Реклама

Текстове на песни на Franco Simone

Franco Simone
Текстове на песниПреводиЗаявки
A quest'oraиталианскиvideoанглийски
испански
каталунски
немски
френски
латински
португалски
турски
A Teиталианскиvideoиспански
немски
Cara drogaиталианскиvideoанглийски #1 #2
Con gli occhi chiusi (E i pugni stretti)италианскиvideoанглийски
галисийско-португалски
испански
каталунски
немски
португалски
турски
френски
латински
руски
Montmartreиспанскиvideo
Paesaggioиталианскиvideoанглийски
гръцки
испански
каталунски
френски
немски
португалски
Respiroиспанскиvideoанглийски
немски
унгарски
Respiroиталианскиvideoанглийски #1 #2
испански
немски
френски
португалски
румънски
унгарски
Sogno della galleriaиталианскиvideoанглийски
немски
Solo Se Mi Vuoiиталианскиvideo
Dizionario (Rosso) Dei Sentimenti 2005
Tentacionesиспанскианглийски
италиански
немски
португалски
френски
Tu noиталианскиvideo
Dizionario (rosso) dei sentimenti (2003)
английски
Tu per meиспанскиvideoанглийски
италиански
каталунски
немски
португалски
сръбски
френски
Tu.. e così siaиталианскиvideo
Il poeta con la chitarra
Franco Simone е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Mina - Il cielo in una stanzaиталианскиvideo
Il cielo in una stanza (1960)
английски #1 #2
български
гръцки
датски
испански
немски
нидерландски
полски
португалски
румънски
руски
турски
френски #1 #2
Umberto Bindi - Il nostro concertoиталианскиvideo
Umberto Bindi (1961)
английски
Gilda - Paisajeиспанскиvideo
Claudio Villa - Tango del mareиталианскиvideoанглийски
гръцки
Коментари