Текстове на песни на Michał Szpak

Michał Szpak
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
Blue Moonанглийски
Dreamer (2018)
руски
Bo Zycie Takie Jestполски
Byle Być Sobą (2015)
английски
български
гръцки
словашки
чешки
Byle być sobąполски
Byle być sobą (2015)
английски
български
гръцки
италиански
руски
унгарски
хърватски
испански
португалски
чешки
Color of Your Lifeанглийски
Eurovision Song Contest 2016 and Byle Być Sobą
азербайджански #1 #2
арабски
босненски
български
гръцки
естонски
иврит
изкуствен език
испански
италиански
немски
нидерландски
норвежки
полски #1 #2
португалски
румънски
руски #1 #2
словашки
сръбски
турски
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
чешки
шведски #1 #2
японски
Don't Poison Your Heartанглийски
Dreamer (2018)
български
гръцки
испански
италиански
немски
португалски
румънски
руски
словашки
турски
унгарски
френски
чешки
шведски
украински
Dreamer (Thanks To You My Friends)английски
Dreamer (2018)
руски
Jesteś Bohateremполски
Byle Być Sobą (2015)
английски
български
гръцки
испански
руски
френски
хърватски
немски
шведски
King of the Seasonанглийски
Dreamer (2018)
испански
руски
Let Me Dreamанглийски
Dreamer (2018)
полски
руски
Muszę biecполски
XI (2011)
английски
гръцки
Ostatni Zakretполски
Byle Być Sobą (2015)
английски
гръцки
испански
унгарски
Po Nieboполски
XI (2011)
английски
гръцки
Pretty Babyполски
XI (2011)
английски
гръцки
Rainbowанглийски
Dreamer (2018)
руски
Real Heroанглийски
Byle Być Sobą (2015)
азербайджански
арабски
босненски
български
гръцки
испански
италиански
каталунски
немски
норвежки
полски
португалски
румънски
руски
словашки
турски
унгарски
фински
френски
хърватски
чешки
шведски
Rewolucjaполски
XI (2011)
английски
гръцки
Rosannaанглийски
Byle Być Sobą (2015)
испански
немски
полски
турски
унгарски
Sensualnyполски
XI (2011)
английски
гръцки
Strongerанглийски
Dreamer (2018)
руски
Such Is Lifeанглийски
Byle Być Sobą (2015)
азербайджански
босненски
български
гръцки
датски
испански
италиански
немски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
руски
словашки
сръбски
турски
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
чешки
шведски
Sweet Cherryанглийски
Dreamer (2018)
полски
руски
Tic Tac clockанглийски
Byle Być Sobą (2015)
български
гръцки
унгарски
Upaść Ale Wstaćполски
Byle Być Sobą (2015)
английски
Way To The Starsанглийски
Dreamer (2018)
руски
What A Shameанглийски
Byle Być Sobą (2015)
български
гръцки
испански
полски
португалски
руски
унгарски
френски
Znika Caly Mrokполски
Byle Być Sobą (2015)
английски
гръцки
Коментари
Read about music throughout history