Текстове на песни на Mariza

Текстове на песниПреводиЗаявки
'Terra dáguaПортугалски
Fado em mim
Английски
Немски
Полски
Френски
Белоруски
AdeusПортугалски
Mundo
Полски
Ai esta pena de mim Португалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски #1 #2
Окситански
Полски
Френски
Белоруски
AlfamaПортугалски
Terra (2008)
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Белоруски
AlmaИспански
Mundo (2015)
Английски
Полски
Португалски
Френски
Alma de ventoПортугалски
Terra
Английски
Испански
Италиански
Немски
Полски
Френски
Белоруски
Anda o Sol Na Minha RuaПортугалски
Mundo
Полски
Anéis do Meu CabeloПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Полски
Френски
Белоруски
As GuitarrasПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Руски
Френски
As meninas dos meus olhos Португалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Barco NegroПортугалски
Fado em mim
Английски
Иврит
Испански
Италиански
Немски #1 #2
Окситански
Полски
Румънски
Френски
Beijo De SaudadeПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански
Немски
Полски
Сръбски
Френски
Boa noite solidão Португалски
Fado Tradicional
Английски #1 #2
Испански
Каталонски
Немски #1 #2
Полски
Френски
CaprichosaИспански
Mundo
Полски
CaravelasПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Cavaleiro MongeПортугалски
Fado Curvo
Английски
Испански
Немски
Персийски
Полски
Френски
ChuvaПортугалски
Fado em mim
Английски #1 #2 #3 #4
Босненски
Български #1 #2
Гръцки
Испански
Италиански #1 #2
Каталонски
Немски #1 #2 #3
Окситански
Полски #1 #2
Румънски
Руски
Френски #1 #2
Desalma Португалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Desejos vãosПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Dona rosaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Холандски
Duas Lágrimas de Orvalho Португалски
Transparente, Fado Maestro, 100 anos de fado
Английски
Испански
Каталонски
Немски
Полски
Френски
Entre o rio e a razãoПортугалски
Fado curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Estranha forma de vidaПортугалски
Fado em mim CD 2
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Fado curvoПортугалски
Fado curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Fado do EncontroПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Френски
Fado Português de nósПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Полски
Френски
Fado TordoПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Полски
Френски
Fado VianinhaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Feira de CastroПортугалски
Fado Curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
FronteiraПортугалски
Terra
Испански
Немски
Полски
Френски
Английски
Há festa na MourariaПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Há palavras que nos beijamПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Полски
Френски
Há uma Música do PovoПортугалскиАнглийски
Български
Испански
Италиански
Немски
Полски
Руски
Френски
Já me deixouПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Lavava no rio, lavavaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Каталонски
Немски
Окситански
Полски #1 #2
Румънски
Френски
Lisboa, menina e moçaПортугалскиАнглийски
Испански
Руски
Френски
LivreПортугалскиАнглийски
Испански
Каталонски
Френски
LoucuraПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Румънски #1 #2
Руски
Френски
Холандски
Mais uma luaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
MalmequerПортугалскиАнглийски
Белоруски
Български
Испански #1 #2
Немски
Полски
Руски
Френски
Maria LisboaПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски #1 #2
Френски
Холандски
MedoПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Каталонски
Немски
Полски
Румънски
Френски
Melhor de mimПортугалски
Mundo (2015)
Английски #1 #2
Испански
Полски
Румънски
Френски
Menino do Bairro NegroПортугалски
Fado curvo, Concerto em Lisboa
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Meu Amor PequeninoПортугалски
Mundo
Meu Fado, MeuПортугалски
Fados
Английски #1 #2
Иврит
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Окситански
Полски
Руски #1 #2
Френски #1 #2
Сръбски
Meus olhos que por alguémПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Каталонски
Немски
Полски
Френски
Minh'AlmaПортугалски
CD Single
Английски
Испански #1 #2
Немски
Полски
Турски
Френски
MissangasПортугалски
Mundo
MontrasПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Испански
Италиански
Немски
Полски #1 #2
Румънски
Руски
Френски
Morada abertaПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Na rua do silêncio Португалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски #1 #2
O DesertoПортугалски
Fado curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
O Gente Da Minha TerraПортугалски
Fados
Английски #1 #2
Гръцки
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Руски
Сръбски
Френски
Холандски
O Silêncio da GuitarraПортугалски
Fado curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
O Tempo Não ParaПортугалскиАнглийски
Испански
Руски
Френски
Oiça Lá, Ó Senhor VinhoПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Италиански #1 #2
Немски
Полски
Румънски
Френски
Olhos da cor do marПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски #1 #2
Френски
OxaláПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Padoce de Céu AzulКабовердиански
Mundo
PaixãoПортугалски
Mundo
Полски
Pequenas verdades Португалски
Terra
Английски
Испански
Каталонски
Немски
Полски
Руски
Френски
Poetas Португалски
Fado en mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Por TiПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Сръбски
Френски
Хърватски
PrimaveraПортугалски
Transparente
Английски
Белоруски
Испански
Италиански
Каталонски
Немски
Полски
Румънски #1 #2
Руски
Сръбски
Френски
Хърватски
Promete, juraПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Каталонски
Немски
Полски
Френски
Quando Me Sinto SóПортугалски
Transparente
Английски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Полски
Френски
Que Deus me perdoeПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Сръбски
Френски
RecursoПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
RecusaПортугалски
Transparente
Английски
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Френски
RetratoПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Каталонски
Немски
Полски
Френски #1 #2
Rio de mágoaПортугалски
Mundo (2015)
Английски
Испански
Полски
Френски
Rosa BrancaПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Иврит
Испански
Немски
Полски
Руски
Сръбски #1 #2
Френски
Rosa da Madragoa Португалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Saudade soltaПортугалски
Mundo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Se eu mandasse nas palavrasПортугалски
Terra
Английски
Испански #1 #2
Каталонски
Немски
Полски
Френски
Sem tiПортугалски
Mundo
Полски
SmileАнглийскиБелоруски
Испански
Руски #1 #2
Френски
SombraПортугалски
Mundo
Tasco da Mouraria Португалски
Terra
Английски
Немски
Полски
Френски
Toada do desenganoПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Италиански
Немски
Полски #1 #2
Френски
TransparenteПортугалски
Transparente
Английски
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Руски
Френски
Vielas de AlfamaПортугалски
Fado curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Vozes do marПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Mariza - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Boss Ac - Alguém me ouviuПортугалскиНемски
Alexandre (Manuel Vahia de Castro) O'Neill (de Bulhões) - Há palavras que nos beijamПортугалски
No Reino da Dinamarca (1958)
Италиански
Френски
Paulo Gonzo - Jardins ProibidosПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Carlos do Carmo - Júlia FloristaПортугалскиАнглийски
Немски
Френски
Mariza е изпълнил/а иПреводи
Amália Rodrigues - Ai esta Pena de MimПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Amália Rodrigues - AlfamaПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански #1 #2
Италиански
Каталонски
Немски
Полски
Румънски
Сръбски
Френски
Японски
Maja Milinkovic - AlfamaПортугалски
Fado meu
Босненски
Испански
Италиански
Maja Milinkovic - As meninas dos meus olhosПортугалски
Fado meu
Amália Rodrigues - Barco NegroПортугалски
CD Single
Английски #1 #2 #3
Арабски
Испански
Италиански
Немски
Полски
Румънски
Словенски
Сръбски
Maja Milinkovic - Barco NegroПортугалски
Fado meu
Английски
Испански
Немски
Academy of St Martin in the Fields - Champions League ThemeНемскиАнглийски
Арабски
Монголски
Португалски
Руски
Транслитерация
Maja Milinkovic - Duas lágrimas de orvalhoПортугалски
Fado meu
Maja Milinkovic - Foi DeusПортугалскиАнглийски
Katia Guerreiro - Há Festa Na MourariaПортугалски
Os Fados Do Fado
Английски
Испански
Немски
Amália Rodrigues - Há festa na MourariaПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Dulce Pontes - Há festa na MourariaПортугалски
O coração tem très portas
Испански
Немски
Maja Milinkovic - Há festa na MourariaПортугалски
Fado meu
Немски
Maja Milinkovic - Lavava no rio, lavavaПортугалскиНемски
Maja Milinkovic - Maria LisboaПортугалски
Fado meu
Amália Rodrigues - MedoПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Полски
Румънски
Словенски
Френски
Хърватски
Maja Milinkovic - PrimaveraПортугалски
Fado meu
Босненски
Maja Milinkovic - Promete juraПортугалски
Fado meu
Maja Milinkovic - Que Deus me perdoeПортугалски
Fado meu
Немски
Eugénio de Andrade - RetratoПортугалскиИталиански
Френски
Коментари
Port_girl91    Четв, 28/10/2010 - 06:05

she is poetic passionate and strong willed..and her music should embrace all