Реклама

Текстове на песни на Dori Ghezzi

Текстове на песниПреводиЗаявки
Casatschokиталианскиvideoанглийски
персийски
руски
Come stai con chi seiиталианскиvideoяпонски
Filiиталианскиvideo
Il cuore delle donneиталианскиvideoанглийски
френски
Margherita non lo saиталианскиvideoфренски
Non ci contavo piùиталианскиvideoпортугалски
Dori Ghezzi в песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Wess - Eraиталианскиvideo
Eurovision Song Contest 1975
английски
гръцки
немски
френски
Wess - Un corpo e un'animaиталианскиvideoанглийски
френски
Коментари