Текстове на песни на Ivy to Fraudulent Game

Ivy to Fraudulent Game
Текстове на песниПреводиЗаявки
!японски
継ぐ
английски
Dear Fateяпонски
継ぐ
английски
dulcetяпонски
回転する
английски
E.G.B.A.японски
継ぐ
английски
errorяпонски
Parallel
английски
Memento Moriяпонски
Memento Mori
английски
Parallelяпонски
Parallel
английски
she see seaяпонски
行間にて
английски
sunday afternoonяпонски
Parallel
английски
trotяпонски
Memento Mori
английски
Utopiaяпонски
継ぐ
английски
アイドル (Aidoru)японски
回転する
английски
低迷 (Teimei)японски
Memento Mori
английски
何処か (somewhere)японски
回転する
английски
劣等 (Rettō)японски
行間にて
английски
可憐な花 (Karenna hana)японски
行間にて
английски
夢想家 (Musōka)японски
継ぐ
английски
徒労 (Torō)японски
継ぐ
английски
故郷 (Kokyō)японски
行間にて
английски
最低 (Saitei)японски
回転する
английски
水泡 (Suihō)японски
行間にて
английски
青二才 (Aonisai)японски
行間にて
английски
青写真 (Aojashin)японски
回転する
английски
革命 (Kakumei)японски
回転する
английски
+ (Tasu)японски
回転する
английски
Коментари
Read about music throughout history