Текстове на песни на Marco Mengoni

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
20 sigaretteиталиански
#prontoacorrere
английски
гръцки
испански
нидерландски
полски
португалски
словенски
сръбски
унгарски
френски
хърватски
японски
A Través del Atlánticoиспански
Atlántico (2019)
английски
A un segundo de tu pielиспански
Liberando Palabras
английски
италиански
Ad occhi chiusiиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки
испански
немски
полски
португалски
румънски
турски
френски #1 #2
хърватски
Almeno Tu Nell'Universoиталиански
Thelma Houston, Pappa di latte, Como te amaré, Controvento, Rosso, Verde, Giallo e Blu, Una piccola parte di te, Dove si vola, Canto Mimì
гръцки
полски
Amaliaиталиански, португалски
Atlantico
английски #1 #2
испански
португалски
Antes de que caiga la nieveиспански
Liberando Palabras
английски
гръцки
италиански
хърватски
Atlanticoиталиански
Atlantico
английски
испански
Avessi un altro modoиталиански
#prontoacorrere
английски
гръцки
нидерландски
полски
португалски
румънски
сръбски
френски
хърватски
Bellissimoиталиански
#PRONTOACORRERE
английски
виетнамски
гръцки
испански
немски
нидерландски
португалски
румънски
сръбски
френски
хърватски
Buena vidaиспанскианглийски
Buona vitaиталианскианглийски
испански
италиански
полски
румънски
унгарски
руски
унгарски (староунгарски)
Calci e Pugniиталиански
Atlantico on Tour (2019)
английски
гръцки
испански
Come ti sentiиталиански
Solo 2.0
английски
гръцки
испански
нидерландски
полски
сръбски
френски
хърватски
Come un attimo faиталиански
Parole in circolo
английски
гръцки
испански
немски
полски
португалски
френски
хърватски
Credimi ancoraиталиански
Re Matto
английски
гръцки
испански
нидерландски
португалски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
Dall'Infernoиталиански
Solo 2.0
английски
гръцки #1 #2
испански
литовски
нидерландски
сръбски
турски
чешки
Destra sinistraиталиански
Per Gaber
английски
гръцки
испански
Dialogo tra due pazziиталиански
Atlantico
английски
Dove si volaиталиански
Dove si vola
английски
гръцки
испански
нидерландски
сръбски
унгарски
хърватски
Dove siamoиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки
испански
немски
полски
френски
Duemila volteиталианскианглийски
гръцки
испански
полски
румънски
руски
словенски
сръбски
унгарски
Ed è per questoиталиански
Parole in circolo
английски
гръцки
немски
нидерландски
полски
португалски
френски
хърватски
En un día cualquieraиспански
#ProntoacorrereSPAIN
английски
гръцки
италиански
Esseri umaniиталиански
Parole in circolo
английски
гръцки
испански
немски
нидерландски
полски
португалски #1 #2
румънски
сръбски
унгарски
френски
хърватски
Everestиталиански
Atlantico
английски
гръцки
испански
Everest (Spanish Version)испански
Atlántico (2019)
английски
Evitiamoci (La soluzione)италиански
#prontoacorrere
английски
гръцки
испански
полски
португалски
сръбски
Fino a ieriиталиански
Re matto
английски
гръцки
нидерландски
полски
португалски
сръбски
турски
френски
хърватски
For You I Willанглийски
Parole in circolo - iTunes bonus track
италиански
полски
португалски
Guerrieroиталиански
Parole in circolo
английски #1 #2 #3 #4
арабски
гръцки
испански #1 #2
немски #1 #2
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски
руски
словашки
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
шведски
Holaиталиански
Atlantico
английски
гръцки
испански
полски
руски
Hola (I say)италиански, английски
Atlantico
английски
гръцки
испански
италиански
португалски
словенски
украински
френски
Hola (Spanish Solo Version)испански
Atlantico
английски
виетнамски
италиански
Hola (Spanish Version)английски, испански
Atlantico
английски
I giorni di domaniиталиански
Atlantico
английски
I Got The Fearанглийски
#prontoacorrere
гръцки
италиански
полски
португалски
руски
Il destino davantiиталиански
Atlantico / On Tour
английски
испански
руски
In un giorno qualunqueиталианскианглийски
гръцки
нидерландски
руски
сръбски
турски
украински
унгарски
френски
хърватски #1 #2
In viaggio verso meиталиански
Re matto
английски
гръцки
нидерландски
полски
португалски
сръбски
Incomparableиспански
#Prontoacorrere
английски #1 #2
гръцки
италиански
полски
сръбски
френски
Invencibleиспански
Liberando Palabras
английски
гръцки
италиански
Invincibileиталиански
Parole in circolo
английски
гръцки
испански
немски #1 #2
нидерландски
полски
португалски #1 #2
сръбски
унгарски
японски
Io ti aspettoиталиански
Parole in circolo
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
нидерландски
румънски
сръбски
унгарски
френски
хърватски
японски
L'amore si odiaиталианскианглийски
гръцки
нидерландски
сръбски
L'equilibristaиталиански
Solo 2.0
английски
гръцки
нидерландски
полски
сръбски
L'essenzialeиталиански
Eurovision Song Contest - Malmö 2013 (Bonus Version)
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5
беларуски
български
гръцки #1 #2
испански #1 #2 #3
немски
нидерландски #1 #2
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сардински
сръбски
турски
унгарски
фински
френски #1 #2
хърватски
шведски
японски
La casa azulиталиански, испански
Atlantico
английски
испански
руски
La Casa Azul (Spanish Version)испански
Atlántico (2019)
английски
La guerraиталиански
Re matto live
английски
гръцки
немски
полски
сръбски
La neve prima che cadaиталиански
Parole in Circolo
английски #1 #2
гръцки
немски
португалски
френски
хърватски
японски
La nostra estateиталиански
Le cose che non ho
английски
немски
полски
португалски
японски
La ragione del mondoиталиански
Atlantico
португалски
La valle dei reиталиански
#prontoacorrere
албански
английски
гръцки
испански
нидерландски
полски
португалски
сръбски
френски
хърватски
La vita non ascoltaиталиански
#prontoacorrere
английски
гръцки
немски
полски
сръбски
френски
хърватски
Le cose che non hoиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки
испански
немски
полски
португалски
японски
Lontanissimo da teиталианскианглийски
гръцки
нидерландски
полски
сръбски
унгарски
Los Días de Mañanaиспански
Atlantico (Spanish Version)
Mai e per sempreиталиански
Parole in circolo
английски
гръцки
нидерландски
полски
хърватски
Mangialanimaиталиански
Solo 2.0
английски
гръцки
литовски
нидерландски
португалски
сръбски
Mille lireиталиански
Atlantico
английски
испански
руски
Muhammad Aliиталиански
Atlantico
английски
български
гръцки
унгарски
руски
турски
френски
Muhammad Ali (Spanish Version)испански
My Magnetic Heartанглийски
#prontoacorrere
гръцки
италиански
нидерландски
португалски
фински
хърватски
Natale senza regaliиталиански
#Prontoacorrere
английски
гръцки
каталунски
нидерландски
полски
португалски
сръбски #1 #2
японски
Nemmeno un grammoиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки
френски
японски
Nessunoиталиански
Re Matto Live
английски
гръцки
литовски
нидерландски
No me detendréиспански
#Prontoacorrere SPAIN
английски
гръцки
италиански
френски
Non me ne accorgoиталиански
#prontoacorrere
английски
босненски
гръцки
испански #1 #2
немски
нидерландски
полски
португалски
сръбски
френски
хърватски
Non passeraiиталиански
#Prontoacorrere
английски
гръцки
испански
немски
нидерландски
словашки
сръбски #1 #2 #3
турски
френски
Nunca se iráиспански
#PRONTOACORRERE España
английски
гръцки
италиански
Ondeиталиански
Parole in Circolo (Special Edition)
английски
немски
хърватски
Onde (Sondr Remix)италианскииспански
хърватски
Pa' Que Lo Tiresиспански
Atlantico
Parole in circoloиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки #1 #2
испански
полски
унгарски
френски
хърватски
чешки
руски
турски
Powerанглийскииталиански
полски
руски
Pronto a correreиталиански
#Prontoacorrere
азербайджански
английски
гръцки
испански
немски
нидерландски
словашки
сръбски #1 #2
унгарски
фински
френски #1 #2
хърватски
японски
Proteggiti da meиталиански
Marco Mengoni LIVE
английски
испански
немски
полски
Put the Light Onанглийскигръцки
италиански
полски
Questa notteиталианскианглийски
гръцки
нидерландски
полски
хърватски
Quieroиспанскианглийски
Resti indifferenteиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки
полски
руски
сръбски
френски
хърватски
Revolucionesиспански
Atlántico (2019)
Ricorderai l'amoreиталиански
Le cose che non ho
английски
български
гръцки
датски
испански
немски
полски
фински
френски
хърватски
шведски
Rivoluzioneиталиански
Atlantico
английски
испански
Rock Bottomанглийски
Le cose che non ho
италиански
полски
португалски
Sai cheиталиански
Marco Mengoni LIVE
английски
български
гръцки
датски
испански
немски
румънски
сръбски #1 #2
френски
хърватски
шведски
Se imparassimoиталиански
Marco Mengoni Live
английски
испански
сръбски
Se io fossi teиталиански
Parole in circolo
английски
босненски
гръцки
немски
нидерландски
полски
португалски
сръбски
хърватски
Se sei come seiиталиански
Parole in circolo
английски
гръцки
нидерландски
полски
френски
хърватски
Searchingанглийски
Solo 2.0
гръцки
италиански
полски
португалски
хърватски
Soloиталианскианглийски
гръцки
немски
нидерландски
сръбски
Solo due satellitiиталиански
Le cose che non ho
английски
гръцки
испански
немски
полски
португалски
руски
сръбски
френски
хърватски
Spari nel desertoиталиански
#prontoacorrere
английски
гръцки
немски
нидерландски
полски
португалски
сръбски
Stanco (Deeper Inside)италиански
Re Matto
английски
гръцки
нидерландски
турски
Tanto il resto cambiaиталиански
Solo 2.0
английски #1 #2
гръцки
литовски
немски #1 #2
португалски
словашки
сръбски
френски #1 #2
хърватски
Ti ho voluto bene veramenteиталиански
Le cose che non ho
английски #1 #2 #3
български
гръцки #1 #2 #3
испански #1 #2
македонски
немски
полски #1 #2
португалски
румънски
руски
словашки
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
хърватски
Tonightанглийски
Solo 2.0
гръцки
испански
италиански
нидерландски
полски
португалски
хърватски
Un finale diversoиталиански
Solo 2.0
английски
гръцки
нидерландски
португалски
сръбски
Un gioco sporcoиталиански
Solo 2.0
английски
гръцки
нидерландски
полски
португалски
сръбски
Un'altra bottaиталиански
#prontoacorrere
английски
гръцки
немски
полски
Una parolaиталиански
#PRONTOACORRERE
английски
гръцки
литовски
немски
нидерландски
полски
хърватски
Uranio 22италианскианглийски
гръцки
нидерландски
Voglioиталианскианглийски
арабски
испански
португалски
руски
унгарски
френски
Коментари