Advertisements

Текстове на песни на Kristian Kostov

Kristian Kostov
Текстове на песниПреводиЗаявки
Beautiful MessАнглийскиvideo
Eurovision Song Contest: Kyiv 2017
Азербайджански
Арменски
Босненски #1 #2
Български
Гръцки
Датски
Естонски
Иврит #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Норвежки
Полски #1 #2
Румънски
Руски
Сръбски
Турски
Унгарски
Филипински/Тагалог
Финландски
Френски
Холандски
Хърватски
Черногорски #1 #2
Чешки
Шведски #1 #2
Японски
Албански
Beyond the controlАнглийскиvideoСръбски
Burning BridgesАнглийскиvideo
Burning Bridges - Single
Български
Гръцки
Испански
Каталонски
Немски
Румънски
Руски
Сръбски
Турски
Холандски (Среднохоландски)
Холандски
Get ItАнглийскиvideo
Shower Thoughts - EP
Български
Испански
Полски
Руски
Сръбски
Турски
Френски
Холандски
Live It UpАнглийскиvideo
Prologue
LullabyАнглийскиvideo
Shower Thoughts - EP
Немски
Руски
Сръбски
RiftАнглийскиvideo
Shower Thoughts - EP
Полски
Руски
Сръбски
Турски
Френски
Shower ThoughtsАнглийскиvideo
Shower Thoughts - EP
Български
Норвежки
Руски
Сръбски
Турски
The One (I Need You)Английскиvideo
The One (I Need You) - Single
Български
Гръцки
Испански
Немски
Полски
Румънски
Руски
Сръбски
Турски
Холандски
You Got Me GirlАнглийскиvideo
You Got Me Girl - Single
Български
Гръцки
Италиански
Румънски
Руски
Френски
Чешки
Шведски
Холандски
Глубина (Glubina)РускиvideoАнглийски
Български
Гръцки
Испански
Каталонски
Немски
Полски
Португалски
Румънски
Сръбски
Транслитерация
Турски
Украински
Френски
Холандски
Хърватски
Чешки
Шведски
Италиански
Не си за мен (Ne si za men)Българскиvideo
Не си за мен - Single
Английски
Гръцки
Испански
Италиански
Каталонски
Немски
Полски
Румънски
Руски
Сръбски
Транслитерация
Финландски
Френски
Холандски
Чешки
Турски
Слушай дождь (Slushay dozhd')РускиvideoАнглийски
Гръцки
Транслитерация
Френски
Чешки
Испански
Холандски
Ты мой огонь (Ty moy ogon)Рускиvideo
Ты мой огонь - Single
Английски
Български
Гръцки
Транслитерация
Турски
Френски
Холандски
Kristian Kostov - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Maxigroove - Ready to FlyАнглийскиvideo
Ready to Fly - Single
Френски
Чешки
Pavell & Venci Venc' - Vdigam Level (Вдигам Level)Българскиvideo
SeTaaBrat
Английски
Гръцки
Испански
Руски
Транслитерация
Френски
Kristian Kostov е изпълнил/а иПреводи
Sia - ChandelierАнглийскиvideo
1000 Forms of Fear (2014)
Азербайджански
Албански
Арабски #1 #2 #3
Български
Виетнамски #1 #2 #3
Гръцки #1 #2
Датски
Естонски
Иврит
Индонезийски
Испански #1 #2 #3 #4 #5
Италиански
Казашки
Каталонски
Китайски
Кюрдски (Кюрманджи)
Латвийски
Латински
Македонски
Немски #1 #2 #3
Норвежки
Персийски #1 #2
Полски #1 #2
Португалски
Румънски #1 #2
Руски #1 #2 #3 #4 #5
Словашки #1 #2
Сръбски #1 #2
Тонгански
Турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
Украински
Унгарски
Финландски #1 #2 #3 #4
Френски #1 #2 #3
Холандски
Хърватски
Чешки
Шведски
Японски
The Hobbit: The Desolation of Smaug (OST) - I See FireАнглийскиvideo
The Hobbit: The Desolation of Smaug (Original Motion Picture Soundtrack)
Азербайджански
Арабски
Гръцки
Датски
Индонезийски
Испански #1 #2
Италиански #1 #2
Каталонски
Китайски
Кюрдски (Сорани)
Литовски
Немски
Норвежки #1 #2
Персийски
Полски
Румънски #1 #2 #3
Руски #1 #2 #3
Сръбски
Турски
Унгарски #1 #2 #3
Финландски
Френски #1 #2
Холандски
Хърватски
Шведски #1 #2
Ed Sheeran - Shape of YouАнглийскиvideo
÷
Азербайджански
Албански
Арабски
Арменски
Босненски
Български
Виетнамски
Грузински
Гръцки #1 #2 #3 #4
Датски #1 #2
Иврит
Индонезийски #1 #2
Испански
Италиански
Казашки
Киргизки
Китайски #1 #2
Корейски
Кюрдски (Сорани)
Латвийски
Литовски
Монголски
Немски #1 #2
Непали
Норвежки
Персийски
Полски
Португалски
Румънски
Руски
Сръбски
Тайландски
Турски #1 #2 #3 #4
Уелски
Унгарски #1 #2
Финландски
Френски #1 #2
Хинди
Холандски
Хърватски
Шведски
Lombard
Justin Bieber - SorryАнглийскиvideo
Purpose
Азербайджански
Арабски
Български
Галицийски
Гръцки #1 #2
Датски
Есперанто
Естонски
Иврит
Индонезийски
Испански #1 #2 #3
Италиански
Китайски
Корейски
Литовски
Малайски
Немски #1 #2
Норвежки
Персийски
Полски
Португалски
Румънски #1 #2
Руски
Словашки
Сръбски
Тайландски
Турски #1 #2
Узбекски
Украински
Унгарски
Урду
Филипински/Тагалог
Финландски
Френски
Хинди
Холандски
Хърватски
Шведски
Японски
Hozier - Take Me to ChurchАнглийскиvideo
Hozier
Азербайджански
Албански
Арабски
Арабски (други диалекти)
Босненски
Български
Виетнамски #1 #2 #3
Галски (Ирландски)
Гръцки #1 #2 #3
Датски
Иврит #1 #2
Индонезийски
Испански #1 #2
Италиански #1 #2 #3
Каталонски
Китайски
Немски #1 #2 #3 #4
Норвежки
Персийски
Полски
Португалски
Румънски
Руски
Сръбски
Таджикски
Тонгански
Турски #1 #2 #3 #4 #5
Украински
Унгарски #1 #2
Финландски
Френски
Холандски
Хърватски #1 #2 #3 #4
Чешки #1 #2
Шведски
Японски
Ed Sheeran - Thinking Out LoudАнглийскиvideo
×
Азербайджански
Арабски
Бенгалски
Български
Виетнамски
Гръцки #1 #2
Иврит
Индонезийски
Испански #1 #2 #3
Италиански #1 #2
Китайски
Корейски
Кюрдски (Сорани)
Малайски
Немски
Персийски
Полски
Португалски
Румънски #1 #2
Руски
Сръбски #1 #2 #3
Тайландски
Турски #1 #2 #3 #4
Унгарски #1 #2
Филипински/Тагалог #1 #2
Финландски
Френски #1 #2
Холандски #1 #2
Хърватски #1 #2
Чешки
Шведски
Коментари