Текстове на песни на Estopa

Текстове на песниПреводиЗаявки
BossanovaИспански
Como CamarónИспанскиАнглийски
Полски
Cuando cae la lunaИспанскиНемски
DemoniosИспанскиАнглийски
EstopaИспанскиАнглийски
Exiliado En El LavaboИспански
Fin De SemanaИспанскиАнглийски
Fuente de energíaИспанскиАнглийски
HemicranealИспанскиАнглийски
La PrimaveraИспански
Estopa 2.0
Английски
La raja de tu faldaИспанскиАнглийски
Словашки
Френски
Luna LuneraИспанскиАнглийски
Немски
Руски
Me falta el alientoИспанскиАнглийски
Me QuedaréИспанскиАнглийски
Nacio pa' la alegríaИспанскиПолски
No quiero verla másИспанскиАнглийски
Partiendo la panaИспанскиАнглийски
Pastillas para dormirИспански
Rumba a lo desconocido
Английски
Suma y sigueИспанскиТурски
TragicomediaИспанскиАнглийски
Турски
Tu CalorroИспанскиАнглийски
Немски
Un rincón de mi mundoИспански
2.0
Френски
VacacionesИспанскиАнглийски
Vientos de tormentaИспански
Vino tintoИспанскиАнглийски
Полски
Френски
Vuelvo a las andadasИспански
Ya no me acuerdoИспанскиАнглийски
Иврит
Немски
Полски
Турски
Френски
Хърватски
Estopa - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Macaco - Con La Mano LevantáИспански
Ingravitto
Английски
Каталонски
India Martínez - NaturalezaИспанскиАнглийски
Коментари