Текстове на песни на Gims

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
10/10френски
Transcendance
английски
испански
немски
150френски
À Contrecœur
английски
À contre sensфренски
ABCDфренски
À contrecoeur (Mon coeur avait raison réédition)
английски
руски
сръбски
Ana Fi Darфренски
Ceinture noire
английски
румънски
сръбски
Anakinфренски
Ceinture noire
английски
Angelina (Pilule Rouge)английски, френски
Mon cœur avait raison
Appelez la policeфренски
Ceinture Noire
английски
Bellaфренски
Subliminal
Bella ciaoфренски, италианскианглийски
китайски
немски
хърватски
Bonitaфренски
Ceinture noire
английски
сръбски
Boucanфренски
Pilule Violette
английски
испански
сръбски
Briséфренски
Mon cœur avait raison
английски #1 #2
арабски
босненски
гръцки
иврит
испански #1 #2 #3
италиански
китайски
немски #1 #2
полски
португалски
румънски #1 #2
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски
чешки
шведски
персийски
Ça décoiffeфренски
Subliminal
английски
Ça marcheфренски
Cadeaux (Pilule bleue)френски
Mon cœur avait raison
английски
испански
италиански
немски
португалски
румънски
Caméléonфренски
Caméléon
английски #1 #2
арабски
гръцки
иврит
испански #1 #2
италиански
китайски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
шведски
Ceci n'est pas du rapфренски
Decennie
Changerфренски
Comme une ombreфренски
Decennie
английски
руски
сръбски
Contradiction (Pilule Bleue)френски
Mon coeur avait raison
английски
португалски
турски
Corazónфренски
Ceinture noire
английски
гръцки
румънски
сръбски
шведски
Corazon (+English rap)английски, френскирумънски
сръбски
турски
Dans la citéфренски
Transcendance
английски
Demedim mi?турскианглийски
персийски
румънски
En secretфренски
Transcendance
английски
Entre nous c'est mortфренски
Ceinture noire
английски
гръцки
Épuiséфренски
Subliminal
Est-ce que tu m'aimes ?френскиазербайджански
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6
арабски
африканс
босненски #1 #2
български
венециански
гръцки
датски
иврит #1 #2
индонезийски
испански #1 #2 #3
италиански #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
китайски
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
латински
немски
нидерландски
персийски
полски
португалски #1 #2
румънски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
сръбски #1 #2
транслитерация
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
хинди
хърватски
чешки
шведски
японски
Everytimeанглийски
Ceinture Noire
нидерландски
Ey Gönülтурскиазербайджански
английски
Freedomфренски
Subliminal
английски
Fuegolandoфренски
Ceinture noire
английски
Gülтурскиазербайджански
английски
Habibiфренски
Mon coeur avait raison
английски
италиански
румънски
киргизки
руски
Hasta Luegoфренски
Mon Coeur Avait Raison
английски
иврит
италиански
португалски
румънски
руски
hayatta neyi öğrendimтурскианглийски
персийски
Hayvan ve Insanтурскиунгарски
Hola Señorita (Maria)френски, испански, английски
TrascenDance (Ceinture Noir - Réédition)
английски #1 #2 #3
арабски
гръцки
испански
персийски
полски
португалски #1 #2
румънски
руски
сръбски
турски
хърватски
чешки
iki aşık üzümтурскиазербайджански
английски
J'me Tireфренски
Jasmineфренски
Transcendance
английски
Je sais qui t'esфренски
Transcendance
английски
китайски
Je T'en Veuxфренски
Ceinture noire
английски
полски
Je te pardonneанглийски, френски
Mon cœur avait raison
албански
английски
арабски
български
гръцки
датски
иврит
испански
италиански
латински
немски
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски #1 #2
руски
сръбски #1 #2
турски
унгарски #1 #2
френски
чешки
шведски
корейски
Je te pardonneфренски
Mon cœur avait raison
английски
нидерландски
полски
Kuru dal çiçek açarтурскиазербайджански
английски
L'Arrière Plan (Le Fléau)лингала
Pour ceux qui dorment les yeux ouverts
La chuteфренски
Subliminal
La mêmeфренскианглийски #1 #2
испански #1 #2
немски
нидерландски
полски
португалски
румънски #1 #2
руски
турски
чешки
La nuit c'est fait pour dormirфренски
Ceinture Noire
Laisse tomberфренски
Subliminal
английски
унгарски
Laissez Passerфренски
Mon cœur avait raison
английски
иврит
испански
италиански
корейски
немски
португалски #1 #2
румънски
сръбски
унгарски
датски
Le pireфренски
Ceinture noire
английски #1 #2
италиански
немски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2
персийски
Le prix à payerфренски
Transcendance
английски
немски
румънски
сръбски
турски
Légendaireфренски
Les roses ont des épinesфренски
Ceinture noire
английски
немски
полски
Lo mismoфренски, испанскианглийски
гръцки
испански
нидерландски
полски
сръбски
турски
френски
Loinфренски
À contrecœur
английски
гръцки
иврит
италиански
немски
румънски
сръбски
турски
Longue vieфренски
Mon cœur avait raison
английски
турски
Loup garouфренскианглийски
Ma beautéфренскианглийски
иврит
испански
италиански
португалски
румънски
сръбски
турски
унгарски
японски
корейски
Malheur, malheurфренски
Ceinture noire
английски #1 #2
испански
немски
турски
Maraboutфренскианглийски
португалски
сръбски
Melynda Gatesфренски
Mon cœur avait raison
Merci Mamanфренски
Ceinture Noire
Mets-moi bienфренски
Decennie
английски
сръбски
Meurtre par strangulationфренскианглийски #1 #2
испански
руски
турски
сръбски
mevlanaтурскианглийски
испански
немски
персийски
Miami Viceфренски
Transcendance
английски
испански
немски
португалски
румънски
Mon cœur avait raisonфренски
Mon cœur avait raison
английски
иврит #1 #2
испански
италиански
немски
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски
руски
сръбски
Mon cœur meurtriфренскианглийски
Na lingui yoфренски, лингала
Transcendance
английски
испански
Naïfфренски, лингала
Transcendance
английски
румънски
сръбски
Nainameперсийски
MASNAVI Daftar 1
английски #1 #2 #3
руски #1 #2
таджикски #1 #2
Nos Valeursфренски
Ceinture Noire (Décennie)
английски
Number Oneфренски
Mon cœur avait raison
английски
One shotфренски
Subliminal
Only the Bestанглийскииспански
румънски
Où Allerфренскианглийски
румънски
сръбски
турски
Où est ton arme ?френски
Subliminal, la face cachée
английски
немски
нидерландски
Oulalaфренскианглийски
китайски
румънски
сръбски
Panameфренски
À Contrecœur
английски
Pas touchéфренскианглийски
нидерландски
румънски
Pense à moiфренски
Contre coeur
английски
италиански
румънски
сръбски
чешки
Pirateфренски, испански
Transcendance
Pirate (Version Español/Français)френски, испански
TrascenDance (Ceinture Noir - Réédition)
английски
френски
Prie pour moiфренски
PSфренски
Ceinture Noire
английски
италиански
Resteанглийски, френски
Transcendance
английски
гръцки
испански
нидерландски
персийски
португалски
турски
френски
хърватски
международна фонетична азбука
сръбски
rumiтурскианглийски #1 #2
немски
Sans retró (Pilule Bleue)френски
Mon coeur avait raison
английски
немски
португалски
руски
Sapés Comme Jamaisфренски
Mon coeur avait raison
английски
испански
нидерландски
португалски
румънски #1 #2
унгарски
руски
сръбски
турски
Sessizlikтурскиазербайджански
английски
Sharinganфренски
Ceci n'est pas un clip
английски
şiirтурскинемски
Skyfallфренски
Ceinture Noire
английски
италиански
Sofitelo (Pilule Rouge)френскируски
украински
Subliminal Showфренскианглийски
Sus gonlum..турскиазербайджански
английски
T'es partieфренски
Ceinture Noire
английски
персийски
полски
Tant pisфренски
Ceinture noire
английски
немски
румънски
турски
руски
Te quieroфренски, испански, албански
Decennie
Terbiyeтурскиазербайджански
The Meaning of Loveанглийскинидерландски
румънски
френски
Tout donnerфренски
À contrecœur
английски
гръцки
иврит
испански
италиански
немски
португалски #1 #2
румънски
руски
сръбски
унгарски
чешки
Tu m'as ditфренски
Ceinture noire
английски
Tu m'as mis dans la merdeфренски
Ceinture Noire
английски
румънски
сръбски
Tu me l’avais promisфренски
Centure Noire
английски
Tu ne le vois pasфренски
Ceinture noire
английски
гръцки
корейски
Tu reviendrasфренски
Ceinture noire
английски
персийски
сръбски
унгарски
Tu vas me manquerфренски
Mon coeur avait raison
азербайджански
английски #1 #2
арабски
гръцки
иврит
испански
италиански #1 #2 #3 #4
немски
нидерландски #1 #2
персийски
полски
португалски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски (хаитянски креолски)
шведски
VBT (Very Bad Trip)френски
Transcendance
английски
иврит
VQ2PQфренски
Subliminal
английски
Warano-Styleфренски
Subliminal la face cachée
английски
Yapraksızтурскианглийски
Zombieфренски
Zoum Zoumфренскианглийски
испански
немски
بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست Benmaay rokh ke baq o golestaanam aarezust (ghazal 441)персийски
بی همگان به سر شود (Bee hamegān be sar shavad)персийскианглийски
دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من Dozdide chon jan miravi andar miaan-e jaan-e man (Ghazal 1786)персийски
رندان سلامت می‌کنند جان را غلامت می‌کنند rendaan salaamat mikonand jaan ra qolaamat mikonand (ghazal 533)персийски
مکن (Makon)персийскианглийски
транслитерация
турски
Gims в песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Sofiane - Arafricainфренски
Affranchis
Stromae - AVFфренски
Racine Carrée
английски #1 #2 #3 #4
литовски
фински
Lacrim - Ce soir ne sors pasфренскианглийски
Orelsan - Christopheфренски
La fête est finie
английски
италиански
чешки
Alonzo - Dans Son Sacфренскианглийски
Niska - Elle avait son Djoфренски
Zifukoro
английски
италиански
Roya (UK) - Fighting For 2английскихърватски
Vitaa - Game Over (Fin de partie)френски
Ici et maintenant
английски #1 #2
гръцки
италиански
литовски
сръбски
Vitaa - Hasta la vistaфренски
VersuS
английски
испански
италиански
Jr O Crom - Kill Billанглийски, френски
Vendetta
Mac Tyer - Laisse moi te direфренскианглийски
испански
Dry - Le choixфренски
Maintenant ou jamais
английски
немски
Black M - Le coup finalфренски
Le Pacte
английски
Dadju - Ma Fiertéфренскианглийски
Jul - Mal aiméфренски
Mile Kitić - Ne daj Bože Remixфренски, сръбскианглийски
Shirin David - On offнемски, френски
Lynda (France) - On s'y faitфренскианглийски
полски
John Mamann - Tu la regardesфренски
Super Sako - Մի Գնա (Mi Gna) - Maître Gims Remixарменски, английски, френски
Mi Gna (Maître Gims Remix)
английски
босненски
гръцки
румънски
сръбски
транслитерация
френски
Gims е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Kendji Girac - Bellaфренски
Kendji
Matteo Bellu - Mi Chiedi Se Ti Amo (Est-Ce que Tu M'aimes?)италиански
Versione Italiana
Коментари
FaryFary    четв., 02/05/2019 - 09:36

[@Jethro Paris], [@Ww Ww]: was it one of you who changed the artist's name from Maître Gims to Gims originally? Well, in any case, none of the featured/covered songs and transcription requests were visible on this page anymore, so I changed it back for a while so that I could go through all of them and edit Maître Gims to Gims. The pages won't remain linked if the artist's name is changed, so if there are covered songs etc. all of them should be first edited to match the new name.

FantasyFantasy    четв., 04/08/2016 - 12:55

Almost all of Rumi's poems are in Persian, a few verses in Tukrish and Arabic. He has no poem in English, obviously. So don't be misled by the "original" lyrics on this page which are either translations or marked otherwise (Tajik).

Jethro ParisJethro Paris    четв., 02/05/2019 - 10:21

I did change Maitre Gims to Gims cause (Maître) Gims doesn't want people to call him Maître anymore, only Gims.
I actually thought every songs would change the artist name in the same time. Should I change the name back to Maître Gims, change the artist name for every covered songs etc and then put the name back to Gims again ?

malucamaluca    четв., 04/08/2016 - 23:52

Yes, it would be nice to get the original verses in Persian and exchange them with the English (or other languages) translations, but I guess he wrote so many verses that it would be difficult to search for it...

FaryFary    четв., 02/05/2019 - 10:26

That's what I already did. Wink smile All of the featured and covered songs are yet again visible here. But the name only changes automatically for every song which is under his name, not were he is, for example, only a featuring artist. Those have to be changed manually.

AviraAvira    втор., 03/12/2019 - 19:54

Rumi is Persian. The "Country" should be either Iran or Afghanistan.

Help Children with Cancer