Toše Proeski - Life (превод на Македонски)

превод на Македонски

Животот

Го видов мојот проект и тоа не бев јас
тоа е идентитетот на некој друг
Зошто треба да се докажам
и кој е судија на мојата разумност
Роаминг преку мојот стар емоции
Сметам нови чувства на мизерија
Се обложувам дека со мојата душа да се вратам на вистината
каде што ќе се соочи со реалноста
Реф.
Животот е книга и ти мора да го прочитате
животот е приказна, и ти мора да се каже дека тоа
животот е песна и ти мора да ја пеам
имаш да знаете како да го живееме
Одење наоколу, некои мисли на мојот ум
Барам место каде што ќе биде слободен
од сето она што е кажано и она што е направено
тоа ќе биде тешко да се најде во мене
Знам дека јас сум Мора да се проба
никој не може да ме види плаче
Не можам да го земе повеќе
Јас мора да најде начин да ги споделите си оди
Oh yeah
( животот е , живот, живот, живот )
животот е вистина, ти го знаеш , не ти
 
Пуснато от Zauvek u ♥ в Съб, 14/03/2015 - 11:11
Добавен превод, изпълнявайки заявка, направена от Effily
Коментари на автора:

Zauvek ce biti u nasim ♥

Английски

Life

Коментари