Текстове на песни на Joséphine Baker

Текстове на песниПреводиЗаявки
(What Can I Say) After I Say I'm Sorry?английскирумънски
C'est ça le vrai bonheurфренскируски
C'est luiфренскисръбски
C'est si facile de vous aimerфренски
Chansons américaines (1951)
английски
C'Est Un Nid Charmantфренски
De temps en tempsфренски
Anthologie 1927-1939
английски
Don't Touch Me Tomatoанглийскииспански
J'ai deux amoursфренски
La petite Tonkinoise / J'ai deux amours (1930)
испански
каталунски
La Conga Blicotiфренски
La petite Tonkinoiseфренскианглийски
испански
Piel canelaфренски
Joséphine Baker (1954)
гръцки
Sous le ciel d'Afriqueфренски
Voulez vous de la canne à sucre?френски
Chansons érotiques
гръцки
Vous faites partie de moiфренски
Chansons Américaines (1951)
руски
Joséphine Baker е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Mina - 'O sole mioнеаполитански
I discorsi (1969)
Jo Stafford - (What Can I Say) After I Say I'm Sorry?английски
Jo + Jazz (1960)
румънски
Dean Martin - (What Can I Say) After I Say I'm Sorry?английски
The Dean Martin TV Show (1966)
румънски
Nat King Cole - (What Can I Say) After I Say I'm Sorry?английски
The King Cole Trio, Vol. 2 (1946)
испански
португалски
румънски
Benny Goodman - Afraid to Dreamанглийски
Nina (Spain) - Els temps estan canviant (The Times They Are A-Changing)каталунски
Quan somniïs fes-ho en mi (2002)
английски
Marujita Díaz - Esto es París (Ça c'est Paris)френски, испански
Pelusa OST (1960)
френски
Madeleine Peyroux - J'ai deux amoursфренскианглийски #1 #2
испански
китайски
немски
нидерландски
руски
японски
Sara Montiel - La Petite Tonkinoiseфренски
Bob Dylan - The Times They Are A-Changin'английски
The Times They Are a-Changin' (1964)
арабски
бенгалски
гръцки
естонски
испански
италиански
немски #1 #2
нидерландски
персийски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2 #3
сръбски #1 #2
турски
украински
унгарски
френски
шведски #1 #2
Irving Kaufman - What Can I Say after I Say I'm Sorryанглийскитурски
Коментари
Read about music throughout history