Текстове на песни на Lifelover

Lifelover
Текстове на песниПреводиЗаявки
Alltid - Aldrigшведски
Konkurs
английски
италиански
немски
руски
турски #1 #2
Androiderшведски
Dekadens
английски
италиански
немски
руски
турски
френски
Becksvart frustrationшведски
Sjukdom
английски
руски
Besattшведски
Erotik
английски
руски
турски
Bitter Reflektionшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
турски
Bitterljuv kakofoniшведски
Sjukdom
английски
руски
Brandшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
Cancertidшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
турски #1 #2
Destination: Ingenstansшведскианглийски #1 #2
руски
турски
Dödens landsvägшведскианглийски
италиански
руски
Doften av tomhetшведски
Sjukdom
английски
руски
турски
En Man I Sina Sämsta Årшведски
Erotik
английски
италиански
руски
турски
En Sång Om Digшведски
Pulver
английски
руски
Expanderaшведски
Sjukdom
английски
руски
турски
Herrens Handшведски
Pulver
английски
руски
турски
Homicidal Tendenciesанглийски
Sjukdom
руски
Horans Horaшведски
Sjukdom
английски
руски
Höstdepressionerшведски
Erotik
английски
италиански
руски
турски
френски
Humörets bottenvåningшведскианглийски
италиански
норвежки
руски
турски
френски
I Love (To Hurt) Youшведски
Erotik
английски
италиански
руски
турски
Kärlek - Becksvart melankoliшведски
Pulver
английски
руски
турски
френски
Karmaшведски
Sjukdom
английски
руски
Konvulsionшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
турски
Led By Misfortuneанглийски
Sjukdom
руски
Lethargyанглийски
Dekadens
руски
турски
Luguber Framtidшведскианглийски #1 #2
руски
френски
италиански
M/S Salmonellaшведски
Pulver (2006)
английски #1 #2
италиански
руски
френски
Major Fuck Offанглийски
Dekadens
Medicinmannenшведски
Pulver
английски
руски
Mental Central Dialogшведски
Konkurs (2008)
английски
италиански
немски
руски
турски #1 #2 #3
френски
Mitt Annexiaшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
Mitt öppna ögaшведскианглийски
руски
Museum of Past Affectionsанглийски
Erotik
испански
италиански
руски
турски
Myspysшведски
Dekadens
английски #1 #2
руски
турски
Nackskottшведски
Pulver (2006)
английски #1 #2
руски
турски
Narcotic Devotionшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
турски
Nästa Gryningшведски
Pulver
английски
руски
Nedvaknandeшведски
Sjukdom
английски
руски
Nitlottшведски
Erotik
английски
руски
Originalшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
турски
Resignationшведски
Sjukdom
английски #1 #2
руски
турски
Saltvatten (Du + jag vs. Tellus)шведски
Erotik
английски
испански
италиански
немски
руски
турски
Shallowанглийски
Konkurs
италиански
немски
руски
турски
Söndagшведски
Pulver
английски
италиански
руски
турски
Spiken i kistanшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
френски
Stängt p.g.a. semesterшведски
Konkurs
английски
италиански
руски
турски
Stockholmшведски
Pulver
английски
италиански
норвежки
руски
турски
френски #1 #2
Svart gallaшведски
Sjukdom
английски
италиански
португалски
руски
турски
Sweet Illness of Mineанглийски
Erotik
испански
италиански
руски
турски #1 #2
Totus Anctusшведски
Sjukdom
английски
руски
Twitchанглийски
Konkurs (2008)
испански
италиански
руски
турски
чешки
Utdragшведски
Sjukdom
руски
френски
Välkommen till Pulvercityшведскианглийски #1 #2
руски
турски
Vardagsnyttшведскианглийски
руски
Visdomsordшведски
Dekadens
английски
италиански
руски
турски
Коментари
Read about music throughout history