Текстове на песни на Il Volo

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
'O Sole mioнеаполитански
Il Volo (2011)
азербайджански
английски
арабски (диалект)
гръцки
испански
кюрдски (курманджи)
латвийски
македонски
нидерландски
персийски
полски
португалски
руски
словашки
словенски
сръбски
турски
фински
френски
японски #1 #2
немски
A chi mi diceиталианскианглийски
гръцки
испански
полски
португалски
руски
турски
унгарски
френски
японски
Ámameиспански
Ámame
английски
гръцки
италиански
корейски
полски
португалски
френски
японски
Amameиталиански
Ámame
румънски
Ancoraиталианскианглийски
португалски
руски
турски
френски
японски
Arrivederci Romaанглийски, италиански
Musica
гръцки
турски
унгарски
френски
японски
Así seráиспански
Il Volo – edición en español
английски
арабски
гръцки
италиански
нидерландски
португалски
сръбски
френски
японски
Aspetteròиталиански
L'amore si muove (2015)
английски
арабски
гръцки
испански
нидерландски
португалски #1 #2
руски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
френски
японски
Astro del cielиталиански
Buon Natale: The Christmas Album (2013)
английски
испански
немски
Ave Mariaлатински
Buon Natale: The Christmas Album (2013)
английски
босненски
гръцки
нидерландски
португалски
сръбски
хърватски
японски
арабски
Ave Maria, Mater Misericordiaeиталиански
Notte magica – A Tribute to the Three Tenors
английски #1 #2
гръцки
немски
турски
френски
хърватски
японски
Ay, ay, ay amorиспански
Ámame
английски
италиански
полски
японски
Be my Loveанглийски
Musica
гръцки
италиански
френски
японски
Beautiful That Way (La Vita È Bella)английски
Grande Amore
италиански
турски
японски
Bienvenido nuestro amorиспански
We Are Love (2012)
английски #1 #2
арабски
гръцки
италиански
немски
нидерландски
полски
руски
сръбски
френски
японски
Cada minuto prohibidoиспански
Ámame
английски
гръцки
италиански
португалски
японски
арабски
Canzone per teиталиански
Sanremo Grande Amore
азербайджански
английски
арабски
беларуски
гръцки #1 #2
испански #1 #2
латвийски
немски
нидерландски
полски
португалски
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски #1 #2
френски
френски (хаитянски креолски)
хърватски
японски
Carusoиталиански
Best Of 10 Years&Grande Amore(International Version)
английски
полски
турски
френски
Cerquísimaиспански
10 Years - The Best of Il Volo
английски
италиански
полски
Christmas Medleyанглийски
Buon Natale: The Christmas Album (2013)
гръцки
арабски
Constantemente míaиспански
Más que amor (2013)
азербайджански
английски
гръцки
италиански
нидерландски
полски
португалски
руски
сръбски
френски (хаитянски креолски)
японски
арабски
Cuando el amor se convierte en poesíaиспански
Grande amore (2015)
английски
гръцки
немски
нидерландски
руски
сръбски
турски
френски
хърватски
японски
арабски
Delilahанглийски
Grande amore (International edition)
арабски
гръцки
италиански
португалски
руски
турски
японски
È la mia vitaиталиански
È la mia vita
английски #1 #2
гръцки
испански
полски
сръбски
турски
френски
японски
арабски
E più ti pensoиталиански
Il Volo (2010)
английски
гръцки
испански
немски
нидерландски
персийски
полски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
френски (хаитянски креолски)
японски
El amor verdaderoиспански
Grande amore (2015)
английски
арабски
гръцки
италиански
нидерландски
сръбски
японски
El relojиспански
Il Volo (2010)
английски
галски (шотландски)
гръцки
китайски
нидерландски
полски
сръбски
френски
френски (хаитянски креолски)
японски
El Tristeиспански
Mas Que Amor & Best Of-10 Years
турски
френски
En el centro del solиспански
Grande amore (2015)
английски
грузински
гръцки
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
френски
японски
Escúchameиспански
Ámame
английски
полски
турски
японски
Esperaréиспански
Grande amore (2015)
английски
гръцки
нидерландски
сръбски
японски
Espléndidaиспански
Más que amor (2013)
английски
арабски
гръцки
нидерландски
полски
сръбски
френски
японски
Et queda tant per viureкаталунски
El disc de La Marató 2016
английски
испански
италиански
латвийски
португалски
румънски
руски
турски
френски
японски
Eternallyанглийски
L'amore si muove (2015)
гръцки
италиански
португалски
турски #1 #2
френски
японски
Fino a quando fa beneиталиански
Musica
английски
испански
китайски
руски
украински
унгарски
френски
японски
нидерландски
Gira el mundo gira испански
Il Volo – edición en español
английски
арабски
гръцки
нидерландски
полски
сръбски
унгарски
френски
японски
Granadaиспански
Il Volo...Takes Flight (2012)
английски
арабски
гръцки
италиански
немски
румънски
сръбски
турски
френски
японски
Grande amoreиталиански
ESC 2015
азербайджански
албански
английски #1 #2 #3
арабски
арменски
беларуски
български
венециански
гръцки #1 #2 #3 #4
естонски
иврит
изкуствен език
испански #1 #2 #3
каталунски
китайски
корейски
латвийски
литовски #1 #2 #3
немски #1 #2
нидерландски #1 #2
персийски
полски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
сицилиански
словашки
словенски
сръбски
турски #1 #2
украински
унгарски
фински
френски
френски (хаитянски креолски)
хърватски
чешки
шведски
японски #1 #2
астурски
индонезийски
норвежки
Grande amore (versión en español)испански
L'amore si muove (2015)
английски
астурски
гръцки
естонски
италиански
немски
нидерландски
румънски
руски
сръбски
турски
фински
френски
шведски
японски
украински
Hasta dóndeиспански
Ámame
английски #1 #2
арабски
гръцки
италиански
японски
Hasta el finalиспански
Il Volo (2010)
английски
гръцки
нидерландски
сръбски
турски
френски
японски
Historia de un amorиспански
We Are Love (2012)
английски #1 #2
арабски
гръцки
немски
персийски
португалски
румънски
сръбски
турски
френски
японски
Hoy vineиспански
Ámame
английски
гръцки
италиански
полски
японски
I Bring You To My Sensesанглийски
We Are Love (2012)
испански
италиански
турски
японски
I'll Be Home For Christmasанглийски
Buon Natale: The Christmas Album (2013)
гръцки
италиански
румънски
сръбски
турски
унгарски
хърватски
японски
Il cantoиталиански
We Are Love (2012)
английски #1 #2
арабски
гръцки
испански
китайски #1 #2
нидерландски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
японски
Il mondoиталиански
Il Volo (2010)
английски #1 #2
гръцки #1 #2
испански #1 #2
китайски
немски
нидерландски
полски
румънски
руски
сръбски
тонгански
турски
унгарски
френски
френски (хаитянски креолски)
хърватски
японски
арабски
Il tuo sguardo mancaиталиански
L'amore si muove (2015)
английски
гръцки
испански
нидерландски
полски
руски
сръбски
френски
японски
арабски
Inmensoиспанскианглийски
италиански
румънски
японски
арабски
Io che non vivo (senza te)италиански
L'amore si muove (2015)
английски
гръцки #1 #2
испански #1 #2
немски
нидерландски
полски
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
хърватски
японски
арабски
L'amore si muoveиталиански
L'amore si muove (2015)
английски #1 #2
арабски
гръцки #1 #2
испански
китайски
латвийски
нидерландски
полски
португалски #1 #2
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски #1 #2
френски
хърватски
японски
L'immensitàиталиански
Grande amore (2015)
английски
гръцки
испански
немски
нидерландски
португалски
руски
сръбски
турски
хърватски
японски
арабски
L'ultima voltaиталиански
We Are Love (2012)
английски
арабски
гръцки
испански
сръбски
френски
хърватски
японски
La danzaиталиански
Notte magica – A Tribute to the Tenors (Live)
английски
испански
румънски
японски
арабски
La luna hizo estoиспански
Il Volo (2010)
английски
гръцки
италиански #1 #2
нидерландски
сръбски
френски
френски (хаитянски креолски)
японски
La Nave Del Olvidoиспански
Musica
английски
гръцки
персийски
френски
японски
La vidaиспански
L'amore si muove (2015)
английски
гръцки
нидерландски
La vitaиталиански
L'amore si muove (2015)
английски
арабски
гръцки
нидерландски
португалски
руски
турски
унгарски
френски
хърватски
японски
Lontano dagli occhiиталиански
Musica
английски
френски
японски
Luna escondida (Luna nascosta)испански
Más que amor (2013)
английски
гръцки
нидерландски
сръбски
френски
Luna nascostaиталиански
We Are Love (2012)
английски
гръцки
японски
Maldito amorиспански
Ámame
английски
арабски
беларуски
гръцки
италиански
руски
турски
френски
японски
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
Mammaиталиански
Il Volo...Takes Flight (2012)
английски #1 #2
арабски (диалект)
гръцки
испански
турски #1 #2
унгарски
френски
японски
Más que amorфренски, испански, английски
Más que amor (2013)
английски #1 #2
арабски
гръцки
италиански
нидерландски
полски
руски
сръбски
турски
френски
хърватски
японски
Meravigliosa creaturaиталиански
Musica
английски
гръцки
японски
Mi Vidaиспански
Il Volo – edición en español
английски
гръцки
нидерландски
сръбски
френски
Mis Deseos/Feliz Navidadанглийски, испански
Buon Natale-Christmas Album
английски
италиански
турски
френски
Musica che restaиталиански
Musica
английски #1 #2 #3
арабски
български
гръцки #1 #2
испански #1 #2
китайски
латвийски
немски
полски #1 #2
португалски
руски
словенски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
шведски
японски
Música perfectaиспански
10 Years - The Best of Il Volo
английски
италиански
полски
френски
Nel blu dipinto di blu (Volare)италиански
L'amore si muove (2015)
английски
арабски
гръцки
испански
нидерландски
румънски
турски
френски
японски
No Hace Faltaиспански
Grande Amore (2015)
английски
гръцки
италиански
турски
японски
No se me hace fácilиспански
Ámame
английски
гръцки
италиански #1 #2
японски
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
Noche sin díaиспански
Cd Single
английски
гръцки
италиански
немски
полски
руски
сръбски
японски
Non farmi aspettareиталиански
We Are Love (2012)
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
румънски
сръбски
френски
японски
Notte stellata (The Swan)италиански
Il Volo (2010)
английски
гръцки
испански #1 #2
немски
руски
сръбски
турски
френски
френски (хаитянски креолски)
японски
Nuestro amor es más que grandeиспански
Il Volo – edición en español
английски
гръцки
нидерландски
сръбски
японски
O Holy Nightанглийски
Buon Natale: The Christmas Album (2013)
гръцки
турски #1 #2
украински
френски
японски
Painfully Beautifulанглийски
Il Volo (2010)
гръцки
испански
сръбски
турски
френски (хаитянски креолски)
японски
арабски
Per teиталиански
Il Volo (2010)
английски
гръцки
испански
руски
сръбски
турски
френски
френски (хаитянски креолски)
хърватски
японски
арменски
Per te ci saròиталиански
L'amore si muove (2015)
английски
арабски
гръцки #1 #2
испански
немски
нидерландски
полски
португалски
руски
турски
унгарски #1 #2
френски
хърватски
японски
Pienso en ti (E più ti penso)испански
Il Volo – edición en español
английски
гръцки
сръбски
Piove (Ciao, ciao bambina)италиански
Sanremo Grande Amore
английски
гръцки
испански
немски
нидерландски
португалски
сръбски
турски
хърватски
японски
арабски
Quando l'amore diventa poesiaиталиански
L'amore si muove (2015)
азербайджански
английски
гръцки
естонски
испански
нидерландски
персийски
португалски
румънски
руски
турски
унгарски
френски
хърватски
японски
арабски
Qué difícil es la vidaиспански
Ámame
английски
италиански
полски
японски
Questo amoreиталиански
We Are Love (2012)
английски
гръцки
испански
сръбски
френски
хърватски
японски
Recuérdameиспански
Grande amore (2015)
английски
гръцки
нидерландски
руски
турски
френски
японски
Ricordamiиталиански
L'amore si muove (2015)
азербайджански
английски
гръцки
испански
нидерландски
руски
сръбски
турски
френски
японски
Santa Ceciliaиспански
Ámame
английски
гръцки
италиански
полски
португалски
японски
Si Me Falta Tu Miradaиспански
Grande Amore (2015)
английски #1 #2
гръцки
нидерландски
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски
фински
френски
японски
арабски
Silent Nightанглийски
Buon Natale: The Christmas Album (2013)
гръцки
иврит
турски
Smileанглийски
Il Volo (2010)
арабски
гръцки
италиански
немски
руски
сръбски
турски
френски
френски (хаитянски креолски)
японски
неаполитански
Sonreirásиспански
Cd Single
английски
гръцки
руски
френски
Splendidaиталиански
We Are Love (2012)
английски
арабски
гръцки
испански
сръбски
френски
хърватски
японски
Surrender (Torna a Surriento)английски
We Are Love (Special Edition)
гръцки
италиански
френски
японски
The Best Day of My Lifeанглийски
L'amore si muove (2015)
испански
португалски
турски
френски
японски
This Timeанглийски
Il Volo (2010)
гръцки
сръбски
френски
японски
Ti voglio tanto beneиталиански
Il Volo...Takes Flight (2012)
английски
гръцки
испански
сръбски
турски
френски
хърватски
японски
Tornerà l'amoreиталиански
L'amore si muove (2015)
английски
гръцки
испански
румънски
руски
турски
френски
японски
Tous les visages de l'amourфренски
Il Volo (2010)
английски #1 #2
арабски
гръцки #1 #2
испански
италиански
руски
японски
Un amore così grandeиталиански
Il Volo (2010)
английски
гръцки
испански
румънски
сръбски
унгарски
френски
японски
Vacanze Romaneиталиански
Sanremo Grande Amore
английски
гръцки
сръбски
японски
Vicinissimoиталиански
Musica
английски
гръцки
испански
руски
турски
унгарски
японски
We Are Loveанглийски
We Are Love (2012)
гръцки
сръбски
турски #1 #2
фински
френски
френски (хаитянски креолски)
хърватски
японски
арабски
You Don't Have to Say You Love Meанглийски
L'amore si muove (2015)
гръцки
испански
нидерландски
персийски
португалски
турски
френски (хаитянски креолски)
японски
галски (ирландски)
Il Volo е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Eduardo De Crescenzo - Ancoraиталиански
Ancora (1981)
английски
гръцки
иврит
испански
нидерландски #1 #2
португалски
румънски
руски
сръбски
френски #1 #2
японски
Abbe Lane - Arrivederci, Romaанглийски, италиански
Noa - Beautiful that wayанглийскигръцки
италиански
немски
португалски
румънски
руски
унгарски
френски
японски
Salomé - Cançó per a tu (Canzone per te)каталунски
El clar país (1968)
английски
френски
Sergio Endrigo - Canzone per teиталианскианглийски #1 #2
венециански
гръцки
иврит
румънски #1 #2
руски
турски
унгарски
френски
хърватски
Nico Fidenco - Canzone per teиталиански
Il Meglio
английски
румънски
френски
The Three Musketeers (OST) - D'Artagnan e i moschettieri del Re Siglaиталиански
French Latino - El Relojиспански
Suerte
английски #1 #2
френски
José José - El tristeиспанскианглийски #1 #2 #3 #4
каталунски
руски
турски
японски
Anna German - Funiculí Funiculáнеаполитанскианглийски
испански #1 #2 #3
италиански #1 #2
руски #1 #2
турски
френски
хърватски
японски
Claudio Villa - Granadaиталианскианглийски
испански
немски
румънски
турски
френски
Dean Martin - I'll Be Home for Christmasанглийски
The Dean Martin Christmas Album (1966)
гръцки
италиански
немски #1 #2
румънски
руски
унгарски
шведски #1 #2
Arwin Kluft - Il Mondoиталиански
Un Sogno Per Te (2006)
Mónica Naranjo - Inmensidad (L'immensità)испански
Minage (2000)
английски
Don Backy - L'immensitàиталианскианглийски #1 #2 #3 #4
български
гръцки
испански
немски
румънски
руски
турски
френски
японски
Mina - L'immensitàиталиански
Sabato Sera (1967)
английски #1 #2 #3
български
гръцки
испански #1 #2 #3
каталунски
немски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
френски
хърватски
Luciano Pavarotti - La donna è mobileиталиански
Rigoletto
азербайджански
английски #1 #2 #3
гагаузки
гръцки #1 #2 #3
испански
немски #1 #2
персийски
румънски
руски #1 #2
сръбски
тайски
турски
фински
френски
хърватски
чешки
шведски
японски
José José - La nave del olvidoиспанскианглийски #1 #2
иврит
персийски
турски
френски
японски
Luciano Pavarotti - Mammaиталианскианглийски
арабски
бретонски
гръцки #1 #2
кюрдски (сорани)
немски #1 #2
персийски
полски
румънски
руски
турски #1 #2
френски
хинди
хърватски
Andrea Bocelli - Mammaиталиански
Incanto (2008)
английски
виетнамски
гръцки
румънски
руски
сръбски
турски
украински
хърватски
Ruggero Leoncavallo - Mattinataиталианскианглийски #1 #2 #3 #4
гръцки
испански
немски #1 #2
румънски
руски
сръбски
френски #1 #2
японски
Jonas Kaufmann - Mattinataиталианскианглийски
немски
френски
Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu (Volare)италиански
La strada dei successi di Domenico Modugno (1958)
албански
английски #1 #2 #3 #4
бенгалски
босненски
български
гръцки
иврит
испански #1 #2 #3
китайски
немски
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
японски
Alejandro Fernández - No se me hace fácil испански
Viento a favor
английски #1 #2
босненски
български
румънски
сръбски #1 #2
турски
хърватски
чешки
Mario Lanza - Non ti scordar di meиталиански
The Essential Mario Lanza
английски #1 #2 #3 #4
български
гръцки
испански #1 #2
немски
полски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
украински
унгарски
френски
хърватски #1 #2
чешки
японски
Forte Di Quattro - Notte Stellata (The Swan)италиански
Classica (2017)
Núria Feliu - Penso en tu (E penso a te)каталунски
Amb cor i ànima (1989)
английски
испански
полски
румънски
Domenico Modugno - Piove (Ciao ciao bambina)италиански
Eurovision Song Contest 1959
английски
български
испански
немски
румънски
френски #1 #2
хърватски
японски
Orietta Berti - Quando l'amore diventa poesiaиталиански
Gli anni della Polydor 1963-1978 (2008)
английски
гръцки
немски
персийски
румънски
руски
френски
Matia Bazar - Vacanze romaneиталиански
Tango
английски
арабски
испански
латвийски
португалски
руски
унгарски
френски
Dusty Springfield - You Don't Have to Say You Love Meанглийски
You Don't Have to Say You Love Me (1966)
гръцки
немски
персийски
румънски
руски #1 #2 #3
сръбски
турски
унгарски
френски #1 #2
Свързано с(ъс) Il VoloОписание
Gianluca GinobleИзпълнителOne of the trio's singers
Piero BaroneИзпълнителOne of the trio's singers
Ignazio BoschettoИзпълнителOne of the trio's singers
Коментари
daphnedaphne    четв., 19/05/2011 - 03:33

All comparisons to their forerunners are weightless when you actually listen and hear these beautiful voices, singularly and together.

pasqual7390pasqual7390    втор., 07/06/2011 - 13:34

Regular smile hello à tous, je voudrais me procurer les paroles de la chansson "il mondo" que chante les trois ténors de IL Volo mais en français...les traducteurs sur le net ne sont pas fiables }:) . Quelqu'un pourrait il m'aider ??
D'avance merci Wink smile

hartshorhartshor    четв., 11/08/2011 - 22:07

The music of Il Volo lifts my heart every time I hear it. Thanks for the lyrics translation it helps to understand the feeling of the song. I love hearing it in Italian and look forward to any more albums. I hope they are as happy as they make everyone else and that no one tries to change them, they have something special. Gladys in N.Z.

ajac37ajac37    пет., 09/09/2011 - 23:32

Thank you for this service. I look forward to getting the lyrics on the song I requested . . . Hasta y Final. Wish I were fluent in more than one language. :redface: Regular smile

ajac37ajac37    нед., 30/10/2011 - 17:06

Thank you for the translation for Hasta y Final. Now, another one. The song they sang on the French program in Quebec: Tous les visages de l'amour. French to English.

ajac37ajac37    нед., 30/10/2011 - 17:07

As to this performance in French . . . I thought Il Volo was pretty sexy in Italian. their French just puts me AWAY!!!

michelemzmichelemz    пет., 16/03/2012 - 09:35

A 70 ans, c'est la première fois que je suis aussi passionnée par le talent et la performance de ce groupe de jeunes chanteurs italiens; Ils sont universels, ils touchent tous les publics de 7 à 77 ans...je serais très heureuse si je pouvais voir les traductions de toutes les chansons qu'ils interprètent avec tant de brio. merci aux traducteurs, car je publie des vidéos avec leur traduction en français ou autres.

smilediana73smilediana73    пет., 07/09/2012 - 21:33

Thank you so much for translating these amazing songs into languages that capture our hearts!! Blessings to all!

Read about music throughout history