Текстове на песни на Lucio Dalla

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
4 marzo 1943италиански
Storie di casa mia
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
полски
румънски
фински
японски
Amore disperatoиталианскианглийски
испански
немски
френски
Angeliиталиански
Lucio Dalla - Legacy Edition (2019)
английски
френски
Anna Bellannaиталианскииспански
френски
Anna e Marcoиталиански
DallAmeriCaruso
английски #1 #2
испански
немски
румънски
френски
Apriti cuoreиталиански
Cambio
английски
немски
Atento al loboиспански
Attenti al lupoиталиански
Cambio (1990)
английски #1 #2
испански
немски
полски
румънски
френски
шведски
Balla, balla ballerinoиталиански
Dalla
английски
испански
румънски
френски
Banana Republicиталиански
Banana Republic
английски
Barcarolaиталианскианглийски
Bisogna saper perdereиталианскианглийски
испански
каталунски
полски
румънски
руски
Canzoneиталиански
Canzone
английски
български
испански
немски
румънски
сръбски
френски
хърватски
Caraиталианскианглийски
португалски
турски
френски
Carmen Colonиталиански
Anidride solforosa (1975)
немски
Carusoиталиански, неаполитанскианглийски
арабски
гръцки
испански
нидерландски
филипински/тагалог
френски
Carusoиталиански
Dallamericaruso (1986)
азербайджански
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
арабски #1 #2
босненски
български #1 #2 #3
венециански
грузински
гръцки #1 #2 #3 #4
датски
иврит
индонезийски #1 #2
испански #1 #2 #3 #4 #5 #6
литовски
немски #1 #2 #3 #4
нидерландски
персийски #1 #2
полски
португалски #1 #2
румънски
руски #1 #2 #3 #4
словенски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски #1 #2
фински
френски #1 #2
хърватски #1 #2 #3
японски #1 #2
китайски
корейски
македонски
Ciaoиталиански
Ciao
английски
испански
Com'è profondo il mareиталианскианглийски #1 #2
испански
немски
френски #1 #2
Cosa Saràиталианскииспански
френски
Disperato erotico stompиталиански
Come è profondo il mare
английски
гръцки
испански
румънски
Felicitàиталианскииспански
Futuraиталианскианглийски
испански
Hennaиталиански
Henna
английски
Il cieloиталианскианглийски
гръцки
испански
румънски
руски
френски
Il gigante e la bambinaиталианскианглийски
испански
френски
L'anno che verràиталиански
Caro amico ti scrivo (2002)
английски #1 #2 #3
гръцки
испански #1 #2 #3
немски
полски
португалски
румънски #1 #2
френски #1 #2
L'ultima lunaиталиански
Lucio Dalla(1979)
английски
испански
полски
френски #1 #2
La casa in riva al mareиталианскианглийски
венециански
испански
португалски
румънски
френски
La sera dei miracoliиталиански
Dalla
английски
испански
румънски
френски
Le parole incrociateиталиански
Anidride solforosa
френски
Le rondiniиталиански
Cambio (1990)
английски
испански
Liberiиталиански
12000 Lune
английски
немски
Ma come fanno i marinaiиталиански
Banana Republic
английски
испански
френски
Malinconia d'ottobreиталиански
La neve con la luna
английски #1 #2
испански
Milanoиталиански
duvudubà
английски
Non vergognarsi maiиталиански
Ciao
английски
немски
Piazza Grandeиталианскианглийски
български
гръцки
испански
румънски
сръбски
португалски
Quale Allegriaиталианскианглийски
Rispondimiиталиански
Henna
английски
Se io fossi un angeloиталиански
Bugie
английски
испански
каталунски
френски
Stella di mareиталианскианглийски
испански
каталунски
немски
полски
румънски #1 #2
руски
френски
Telefonami tra vent'anniиталианскианглийски
полски
Tu non mi basti maiиталианскианглийски
Tutta la vitaиталиански
Viaggi organizzati
испански
Ulisse coperto di saleиталиански
Anidride Solforosa
английски
испански
Un hombre llamado Jesúsиспански
Un'auto targata Torinoиталианскианглийски
испански
полски
Washingtonиталианскианглийски
Lucio Dalla е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Gianni Morandi - C'era un ragazzo che come me amava i Beatles e i Rolling Stonesиталиански
Gianni quattro
английски
испански
румънски
японски
Eclipse (Scandinavia) - Carusoиталиански, неаполитански
Eclipse (2011)
Roberto Alagna - Carusoиталиански
Caruso (2019)
Коментари
Read about music throughout history