Girl on Fire (превод на Албански)

Реклама
превод на АлбанскиАлбански
A A

Vajze ne Zjarr

Ajo eshte vetem nje vajze edhe eshte ne zjarr
Me nxehte se nje fantazi, me e gjate se nje autostrade
Ajo jeton ne nje bote edhe eshte ne zjarr
Ndjenje katastrofe, por ajo e din se mund te fluturon larg
 
Oh-oooh, ajo e ka dy kembet ne toke
Dhe ajo e djeg te poshte
Oh-oooh, e ka koken ne qiell
Dhe ajo nuk do dorezuar
 
Kjo vajze eshte ne zjarr
Kjo vajze eshte ne zjarr
Do ec neper zjarr
Kjo vajze eshte ne zjarr
 
Duket si nje vajze, por eshte nje flakë
Shume te ndritshme, mund te djeg sytë
Me mire te shikoje tjetrin anë
Mund te provoni, por kurrë nuk do te harroni emrin e saj
Ajo eshte ne kry te botes
Me e nxehte se vajzat me te nxehta
 
i them se......
 
Oh-ohhhoh, e kemi kembet ne toke
 
Dhe e djegim te poshte
Oh-ohhhh, e kemi kokat ne qiell
Dhe nuk do vijm te poshte
 
Kjo vajze eshte ne zjarr
Kjo vajz eshte ne zjarr
Do ec neper zjarr
Kjo vajz eshte ne zjarr
 
Cdo njeri qendron kur vjen ajo
Sepse e shohin flakët ne sytë e saj
Shikoni si ajo e ndëz natën
Askush nuk e din se eshte nje vajze e vetmuar
Dhe ne nje bote e vetmuar
Por do e djeg zemer, djeg, zemer
 
Kjo vajze eshte ne zjarr
Kjo vajze eshte ne zjarr
Do ec neper zjarr
Kjo vajze eshte ne zjarr
 
Ajo eshte vetem nje vajze, por eshte ne zjarr
 
Пуснато от LalaYhuuuxoLalaYhuuuxo в Съб, 17/11/2012 - 19:37
Коментари на автора:
АнглийскиАнглийски

Girl on Fire

Коментари
licorna.din.vislicorna.din.vis    Втр, 19/02/2013 - 14:25

The lyrics have been updated: the second line is "Hotter than a fantasy, LONELY LIKE a highway".
Please check your translation.
Thank you Regular smile