Advertisements

Текстове на песни на Karolina Gočeva

Текстове на песниПреводиЗаявки
Aj, beše maj (Ај, беше мај)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски #1 #2
Руски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Украински
Френски
Хърватски
Ako zgrešam neka izgoram (Ако згрешам нека изгорам)МакедонскиАнглийски
Сръбски
Транслитерация #1 #2
Хърватски
Begaj, begaj (Бегај, бегај)МакедонскиvideoАнглийски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Френски
Хърватски
Beli cvetoviМакедонскиvideo
Izvor 2018
Английски
Bez ogled na sѐ (Без оглед на сѐ)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Сръбски
Транслитерация
Хърватски
Boi (Бои)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Руски
Транслитерация
Украински
Хърватски
BojeСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Руски
Транслитерация
Čalgiska (Чалгиска)Македонскиvideo
Македонско девојче 2
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Словашки
Da možev da te poglednam (Да можев да те погледнам)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Руски
Сръбски #1 #2
Транслитерация
Украински
Хърватски
Dalečna želba (Далечна желба)Македонски
Zošto sonot ima kraj
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Dojde vreme, dojde (Дојде време, дојде)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Украински
Хърватски
Dve liri (Две лири)Македонскиvideo
Македонскo девојче 2
Английски
Руски
Сръбски
Тонгански
Транслитерация
Хърватски
Dzvona (Ѕвона)МакедонскиvideoАнглийски
Гръцки
Транслитерация
Хърватски
Руски
Hipokrit (Хипокрит)Македонски
Znaeš kolku vredam
Английски
Транслитерация
I ḱe bide sè vo red (И ќе биде сѐ во ред)Македонски
Zošto sonot ima kraj
Английски
Транслитерация
Jas imam pesna (Јас имам песна)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Транслитерация
Хърватски
Jas sum nesreḱnica (Јас сум несреќница)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Румънски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Украински
Френски
Хърватски
Японски
Kad te nemaХърватскиvideoАнглийски
Kad volišХърватскиvideoАнглийски
Руски
Сръбски
Kap ispod nebaСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Руски
Френски
Kapka pod neboto (Капка под небото)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Kaži mi (Кажи ми)Македонски
Zošto sonot ima kraj
Английски
Руски
Транслитерация
Унгарски
Хърватски
Ḱe pijam ĺubov do kraj (Ќе пијам љубов до крај)Македонскиvideo
"Makedonsko devojce 2"
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Koj da mi zapee (Кој да ми запее)Македонскиvideo
Македонско девојче 2
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Украински
Хърватски
KrajСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Kraj (Крај)МакедонскиАнглийски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Lažem sebeСръбскиАнглийски
Китайски
Руски
Ljubav ispod oblakaСръбскиАнглийски
Ljubav je moja religijaСръбскиАнглийски
Ĺubovta e moja religija (Љубовта е моја религија)МакедонскиvideoАнглийски
Румънски
Сръбски
Транслитерация
Хърватски
Турски
Ma ajde kaži mi (Ма ајде кажи ми)Македонскиvideo
SkopjeFest 1996
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Makedonska partizanska (Македонска партизанска)МакедонскиvideoАнглийски #1 #2 #3
Румънски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Френски
Хърватски
Me ĺubis li i ti (Ме љубиш ли и ти)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Руски
Транслитерация
Турски
Украински
Хърватски
Milenium so tebe (Милениум со тебе)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Транслитерация
Хърватски
Mojot Svet (Мојот Свет)Македонскиvideo
Eurovision Song Contest 2007
Английски #1 #2
Арменски
Гръцки
Румънски
Руски
Транслитерация
Унгарски
Хърватски
Mojot svet (Мојот свет)Македонски
Zošto sonot ima kraj
Английски
Транслитерация
My worldАнглийски
Eurovision Song Contest Helsinki 2007
Турски
Унгарски
Ne čuvstvuvam strav (Не чувствувам страв)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Ne se vraḱaš (Не се враќаш)Македонскиvideo
kapka pod neboto
Английски
Руски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Noć (Ноћ)Сръбски
Kad Zvezde Nam Se Sklope... Kao Nekada
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Od nas zavisi (Од нас зависи)МакедонскиАнглийски #1 #2 #3
Босненски
Транслитерация
Хърватски
Od neba do dna (Од неба до дна)Сръбски
Kad zvezde nam se skople... Kao nekada
Английски
Транслитерация
Ova srce znae (Ова срце знае)Македонскиvideo
Vo zaborav
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Prolet, leto, esen, zima (Пролет, лето, есен зима)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Френски
Хърватски
Ptico malečka (Птицо малечка)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Хърватски
Put za nigdeСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Ruku na srce (Руку на срце)СръбскиvideoАнглийски
Ruža, Ružica (Ружа, Ружица)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Sakaj me (Сакај ме)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Sakam da ne te sakam (Сакам да не те сакам )Македонскиvideo
Makedonsko devojče 2 (2013)
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Хърватски
SamaСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Руски
Sama (Сама)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Транслитерация
Хърватски
Se lažam sebe (Се лажам себе)Македонскиvideo
Vo zaborav
Английски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Silikoni (Силикони)СръбскиАнглийски
Транслитерация
Sirena (Сирена)Сръбскиvideo
Kad zvezde nam se sklope... Kao nekada
Английски
Site tie dni (Сите тие дни)Македонскиvideo
Kapka pod neboto
Английски
Транслитерация
Хърватски
Skopska magla (Скопска магла)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Хърватски
Smej mi se smej (Смеј ми се смеј)Македонскиvideo
Makedonsko devojce 2
Английски
Сръбски
Транслитерация
Srcevo ne ḱe izdrži (Срцево не ќе издржи)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Транслитерация
Хърватски
Srešćemo se opet (Срешћемо се опет)СръбскиvideoАнглийски #1 #2 #3
Гръцки
Македонски
Руски
Транслитерация
Турски
Štom sakaš (Штом сакаш)МакедонскиvideoАнглийски
Транслитерация
Хърватски
Sve ovo vremeСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Tajna (Тајна)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Транслитерация
Хърватски
Te vidov i se zaĺubiv (Те видов тебе и се заљубив)МакедонскиvideoАнглийски
Руски
Транслитерация
Хърватски
Teško srcu padaХърватскиvideo
U zaboravu
Английски
Ti možes (Ти можеш)Македонскиvideo
Zosto sonot ima kraj
Английски
Български
Румънски
Сръбски
Транслитерация
Френски
Ti, zlatno sonce (Ти, златно сонце)Македонскиvideo
Makedonsko Devojce
Английски
Руски
Транслитерация
Френски
Хърватски
Toj (Тој)Македонскиvideo
Zosto sonot ima kraj
Английски
Български
Руски
Транслитерация
Хърватски
U zaboravuХърватскиvideo
U zaboravu
Английски
Ukradeni noḱi (Украдени ноќи)МакедонскиАнглийски
Транслитерация
Хърватски
Umirem bez tebeСръбскиvideo
U zaboravu (2009)
Английски
Uspomene Na TebeСръбскиvideoАнглийски #1 #2
Френски
Vezi vezi (Вези вези)Македонскиvideo
Makedonsko devojce 2 (2013)
Английски
Руски
Сръбски
Хърватски
Vise se ne vracasСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Немски
Руски
Volela sam teСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Руски
Za godina dve (За година две)МакедонскиvideoАнглийски
Транслитерация
Френски
Хърватски
Za kogo (За кого)Македонскиvideo
Makedonsko devojče
Английски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Za nas (За нас)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Транслитерация
Турски
Хърватски
Začaran krug (Зачаран круг)Сръбскиvideo
Kad zvezde nam se sklope... Kao nekada
Английски
Руски
Транслитерация
Zasekogaš (Засекогаш)Македонски
Jas imam pesna
Английски
Транслитерация
Хърватски
Želim samo tebeСръбскиvideo
Kap ispod neba
Английски
Транслитерация
Френски
Znaeš kolku vredam (Знаеш колку вредам)МакедонскиvideoАнглийски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Френски
Хърватски
Znam koliko vredim (Знам колико вредим)Сръбскиvideo
Kad zvezde nam se sklope... kao nekada
Английски
Транслитерация
Френски
Коментари