Текстове на песни на Katia Guerreiro

Katia Guerreiro
Текстове на песниПреводиЗаявки
9 Amoresпортугалски
Album Até Ao Fim (Nov 2014)
английски
полски
френски
A cidade saudadeпортугалски
Fado (2008)
италиански
полски
френски
A Janela do Meu Peitoпортугалски
Até ao Fim (2014)
полски
френски
A minha vida éпортугалски
Sempre
английски
немски
полски
A Rosinha dos limõesпортугалски
Os Fados do Fado (2015)
английски #1 #2
испански
италиански
полски
френски
Agora Choro À Vontadeпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
полски
Algemasпортугалски
Fado Maior
нидерландски
полски
Amarпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
полски
Amor de mel, amor de felпортугалски
Fado Maior
нидерландски
полски
Amor sem tamanhoпортугалски
10 anos nas asas do fado
полски
Aquiпортугалски
Sempre
английски
немски
полски
Arraialпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
полски
As 4 Operaçõesпортугалски
Até Ao Fim
френски
Asasпортугалски
Fado Maior (2001)
английски
немски
нидерландски
полски
френски
Até ao Fimпортугалски
Até ao Fim (2014)
полски
френски
Avé Mariaпортугалски
Fado Maior
нидерландски
Bradoпортугалски
Sempre
полски
Canto da Fantasiaпортугалски
Tudo ou nada
полски
De ti direi apenasпортугалски
Sempre
полски
Deixar-te um diaпортугалски
Sempre
полски
Dia nãoпортугалски
Sempre
немски
полски
Disse ao mar que te amavaпортугалски
Até Ao Fim (Nov 2014)
френски
Disse-te adeus à partida, o mar acaba ao teu ladoпортугалски
Tudo ou nada
полски
Fado Da Sinaпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
полски
Fado dos Contráriosпортугалски
Até Ao Fim (Nov 2014)
френски
Fado dos olhosпортугалски
Fado
полски
Fado portuguêsпортугалски
Ao vivo no Coliseu Micaelense (2005)
френски
Gaivotaпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
Guitarra Tristeпортугалски
Fado Maior
нидерландски
Há festa na Mourariaпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
испански
немски
Lábios de melпортугалски
10 anos nas asas do Fado
полски
Lisboaфренски
Fado (2008)
полски
португалски
Lisboa À Noiteпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
полски
френски
Mentirasпортугалски
Até Ao Fim (Nov 2014)
полски
френски
Minha Senhora Das Doresпортугалски
Fado - Sempre! Ontem, Hoje E Amanhã
английски
полски
Morenaпортугалскианглийски
беларуски
иврит
италиански
полски
Na voltaпортугалски
Sempre
полски
Nem Às Paredes Confessoпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
немски
полски
Nesta Noiteпортугалски
Até Ao Fim (Nov 2014)
полски
френски
O Namorico Da Ritaпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
немски
Os meus Versosпортугалски
Nas Mãos do Fado (2003)
английски
испански
италиански
каталунски
полски
френски
Procuro e não te encontroпортугалски
Os Fados do Fado (2015)
английски #1 #2
нидерландски
полски
Segredosпортугалскианглийски
гръцки
полски
Talvez Não Saibasпортугалскианглийски
испански
полски
Valsaпортугалски
Nas Mãos do Fado (2003)
полски
френски
Vira dos Malmequeresпортугалски
Os Fados do Fado
английски
полски
руски
Vodka e Valium10португалскианглийски
полски
френски
Voz do ventoпортугалски
Nas mãos do fado
полски
Коментари
Read about music throughout history