Текстове на песни на Kendji Girac

Kendji Girac
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
Adieu Mon Paysфренски
Amigoфренски
Amigo
английски
испански
руски
сръбски
Andalouseфренски
Kendji
азербайджански
английски #1 #2
арабски
български
гръцки #1 #2
датски
иврит
испански
италиански
китайски #1 #2
корейски
латвийски
немски
нидерландски
персийски
полски #1 #2
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
украински
унгарски
фински
хърватски
японски
Au sommetфренски
Kendji
английски
гръцки
испански
италиански
румънски
сръбски
корейски
Autour du feuфренски
Amigo
английски
арабски
испански
италиански
сръбски
гръцки
Avec toiфренски
Kendji
английски #1 #2
гръцки
испански
италиански
латвийски
немски
сръбски
арабски
Baila amigoиспански
Kendji
английски
гръцки
италиански
полски
румънски
сръбски
фински
френски
Bellaфренски
Kendji
Bésameиспански
Ensemble
английски
италиански
немски #1 #2
португалски
сръбски
турски
френски
C'est tropфренски
Ensemble
английски #1 #2
италиански
немски
португалски
сръбски
Color Gitanoфренски, испански
Kendji
английски
арабски
гръцки
испански
италиански
каталунски
латвийски
немски
персийски
португалски
сръбски
турски
унгарски
хърватски
японски
Conmigoфренски, испански
Kendji (Deluxe Version)
английски
гръцки
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
Coolфренски
Kendji
английски
арабски
български
гръцки
испански
италиански
полски
португалски
руски
сръбски #1 #2
турски
Elle a toutфренски
Ensemble
английски
сръбски
немски
руски
Elle m'a aiméфренски
Kendji
английски #1 #2
арабски
гръцки
иврит
испански
италиански
немски
нидерландски
персийски
полски
румънски
словашки
сръбски
турски
украински
унгарски
хърватски
Gentlemanфренски
Kendji
английски
гръцки
италиански
румънски
сръбски
Jamais à genouxфренски
Ensemble
английски #1 #2
сръбски
унгарски
немски
Jamais trop tardфренски
Ensemble
английски
испански
италиански
немски
португалски
румънски
сръбски
хърватски
Je m'abandonneфренски
Kendji
английски
арабски
испански
италиански
сръбски
La Bohèmeфренски
Kendji
La moraleфренски, испански
Ensemble
английски
иврит
италиански
немски
португалски
румънски
сръбски
български
Laisse tomberфренски
Amigo
английски
италиански
сръбски
Les richesses du cœurфренски
Kendji (Réédition)
английски #1 #2
гръцки
испански
италиански
латвийски
немски
руски
сръбски
унгарски
Les yeux de la mamaфренски
Ensemble
английски
арабски #1 #2 #3
гръцки
испански #1 #2
италиански
китайски
латвийски
немски
персийски
полски #1 #2
португалски #1 #2
румънски #1 #2
руски
сръбски
турски
унгарски
хинди
хърватски
арменски
Ma bien aiméeфренски
Amigo
английски
португалски
сръбски
испански
Ma câlinaфренски
Ensemble
английски #1 #2
гръцки
испански
полски
португалски
сръбски
чешки
арабски
немски
Ma folieфренски, испански
Amigo
английски
испански
полски
сръбски
френски
Ma philosophieфренски
The Voice France 2014 | Prime 1
английски
италиански
сръбски
Ma solitudeфренски
Ensemble
английски
арабски
гръцки
испански
италиански
немски
португалски
румънски
руски
сръбски
транслитерация
унгарски
хърватски
Maria Mariaфренски, испански
Amigo
английски
гръцки
испански
италиански
китайски
полски
португалски #1 #2
сръбски
руски
унгарски
Me quemoфренски, испански
Ensemble
азербайджански
английски
български
гръцки
испански
италиански
немски
руски
сръбски
турски
Mes potes et moiфренски
Ensemble
английски
гръцки
италиански
португалски
сръбски
Mi amorфренски
Kendji
английски
гръцки
испански
италиански
сръбски
унгарски
руски
Mi amor (Version Amigo)френски
Amigo
английски
сръбски
Mon universфренски
Kendji
английски
гръцки
испански
италиански
немски
руски
сръбски
No me mires másфренски, испански
Ensemble (2015)
английски
арабски
гръцки
испански
италиански
немски
румънски
руски #1 #2
сръбски
румънски (арумънски)
One Last Time (Attends-Moi)английски, френски
Kendji
английски
гръцки
италиански
македонски
сръбски
Où va le monde ?френски
Ensemble
английски
гръцки
италиански
немски
румънски
сръбски
турски
унгарски
португалски
Palabras (Cantique)испански
Ensemble, le live
английски
Petit Papa Noëlфренски
Amigo Édition de Noël - tirage limité (2018)
полски
руски
Pour oublierфренски
Amigo
английски
гръцки
испански
италиански
китайски
немски
нидерландски
полски
руски
сръбски
унгарски
чешки
Que Dieu me pardonneфренски
Amigo
английски
гръцки
испански
италиански
немски
полски
португалски
руски
сръбски
унгарски
Si je parsфренски
Amigo
английски
гръцки
италиански
немски #1 #2
полски
сръбски
румънски (арумънски)
Sonrisaиспански
Ensemble (Deluxe version)
английски
арабски
гръцки
немски
полски
румънски
сръбски
украински
френски
хърватски
Tiagoфренски
Amigo
английски #1 #2 #3
гръцки
иврит
испански #1 #2
италиански
немски
нидерландски
полски
португалски
румънски
сръбски
турски
руски
Toi et moiфренски
Kendji Girac
английски
гръцки
испански
италиански
сръбски
Tous les mêmesфренски
Tu vas manquerфренски
Amigo
английски #1 #2
испански #1 #2
полски
руски
сръбски
Tú y yoфренски, испански
Ensemble
английски
гръцки
испански
италиански
немски
полски
сръбски
хърватски
Una mujerфренски, испански
Ensemble
английски
гръцки
испански
италиански
португалски
румънски
сръбски
Viens chez nousфренски
Kendji
английски
гръцки
испански
италиански
латвийски
руски
сръбски
Yo cantaréиспански
Amigo
английски
полски
сръбски
Kendji Girac в съвместни песниПреводи
Vitaa - Fais comme çaфренски
VersuS
английски
Kendji Girac е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Gims - Bellaфренски
Subliminal
албански #1 #2
английски #1 #2
арабски
босненски
гръцки #1 #2
иврит
испански #1 #2
италиански #1 #2
китайски
литовски
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2 #3
турски
унгарски
фински
чешки
Lady and the Tramp (OST) - Belle nuit [Bella notte]френски
Lady and the Tramp (French) (1955)
английски
италиански
Johnny Hallyday - L'envieфренски
Gang (1986)
английски
испански #1 #2
румънски
турски
Amel Bent - Ma philosophieфренски
Un jour d'été
английски #1 #2
български
гръцки
индонезийски
испански
италиански #1 #2
китайски
немски
персийски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
японски #1 #2
Stromae - Tous les mêmesфренски
Racine carrée (2013)
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
арабски
български
виетнамски
гръцки
иврит
испански
италиански
каталунски
немски #1 #2
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2
украински #1 #2
унгарски
фински
хърватски
Коментари
Jelena Petrovic 1Jelena Petrovic 1    пет., 05/10/2018 - 09:59

Les mêmes valeurs = Les richesses du coeur
It's the same song!
Noone noticed before?
Can someone please edit this and put all its translations together?

spnuzespnuze    пон., 05/11/2018 - 15:45

Hi Jelena! Thanks for noticing about it Regular smile I will report it, but if anytime you find repeated songs you want to report, or wrong lyrics, or something similar you can notify it in the Forums: You can find them in Community / Forum / Report a page (support) / Reporting mistakes [Lyrics/title/song/album/etc.]
Regular smile

Jelena Petrovic 1Jelena Petrovic 1    пон., 05/11/2018 - 15:48

Thank you very much. I've seen this for the first time, so I didn't know. I hope everything will be arranged soon. Regular smile

spnuzespnuze    пон., 05/11/2018 - 16:15

Yeah maybe this evening they can manage it Regular smile (update: indeed, it's already done)
No worries Wink smile

Read about music throughout history