јас ќе пукнам
 
Пуснато от gianluca_no1gianluca_no1 в Нед, 17/06/2012 - 16:17
ИспанскиИспански

¿Dónde estás, Yolanda?

See also
Коментари