Текстове на песни на Mgła

Mgła
Заглавие на песента, Албум, Език
Текстове на песниПреводи
Age of Excuse Iанглийски
Age of Excuse (2019)
Age of Excuse IIанглийски
Age of Excuse (2019)
Age of Excuse IIIанглийски
Age of Excuse (2019)
руски
турски
Age of Excuse IVанглийски
Age of Excuse (2019)
руски
турски
Age of Excuse Vанглийски
Age of Excuse (2019)
руски
Age of Excuse VIанглийски
Age of Excuse (2019)
руски
турски
Exercises in Futility Iанглийски
Exercises in Futility
Exercises in Futility IIанглийски
Exercises in Futility
Exercises in Futility IIIанглийски
Exercises in Futility (2015)
Exercises in Futility IVанглийски
Exercises in Futility (2015)
Exercises in Futility Vанглийски
Exercises in Futility
Exercises in Futility VIанглийски
Exercises in Futility (2015)
Further Down the Nest Iанглийски
Mdłości + Further Down the Nest (track 03)
руски
Further Down the Nest IIполски
Mdłości + Further Down the Nest (track 04)
английски
руски
Groza Iанглийски
Groza (track 01)
руски
Groza IIполски
Groza (track 02)
английски
руски #1 #2
Groza IIIанглийски
Groza (track 03)
руски
Groza IVанглийски
Groza (track 04)
руски
Mdłości Iанглийски
Mdłości + Further Down the Nest (track 01)
гръцки
руски
Mdłości IIанглийски
Mdłości + Further Down the Nest (track 02)
гръцки
руски
Power and Will Iанглийски
Crushing the Holy Trinity (2005)
Power and Will IIанглийски
Crushing the Holy Trinity (2005)
Power and Will IIIанглийски
Crushing the Holy Trinity (2005)
Power and Will IVанглийски
Crushing the Holy Trinity (2005)
Presence Iанглийски
Presence (track 1)
руски
Presence IIанглийски
Presence (track 2)
руски
Presence IIIанглийски
Presence (track 3)
руски
With Hearts Toward None Iанглийски
With Hearts Toward None (2012)
руски
турски
With Hearts Toward None IIанглийски
With Hearts Toward None
руски
турски
With Hearts Toward None IIIанглийски
With Hearts Toward None
руски
With Hearts Toward None IVанглийски
With Hearts Toward None
руски
With Hearts Toward None Vанглийски
With Hearts Toward None
руски
With Hearts Toward None VIанглийски
With Hearts Toward None
руски
With Hearts Toward None VIIанглийски
With Hearts Toward None
гръцки
руски
турски
Коментари
Read about music throughout history