Текстове на песни на Luan Santana

Текстове на песниПреводиЗаявки
2050ПортугалскиАнглийски
Испански
A BússolaПортугалскиАнглийски
Италиански
A OutraПортугалскиАнглийски
Немски
Acertou a mãoПортугалски
Cd single
Английски
Испански
Acordando o PrédioПортугалскиАнглийски
Испански
Руски
AdrenalinaПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Amar Não É PecadoПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Гръцки
Иврит
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Румънски
Руски
Унгарски
Френски
Хърватски
Aqui e o Seu Lugar/DigitaisПортугалскиАнглийски
Италиански
As lembranças vão na malaПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански
Италиански
Руски
Хърватски
Cabou, CabouПортугалскиАнглийски
Café Com LeiteПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
CantadaПортугалскиАнглийски
Испански #1 #2
Cê topa?ПортугалскиАнглийски #1 #2
Иврит
Испански
Италиански
Немски
Руски
Унгарски
Certos DetalhesПортугалскиАнглийски
Check inПортугалски
Cd single
Английски
Испански
ChocolateПортугалскиАнглийски
Chuva de arrozПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански #1 #2
Руски
Френски
Chuvas De ArrozПортугалски
Luan Santana Acústico
Английски
Италиански
Conquistando o impossível ПортугалскиАнглийски
Италиански
Руски
Conto de FadasПортугалски
Acústico
Английски
DesculpasПортугалскиАнглийски
Италиански
Dia Certo Pra AcreditarПортугалскиИспански
Руски
Dia, lugar e horaПортугалски
1977
Английски
DonzelaПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Escreve AíПортугалски
Luan Santana Acústico
Английски
Испански
Италиански
Немски
Esqueci de te esquecerПортугалски
Quando chega a noite
Италиански
Eu ando mentindo demaisПортугалскиАнглийски
Испански
Eu não merecia issoПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански
Италиански
Руски
Eu, você, o mar e elaПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански #1 #2
Руски
Френски
EverestПортугалски
DVD Acústico na Ópera de Arame
Английски
Иврит
Испански
Италиански
Falando SérioПортугалски
O Gurizinho
Английски
Испански
Френски
FantasmaПортугалскиАнглийски
Garotas não merecem chorarПортугалски
O Nosso Tempo É Hoje
Английски #1 #2
Гръцки
Италиански
Hoje NãoПортугалски
Luan Santana Duetos
Английски
Италиански
IncondicionalПортугалскиАнглийски
Испански
Румънски
Френски
Холандски
Lepo LepoПортугалскиАнглийски
Mais que amigosПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
MC Lençol e DJ TravesseiroПортугалскиАнглийски
Испански
Руски
Mesmo sem estarПортугалски
Dvd 1977
Английски
Френски
MeteoroПортугалски
Ao vivo
Английски
Гръцки
Италиански
Meu menino (Minha menina)Португалски
Luan Santana Ao Vivo no Rio
Английски
Испански
Френски
Não era pra serПортугалскиАнглийски
Италиански
NegaПортугалскиАнглийски
O amor coloriuПортугалскиАнглийски
Италиански
Руски
O feiticeiroПортугалскиАнглийски
Италиански
Palacios e castelosПортугалскиАнглийски
Италиански
Parede brancaПортугалскиАнглийски
Италиански
Quando chega a noiteПортугалскиАнглийски
Química do amorПортугалскиАнглийски
Италиански
Raios e TrovoadasПортугалскиАнглийски
Италиански
Sempre Com VocêПортугалски
Tô De Cara
sinaisПортугалски
As Melhores...Até Aqui
Английски
So pra te fazer lembrarПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Турски
Sogrão CaprichouПортугалскиАнглийски
Италиански
Френски
Хърватски
sufocoПортугалскиАнглийски
Super amorПортугалскиАнглийски
Италиански
Tanto fazПортугалскиАнглийски
Италиански
Te EsperandoПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански #1 #2 #3
Италиански
Немски #1 #2
Унгарски
Френски
Te vejo lindaПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Te vivoПортугалскиАнглийски #1 #2
Български
Иврит
Испански #1 #2 #3
Италиански
Немски
Румънски
Руски
Сръбски
Турски
Унгарски
Френски #1 #2
Tô de CaraПортугалски
Tô De Cara
Tudo Que Você QuiserПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Иврит
Испански
Френски
Um beijoПортугалски
Luan Santana Ao Vivo no Rio
Английски
Италиански
Руски
Френски
Um brinde ao nosso amorПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Um Ser SóПортугалски
Acústico
Английски
Италиански
UnicoПортугалски
Quando chega a noite
Английски
Италиански
Френски
Voar outra vezПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Você de Mim Não SaiПортугалскиАнглийски
Български
Испански
Руски
Унгарски
Френски
Холандски
German (Swiss-German/Allemanic)
Você Não Sabe O Que É AmorПортугалскиАнглийски
Италиански
Руски
Luan Santana - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Enrique Iglesias - Bailando (Brazilian Portuguese)Португалски
Bailando (Single) [2014]
Английски
Испански
Италиански #1 #2
Френски #1 #2
Enrique Iglesias - Bailando (European Portuguese)Португалски
Bailando (Single) [2014]
Английски
Испански
Италиански
Финландски
Френски #1 #2
Claudia Leitte - CartórioПортугалски
Single - Cartório
Английски
Каталонски
Nego do Borel - ContatinhoПортугалскиАнглийски
Spanish (Old Castillian)
Tiê - DuvidoПортугалски
Gaya
Английски
Fernando & Sorocaba - EverestПортугалскиАнглийски
Испански
Munhoz e Mariano - Longe DaquiПортугалски
Luan Santana Duetos
Английски #1 #2 #3
CNCO - Mamita Portuguese VersionПортугалскиАнглийски
Български
Хърватски
Maná - Porto do AmorПортугалски
Ivete Sangalo - Química do amorПортугалски
Luan Santana Ao Vivo no Rio
Английски
Италиански
Коментари