Реклама

Текстове на песни на Louis Delort

Louis Delort
Текстове на песниПреводиЗаявки
AmsterdamФренскиvideoЛатвийски
Avec le tempsФренскиvideoКитайски
La guerre pour se plaireФренскиvideoЛатвийски
La rue nous appartientФренскиvideoЛатвийски
Le monde est à rendreФренскиvideoАнглийски
Испански
Италиански
Руски
Le temps que tu reviennesФренскиvideo
Titre Inédit
Испански
M'appelle pas chériФренскиvideo
Tomber dans ses yeuxФренскиvideo
1789 les amants de la Bastille
Английски
Louis Delort - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
1789, les Amants de la Bastille - Sur ma peauФренскиvideo
1789, les Amants de la Bastille
Английски #1 #2
Индонезийски
Испански #1 #2
Каталонски
Латвийски
Тонгански
Унгарски #1 #2
Финландски
Коментари