Advertisements

Текстове на песни на Ermal Meta

Текстове на песниПреводиЗаявки
9 primavereИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Галицийски
Гръцки
Естонски
Испански #1 #2
Немски
Персийски
Полски
Португалски
Турски
Френски
Чешки
Японски
A parte teИталиански
Umano
Английски
Гръцки
Естонски
Немски
Полски
Португалски
Румънски
Турски
Унгарски
Финландски
Френски
Холандски
Чешки
Шведски
Японски
Amore alcolicoИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Естонски
Полски
Португалски
Чешки
Японски
BiondaИталиански
Umano
Английски
Гръцки
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Френски
Японски
Bob MarleyИталиански
Vietato morire
Английски
Естонски
Полски
Японски
Caro AntonelloИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Гръцки
Естонски
Полски
Японски
Dall'alba al tramontoИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Гръцки
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Турски
Унгарски
Хърватски
Японски
Френски
ErcoleИталиански
Non abbiamo armi- Il concerto
Английски
Галицийски
Испански
Немски
Руски
Японски
Gravita con meИталиански
Umano
Английски
Гръцки
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Турски
Френски
Японски
Il vento della vitaИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Естонски
Полски
Португалски
Японски
Гръцки
InvecchioИталианскиАнглийски
Естонски
Унгарски
Чешки
Японски
Io mi innamoro ancoraИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Естонски
Немски
Полски
Турски
Френски
Японски
La vita miglioreИталиански
Vietato morire
Английски
Гръцки
Естонски
Полски
Турски
Японски
Le luci di RomaИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Турски
Унгарски
Холандски
Японски
Lettera a mio padreИталиански
Umano
Английски
Галицийски
Гръцки
Естонски
Испански #1 #2
Македонски
Полски
Португалски
Унгарски
Финландски
Френски
Чешки
Японски
Mi salvi chi puòИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Галицийски
Гръцки
Естонски
Испански
Полски
Унгарски
Японски
Molto bene, molto maleИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Гръцки
Естонски
Полски
Унгарски
Японски
New YorkИталиански
Vietato morire
Английски
Естонски
Полски
Турски
Японски
Non abbiamo armiИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Гръцки
Естонски
Полски
Руски
Японски
Odio le favoleИталиански
Umano
Албански
Английски
Гръцки
Естонски
Испански #1 #2
Немски
Полски
Португалски
Турски
Френски
Холандски
Японски
Pezzi di paradisoИталиански
Umano
Английски
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Френски
Японски
Piccola animaИталиански
Vietato morire
Албански
Английски #1 #2 #3
Виетнамски
Гръцки
Естонски
Испански
Латвийски
Македонски
Немски
Полски
Португалски
Румънски
Руски
Турски
Унгарски
Финландски
Френски
Холандски
Шведски
Японски
Арабски
Quello che ci restaИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Английски
Гръцки
Естонски
Полски
Руски
Японски
Ragazza paradisoИталиански
Vietato morire
Английски
Арабски
Естонски
Полски
Турски
Френски
Холандски
Чешки
Шведски
Японски
Rien ne va plusИталиански
Vietato morire
Английски
Естонски
Полски
Холандски
Японски
ScheggeИталиански
Umano
Английски
Естонски
Полски
Португалски
Френски
Холандски
Японски
Tutto si muoveИталианскиАнглийски
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Холандски
Японски
UmanoИталиански
Umano
Английски
Естонски
Испански
Полски
Португалски
Руски
Френски
Холандски
Японски
Гръцки
Un'altra volta da rischiareИталиански
Un’altra volta da rischiare
Английски #1 #2
Гръцки
Естонски
Испански
Руски #1 #2
Японски
Френски
Vietato morireИталиански
Vietato morire
Албански
Английски
Гръцки #1 #2
Естонски
Испански
Немски
Полски
Португалски
Румънски
Руски
Словашки
Сръбски
Турски #1 #2
Унгарски
Финландски
Френски #1 #2
Чешки
Шведски
Японски
Voce del verboИталиански
Vietato morire
Английски
Естонски
Полски
Френски
Японски
Volevo dirtiИталиански
Umano
Английски
Гръцки
Естонски
Полски
Португалски
Турски
Френски
Японски
Volevo perdonarti, almenoИталианскиАнглийски
Естонски
Японски
Voodoo LoveИталиански
Vietato morire
Албански
Английски
Гръцки
Естонски
Немски
Полски
Турски
Френски
Чешки
Шведски
Японски
Ermal Meta - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Fabrizio Moro & Ermal Meta - Non mi avete fatto nienteИталиански
Non abbiamo armi (2018)
Азербайджански
Албански
Английски #1 #2 #3 #4 #5 #6
Арабски
Български
Гръцки #1 #2
Датски
Есперанто
Естонски
Иврит
Испански #1 #2 #3
Каталонски
Китайски
Корейски
Латвийски #1 #2
Литовски
Немски #1 #2
Норвежки
Персийски
Полски
Португалски #1 #2
Румънски #1 #2
Руски
Словашки
Словенски
Сръбски #1 #2
Турски #1 #2
Украински
Унгарски #1 #2
Финландски #1 #2 #3 #4
Френски #1 #2
Холандски
Хърватски #1 #2
Чешки #1 #2
Шведски
Японски #1 #2
Basque (Modern, Batua)
Patty Pravo - Non mi interessaИталианскиАнглийски
Галицийски
Испански
Полски
Японски
Коментари