Текстове на песни на Freackxy

Freackxy
Текстове на песниПреводиЗаявки
A Rhythm of Loveанглийски
Uncover
испански
немски
нидерландски
румънски
чешки
Addictedанглийски
Personal Vocals
немски
румънски
испански
френски
Back In Timeанглийски
Personal Vocals
немски
нидерландски
румънски
френски
Be Strongанглийски
Our Trance Within
испански
румънски
руски
арабски
шведски
Bright Heartsанглийски
Uncover
литовски
нидерландски
румънски
чешки
Caderea lui Icarusрумънскианглийски
гръцки
испански
италиански
немски
френски
Close to Loveанглийски
Uncover
индонезийски
испански
нидерландски
румънски
Don't Be Afraidанглийски
Uncover
румънски
естонски
испански
шведски
Fading Loveанглийски
Personal Vocals
норвежки
румънски
сръбски
литовски
Find Myself, Part 1английски
Our Trance Within
немски
полски
румънски
Find Myself, Part 2английски
Our Trance Within
италиански
румънски
японски
френски
Follow Youанглийски
Our Trance Within
италиански
румънски
френски
For The People That Are Youngанглийски
Uncover
нидерландски
румънски
италиански
хинди
Hate Meанглийски
Our Trance Within
немски
полски
румънски
френски
Hopeанглийски
Immerse
датски
румънски
френски
How Do You Doанглийски
Our Trance Within
испански
немски
румънски
In The Mood for Loveанглийски
Personal Vocals
датски
румънски
турски
руски
френски
Kind of Saved Meанглийски
Uncover
испански
румънски
фински
Love to Sealанглийски
Personal Vocals
румънски
Love's all we've gotанглийски
Immerse
испански
румънски
френски
Miracle Momentанглийски
Our Trance Within
испански
нидерландски
румънски
Never Grow Oldанглийски
Personal Vocals
испански
немски
румънски
фински
арабски
италиански
китайски
Nightmaresанглийски
Personal Vocals
датски
немски
румънски
On It's Wayанглийски
Immerse
датски
немски
румънски
унгарски
Right From The Startанглийски
Show Time
румънски
чешки
шведски
Take Me Higherанглийски
Immerse
румънски
френски
The One I'd Holdанглийски
Personal Vocals
италиански
японски
сръбски
Truthанглийски
Uncover
румънски
японски
арабски
естонски
руски
сръбски
френски
We don't careанглийски
Personal Vocals
румънски
италиански
White Roseанглийски
Our Trance Within
испански
румънски
италиански
френски
Wild & Freeанглийски
Personal Vocals
нидерландски
румънски
български
Win Itанглийски
Our Trance Within
датски
румънски
Without Youанглийски
Uncover
италиански
румънски
сръбски
Wowанглийски
Uncover
нидерландски
румънски
руски
словашки
унгарски
Коментари
Read about music throughout history