Текстове на песни на Enya

Текстове на песниПреводиЗаявки
A Day Without Rainанглийски
A Day Without Rain
гръцки
индонезийски
немски
румънски
руски
турски
френски
A Moment Lostанглийски
Amarantine (2005)
арабски #1 #2
български
гръцки
испански
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
немски
нидерландски
румънски
руски
тонгански
турски
унгарски
френски
хърватски
Afer Ventusлатински
Shepherd Moons
английски
гръцки
испански
корейски
немски
синдарин
тонгански
турски
Aldebaranгалски (ирландски)
The Celts (1992)
английски
индонезийски
италиански #1 #2
корейски
немски
нидерландски
португалски
румънски
тонгански
френски
хавайски
Amarantineанглийски
Amarantine (2005)
български
индонезийски
испански #1 #2
италиански
корейски
немски
португалски
румънски
руски
сръбски
тонгански
унгарски
френски #1 #2
хърватски
Amid the Falling Snowанглийски
Amarantine (2005)
български
испански
корейски
немски
румънски #1 #2
тонгански
френски
хърватски
Angelesанглийски
Shepherd Moons (1991)
български
испански
италиански
латински
немски
нидерландски
португалски
румънски
тонгански
френски
шведски
Anironсиндарин
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Rings Soundtrack (2001)
английски
български
италиански
немски
румънски
руски
тонгански
френски
хърватски
Anywhere Isанглийски
The Memory of Trees (1995)
български
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
тонгански
френски
хърватски
Astra et Lunaлатински
Dark Sky Island [2015]
английски
гръцки
испански
италиански
немски
португалски
румънски #1 #2
тонгански
унгарски #1 #2
френски
Athair Ar Neamhгалски (ирландски)
The Memory of Trees (1995)
английски #1 #2
бретонски
галски (шотландски)
испански
кюрдски (курманджи)
немски
персийски
румънски #1 #2
сръбски
тонгански
уелски
френски
турски
Book of Daysанглийски
Shepherd Moons (1991)
индонезийски
испански
корейски
немски
полски
румънски
тонгански
унгарски
френски
хърватски
чешки
шведски
Book of Days (Gaelic version)галски (ирландски)
Shepherd Moons
английски
български
немски
румънски
тонгански
френски
Caribbean Blueанглийски
Shepherd Moons 1991
български
виетнамски
гръцки
испански
италиански
немски #1 #2
персийски
румънски
руски #1 #2
сръбски
тонгански
турски
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
China Rosesанглийски
The Memory of Trees (1995)
български
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
руски
тонгански
френски
Christmas Secretsанглийски
Sounds of the Seasons (2006)
български
гръцки
корейски
латвийски
немски
румънски
тонгански
турски
Cursum Perficioлатински
Watermark
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
румънски
руски
тонгански
френски
чешки
Dan y Dwrуелскианглийски
немски
полски
румънски
тонгански
френски
Dark Sky Islandанглийски
Dark Sky Island [2015]
испански #1 #2
немски
португалски
руски
тонгански
унгарски
хавайски
Deireadh an Tuathгалски (ирландски)
The Celts (1992)
английски
бретонски
немски
румънски
тонгански
Deora ar mo chroí галски (ирландски)английски
немски
румънски
руски
тонгански
Diamonds on the Waterанглийски
Dark Sky Island [2015]
испански
италиански
немски
португалски
руски
тонгански
унгарски
френски
чешки
Dreamsанглийски
The Frog Prince (1985)
български
датски
испански
латвийски
немски
португалски
румънски
руски
тонгански
френски
Dreams Are More Preciousанглийски
And Winter Came (2008)
испански
италиански
немски
португалски
румънски
тонгански
френски
Ebudaeгалски (ирландски)
Shepherd Moons (1991)
английски
български
испански
италиански
немски
португалски
румънски
тонгански
Echoes In Rainанглийски
Dark Sky Island [2015]
български
гръцки
испански
италиански
немски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
сръбски
тонгански
турски
украински
унгарски #1 #2 #3
френски
хърватски
Evacueeанглийски
Shepherd Moons 1991
български
испански
италиански
немски
португалски
румънски
тонгански
Even In The Shadowsанглийски
Dark Sky Island [2015]
гръцки
испански
немски
румънски
руски
тонгански
унгарски #1 #2
френски
хавайски
Evening Fallsанглийскиарабски
български
гръцки
испански
италиански
немски
румънски
руски
сръбски
тонгански
турски
унгарски
френски
шведски
Exileанглийски
Watermark (1988)
български
испански
немски
румънски
тонгански
унгарски
френски
хърватски
Fallen Embersанглийски
A Day without Rain (2000)
испански
немски
румънски
руски
тонгански
френски
Flora's secretанглийски
A day without rain
немски
персийски
румънски
тонгански
унгарски
хърватски
Hope Has A Placeанглийски
The Memory Of Trees
гръцки
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
руски
тонгански
унгарски
френски
хърватски
How Can I Keep From Singingанглийски
Shepherd Moons (1991)
български
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
руски
тонгански
френски
хърватски
шведски
I Could Never Say Goodbyeанглийски
Dark Sky Island [2015]
български
испански
немски
румънски
тонгански
унгарски
I May Not Awakenанглийски
On My Way Home single (1995)
български
немски
румънски
тонгански
I Want Tomorrowанглийски
The Celts (1992)
немски
тонгански
If I Could Be Where You Areанглийски
Amarantine
български
гръцки #1 #2
италиански
немски
нидерландски
персийски
румънски
руски
сръбски #1 #2
тонгански
турски
унгарски
хърватски
Isobellaгалски (ирландски)
A Day Without Rain (2000)
английски
индонезийски
немски
румънски
сръбски
тонгански
френски
It's In The Rainанглийски
Amarantine (2005)
арабски
български
гръцки
испански
кюрдски (сорани)
немски
персийски
португалски
румънски
руски
тонгански
турски
унгарски
френски
La Soñadoraиспански
The Memory of Trees (1995)
английски
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
руски
тонгански
Last Time by Moonlightанглийски
And Winter Came (2008)
испански
италиански
немски
португалски
румънски
руски
тонгански
френски
Lazy Daysанглийски
A Day without Rain (2000)
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
тонгански
френски
Less Than a Pearlлоксиански
Amarantine
английски #1 #2
български
италиански
немски
руски
тонгански
хавайски
Long, Long Journeyанглийски
Amarantine (2005)
български
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
тонгански
френски
Marble Hallsанглийски
Shepherd Moons 1991
български
испански
немски
португалски
румънски #1 #2 #3
руски
тонгански
шведски
March of the Celtsгалски (ирландски)
The Celts (1992)
английски
бретонски
испански
италиански
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
немски
португалски
тонгански
френски
My! My! Time Flies!английски
And Winter Came (2008)
италиански
немски
португалски
тонгански
унгарски
френски
Na Laetha Geal M'Óigeгалски (ирландски)
Watermark (1988)
английски
български
немски
нидерландски
португалски
тонгански
O Come, O Come, Emmanuelанглийски, латински
And Winter Came (2008)
италиански
сръбски
тонгански
унгарски
френски
O Miraculumлатински
And Winter Came (2008)
английски
румънски
тонгански
Óiche Chiúinгалски (ирландски)английски #1 #2
български
тонгански
френски
италиански
унгарски
On My Way Homeанглийски
The Memory of Trees (1995)
български
немски
румънски
тонгански
шведски
On Your Shoreанглийски
Watermark 1988
български
немски
румънски
сръбски
тонгански
унгарски
Once You Had Goldанглийски
The Memory of Trees (1995)
немски
тонгански
One by oneанглийски
A Day without Rain (2000)
арабски
гръцки
немски
персийски
румънски
тонгански
френски
хърватски
шведски
One Toy Soldierанглийски
And Winter Came (2008)
немски
румънски
тонгански
Only If..английски
Paint The Sky With Stars: The Best of Enya (1997)
испански
корейски
немски #1 #2
румънски
тонгански
Only Timeанглийски
A Day Without Rain (2000)
азербайджански
арабски
български
гръцки
датски
иврит
индонезийски
испански #1 #2
италиански #1 #2 #3
каталунски
китайски
кюрдски (сорани)
латвийски
немски
нидерландски
норвежки #1 #2
персийски #1 #2 #3
полски
португалски
румънски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
сръбски
тонгански
турски
украински
унгарски #1 #2 #3 #4
фински
френски
хърватски
чешки
шведски
японски #1 #2
албански
арменски
словашки
Orinoco Flowанглийски
Watermark 1988
български
гръцки
испански
немски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
тонгански
турски
унгарски #1 #2
френски
хърватски
шведски
Paint The Sky With Starsанглийски
Paint The Sky With Stars: The Best of Enya (1997)
немски #1 #2
нидерландски
румънски
тонгански
Pale Grass Blueанглийски
Dark Sky Island [2015]
арабски
немски
Pax Deorumлатинскигръцки
Pilgrimанглийски
A Day without Rain (2000)
гръцки
корейски
немски
румънски
тонгански
френски
Remember Your Smileанглийски
Dark Sky Island [2015]
испански
немски
S Fagaim Mo Bhaileгалски (ирландски)
Christmas EP (1994)
английски
латвийски
немски
сардински (северни диалекти)
тонгански
Sancta Mariaлатински
Dark Sky Island [2015]
английски
португалски
френски
Smaointeгалски (ирландски)
Shepherd Moons (1991)
английски
български
немски
тонгански
So I Could Find My Wayанглийски
Dark Sky Island
български
испански
италиански
немски #1 #2
румънски
тонгански
унгарски
френски
Solaceанглийски
Dark Sky Island [2015]
испански
италиански
латвийски
немски
Someone Said Goodbyeанглийски
Amarantine (2005)
български
немски
тонгански
унгарски
Song of the Sandmanанглийски
Wild Child single (2001)
български
италиански
корейски
малайски
немски
румънски
руски
тонгански
Stars and Midnight Blueанглийски
And Winter Came (2008)
испански
немски
румънски
тонгански
Storms In Africaгалски (ирландски)
Watermark (1988)
английски
немски
персийски
сръбски
тонгански
Storms In Africa IIанглийски
Watermark (1988)
български
виетнамски
немски
тонгански
Tempus Vernumлатински
A Day Without Rain
английски #1 #2
английски (староанглийски)
арабски #1 #2
астурски
бретонски
галисийско-португалски
гръцки
дотракийски
есперанто
индонезийски
испански #1 #2
италиански
клингонски
куеня
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
латвийски
маорски
немски #1 #2
ниуеански
персийски #1 #2
полски
португалски
пруски
романшки
румънски
руски
самоански
синдарин
таитянски
тиамотуански
тонгански
тонгански (старотонгански)
тувалуански
турски #1 #2
фиджийски
филипински/тагалог
фински
френски
хавайски
японски
Al Bhed
Dragon
The Celtsгалски (ирландски)
The Celts (1992)
английски
испански
италиански
корейски
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
немски
португалски
тонгански
турски
френски
хърватски
The Forge of the Angelsлоксиански
Dark Sky Island [2015]
английски
испански
италиански
немски
руски
френски
The Frog Princeанглийски
The Frog Prince OST (1984)
български
немски
персийски
тонгански
хърватски
The Humming...английски
Dark Sky Island [2015]
гръцки
испански
немски
персийски #1 #2
румънски
руски
тонгански
украински
унгарски
френски
хавайски
хърватски
The Journey of the Angelsанглийски
And Winter Came (2008)
немски
румънски
тонгански
френски
хърватски
The Loxian Gateлоксиански
Dark Sky Island [2015]
английски
испански
италиански
немски
тонгански
френски
The Magic Of The Nightанглийски
Sounds of the Seasons (2006)
латвийски
немски
нидерландски
румънски
тонгански
хърватски
The River Singsлоксиански
Amarantine (2005)
английски #1 #2
български
виетнамски
италиански
немски
руски
тонгански
унгарски
The Spirit of Christmas Pastанглийски
And Winter Came (2008)
италиански
каталунски
латвийски
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски #1 #2
тонгански
Trains and Winter Rainsанглийски
And Winter Came (2008)
италиански
немски
румънски
тонгански
хърватски
Triad: St. Patrickлатински, галски (ирландски)
The Celts (1992)
английски
кюрдски (курманджи)
немски
тонгански
френски
Water Shows The Hidden Heartлоксиански
Amarantine (2005)
английски
български
италиански
руски
тонгански
Watermarkанглийски
Watermark [1988]
гръцки
испански
латвийски
немски
португалски
румънски
руски
сръбски
тонгански
унгарски
френски
We Wish You a Merry Christmasанглийскикорейски
немски
персийски
унгарски
White is in the Winter Nightанглийски
And Winter Came (2008)
немски
румънски
тонгански
Wild Childанглийски
A Day without Rain (2000)
арабски
гръцки
испански
немски #1 #2
португалски
румънски
руски
тонгански
унгарски
френски
菫草 (Sumiregusa)японски
Amarantine
английски
астурски
български
индонезийски
испански
каталунски
немски
сръбски
тонгански
транслитерация
унгарски
Enya е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Oonagh - Christmas Secretsанглийски
Aeria (Sartoranta Fan-Edition)
Pete Seeger - How Can I Keep from Singingанглийски
Audrey Assad - How Can I Keep from Singingанглийски
Inheritance (2016)
Bea Wain - I Dreamt I Dwelt in Marble Hallsанглийски
Sissel - I Dreamt I Dwelt in Marble Halls (Live)английски
YouTube-Video
Lynn Hilary - Marble Hallsанглийски
Katherine Jenkins - May It Beанглийски, куеня
Cinema Paradiso (2020)
английски
персийски
Voces8 - May It Beанглийски, куеня
Enchanted Isle
Aled Jones - My Life Flows Onанглийскипортугалски
Flora Silver - Only Ifанглийски
A Tribute to Enya
Flora Silver - Paint the Sky with Starsанглийски
A Tribute to Enya
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (OST) - The Council of Elrond Assembles / "Aníron" (feat. Enya)синдарин
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - The Complete Recordings
английски
китайски
Hildegard von Blingin' - Volga Flow (Orinoco Flow - Medieval sea shanty)английскирумънски
Коментари
Read about music throughout history