Şahsenem - Gözyaşlarım Anlatır (превод на Македонски)

превод на Македонски

Ќе ти раскажат моите солзи

Моите неповратни патишта
моите неодлучни денови
Таа моја чудна приказна
Ке ја раскажат моите солзи
 
загубите на мојот живот
моето загубено утро
моите години со среќа
ке ги раскажат моите солзи
 
Кој те оплакува
Кој те сака повеќе од нејзината душа
Во каква ситуација запданав сега
ке ти раскажат моите солзи
 
што добив од твоето отсуство
Какви беа моите сонови
Што ми остана од тебе
Ке ти раскажат моите солзи
 
Моите црни ноќи
Каде сум , кој сум
Како те чекам
Ке ти раскажат моите солзи
 
Кој те оплакува
Кој те сака повеќе од нејзината душа
Во каква ситуација запданав сега
ке ти раскажат моите солзи
 
Пуснато от Danche M. в Втр, 20/03/2018 - 18:44
Добавен превод, изпълнявайки заявка, направена от kittygirljr
Турски

Gözyaşlarım Anlatır

Още преводи на "Gözyaşlarım Anlatır"
МакедонскиDanche M.
Моля, помогнете "Gözyaşlarım Anlatır" да бъде преведена
See also
Коментари