Текстове на песни на Legião Urbana

Текстове на песниПреводиЗаявки
1965 (Duas Tribos)Португалски
As Quatro Estações
Английски
Немски
Френски
1° de JulhoПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Френски
A canção do senhor da guerraПортугалскиАнглийски #1 #2
Френски
A DançaПортугалски
Legião Urbana
Английски #1 #2
Френски
A fonteПортугалски
O descobrimento do Brasil
Английски
Френски
A montanha mágicaПортугалски
V
Английски
Френски
A tempestadeПортугалски
Uma Outra Estação
Английски
Френски
A Via LácteaПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Френски
Acrilic on canvasПортугалски
Dois
Английски #1 #2
Френски
Ainda é cedoПортугалски
Legião urbana
Английски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Френски
AlohaПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Френски
Andrea DoriaПортугалски
Dois
Английски #1 #2 #3
Френски
Angra Dos ReisПортугалски
Que País é Este
Английски
Немски
Antes das seisПортугалски
Uma outra estação
Английски
As Flores do MalПортугалски
Uma outra estação
Английски
Френски
Baader-Meinhof BluesПортугалски
Legião urbana
Английски
Немски
ClarisseПортугалски
Uma outra estação
Английски
Френски
Comédia românticaПортугалски
Uma outra estação
Английски
Conexão AmazônicaПортугалски
Que País é Este
Английски
Френски
Dado viciadoПортугалски
Uma Outra Estação
Английски
Daniel Na Cova dos LeõesПортугалски
Dois
Английски #1 #2
Френски
Depois do começoПортугалски
Que País é Este
Английски
DezesseisПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Френски
Do espíritoПортугалски
O descobrimento do Brasil
Английски
Eduardo e MônicaПортугалски
Dois
Английски #1 #2
Немски
Сръбски
Френски
Esperando Por MimПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Eu era um lobisomem juvenilПортугалски
As Quatro Estações
Английски
Eu seiПортугалски
Que País é Este
Английски
Индонезийски
Френски
Хърватски
Китайски
FábricaПортугалски
Dois
Английски
Faroeste CabocloПортугалски
Que País é Este
Английски #1 #2
Немски
Френски
Geração Coca-ColaПортугалски
Legião urbana
Английски #1 #2
Испански
Немски #1 #2
Френски
GizПортугалски
O Descobrimento Do Brasil
Английски
Há TemposПортугалски
As Quatro Estações
Английски #1 #2
Румънски
Hoje a noite não tem luarПортугалскиАнглийски
Френски
Персийски
ÍndiosПортугалски
Dois
Английски #1 #2
Немски
Френски
L'âge d'orПортугалски
V
Английски
L'avventuraПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски #1 #2
La Maison DieuПортугалски
Uma Outra Estação
Английски
La nuova gioventúПортугалски
O Descobrimento do Brasil
Английски
LeilaПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Longe do meu ladoПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Love In The AfternoonПортугалски
O Descobrimento do Brasil
Английски
Love SongГалисийски-Португалски
V
Португалски
Руски
Mais Do Mesmo Португалски
Mais Do Mesmo
Английски
Mais uma vezПортугалскиАнглийски
Френски
Украински
Marcianos invadem a TerraПортугалски
Uma outra estação
Английски
MarianeАнглийски
Uma Outra Estação
Португалски
Mas é claro que o solПортугалскиАнглийски
Румънски
Френски
Украински
MaurícioПортугалски
As Quatro Estações
Английски
Meninos E MeninasПортугалски
As Quatro Estações
Английски
Немски
Френски
Metal Contra as NuvensПортугалски
V
Английски #1 #2
MetrópoleПортугалски
Dois
Английски
Mil PedaçosПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Френски
Monte CasteloПортугалски
As Quatro Estações
Английски
Música AmbienteПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Френски
Música de trabalhoПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Música urbana IIПортугалски
Dois
Английски
Френски
NatáliaПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
O descobrimento do BrasilПортугалски
O descobrimento do Brasil
Английски
O livro dos diasПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
O mundo anda tão complicadoПортугалски
V
Английски
O passeio da Boa VistaПортугалски
O descobrimento do Brasil
O ReggaeПортугалски
Legião Urbana
Английски
Френски
O teatro dos vampirosПортугалски
V
Английски
Os anjosПортугалски
O descobrimento do Brasil
Английски
Френски
Os BarcosПортугалски
O Descobrimento Do Brasil
Английски
Pais e FilhosПортугалски
As Quatro Estações
Английски #1 #2 #3 #4 #5
Испански
Немски #1 #2
Френски
Perdidos No EspaçoПортугалски
Legião Urbana
Английски
PerfeiçãoПортугалски
O Descobrimento do Brasil
Английски #1 #2 #3
Немски
Френски
Petróleo Do FuturoПортугалски
Legião Urbana
Английски
Plantas embaixo do aquárioПортугалски
Dois
Английски
Por EnquantoПортугалски
Legião Urbana
Английски
Френски
Quando o sol bater na janela do teu quartoПортугалски
As Quatro Estações
Английски
Испански
Френски
Quando você voltarПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Quase Sem QuererПортугалски
Dois
Английски
Френски
Que país é esteПортугалски
Que País é Este
Английски
Грузински
Испански
Немски
Френски
QuímicaПортугалски
Que País é Este
Английски
Испански
Френски
Sagrado CoraçãoПортугалски
Uma Outra Estação
Английски
Se fiquei esperando meu amor passarПортугалски
As Quatro Estações
Английски
SeráПортугалски
Legião urbana
Английски #1 #2
Френски
SereníssimaПортугалски
V
Английски
Sete cidadesПортугалски
As Quatro Estações
Английски
Испански
Френски
Só Por HojeПортугалски
O Descobrimento Do Brasil
Английски
Немски
SoldadosПортугалски
Legião Urbana
Английски
Френски
Soul ParsifalПортугалски
A Tempestade ou O Livro dos Dias
Английски
Teatro dos VampirosПортугалскиАнглийски #1 #2
Tédio (Com um T bem grande pra você)Португалски
Que País é Este
Английски
Френски
Tempo PerdidoПортугалски
Dois
Английски #1 #2
Испански
Китайски
Немски #1 #2
Руски
Сръбски
Френски
TeoremaПортугалски
Legião Urbana
Английски
Travessia do EixãoПортугалски
Uma Outra Estação
Френски
Um dia perfeitoПортугалски
O descobrimento do Brasil
Английски
Френски
Uma Outra EstaçãoПортугалски
Uma Outra Estação
Английски
Френски
Vamos Fazer Um FilmeПортугалски
O Descobrimento do Brasil
Английски
Vento no LitoralПортугалски
V
Английски #1 #2
Испански
Немски
Френски
Vinte e noveПортугалски
O Descobrimento do Brasil
Английски
Италиански
Френски
Legião Urbana е изпълнил/а иПреводи
Sam Alves - Pais e FilhosПортугалски
Cássia Eller - Por enquantoПортугалски
Acústico MTV
Английски
Италиански #1 #2
Немски
Joni Mitchell - The last time i saw RichardАнглийски
Blue
Португалски
Коментари