Advertisements

Текстове на песни на Michel Teló

Текстове на песниПреводиЗаявки
A VozПортугалскиvideo
Michel Teló - Ao Vivo
Английски
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски
Персийски
Румънски
Руски
Словашки
Френски
Френски (Хаитянски креолски)
AconteceuПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Индонезийски
Италиански
Немски
Ai Se Eu Te PegoПортугалскиvideoАзербайджански
Албански
Английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11
Арабски #1 #2
Африкаанс
Бирмански
Босненски
Български
Виетнамски
Грузински #1 #2
Гръцки #1 #2 #3
Датски #1 #2
Естонски
Иврит #1 #2
Индонезийски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
Испански #1 #2 #3 #4
Италиански #1 #2 #3 #4 #5
Кабилски
Казашки #1 #2 #3 #4
Каталонски #1 #2
Китайски
Корейски #1 #2 #3 #4
Кюрдски (Кюрманджи)
Кюрдски (Сорани) #1 #2 #3
Латвийски #1 #2
Литовски #1 #2
Македонски #1 #2 #3 #4
Немски #1 #2 #3
Немски (Австрийски/Баварски)
Немски (централни диалекти)
Непали
Норвежки
Персийски #1 #2
Полски #1 #2 #3
Румънски #1 #2 #3
Руски #1 #2 #3 #4 #5 #6
Словашки
Словенски #1 #2
Сръбски #1 #2
Тайландски
Турски #1 #2 #3
Тюркменски
Уелски
Узбекски
Унгарски #1 #2 #3
Урду
Финландски
Френски #1 #2 #3 #4 #5 #6
Френски (Хаитянски креолски) #1 #2
Хинди #1 #2
Холандски
Хърватски #1 #2
Шведски
Японски #1 #2
German (Kölsch)
Latvian (Latgalian)
Белоруски
Исландски
Малайски
Турски (Османски)
Amanhã sei láПортугалскиvideo
Michel Teló - Ao Vivo
Английски
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски
Румънски
Турски
Френски #1 #2 #3
Български
Amiga da Minha IrmãПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски #1 #2
Френски
Хърватски
Amor Não É PaixãoПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски
Румънски
Френски #1 #2
Assume LogoПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Френски
Até de ManhãПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Индонезийски
Немски
Италиански
Até o Dia ClarearПортугалскиvideo
Bem Sertanejo
Английски
Италиански
Balada SertanejaПортугалскиvideo
Michel Teló - Ao Vivo
Английски
Индонезийски
Испански #1 #2
Италиански
Румънски
Френски
Турски
Bara Bara Bere BereПортугалскиvideoАнглийски
Босненски
Индонезийски
Испански
Италиански
Каталонски
Немски
Руски
Турски
Френски
Хърватски
Холандски
Barquinho / Eu quero vocêПортугалскиvideo
Ao Vivo
Английски #1 #2
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски
Френски
Bora PassearПортугалскиvideoАнглийски
Немски
Италиански
Cantor e AtrizПортугалскиvideo
Baile do Teló
Английски
Chocolate QuenteПортугалскиvideoАнглийски
Испански
CiladaПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански #1 #2
Френски
CoincidênciaПортугалскиvideo
DVD Michel na balada
Английски
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски
Румънски
Руски
Френски
Coisa de BrasileiroПортугалскиИндонезийски
Испански
Италиански
Немски
Coração CansouПортугалскиАнглийски
Curtindo SolidãoПортугалскиАнглийски #1 #2
Индонезийски
Испански
Италиански #1 #2
Desce do MuroПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Френски
Desce do SaltoПортугалскиvideo
Ao Vivo
Английски #1 #2
Индонезийски
Испански
Италиански #1 #2
Dominou GeralПортугалскиАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
É Amor pra ValerПортугалскиАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Румънски
Руски
Френски
Хърватски
É MaraПортугалскиАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Румънски
Турски
É Nóis Fazer ParapapáПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански #1 #2
Румънски
Ei, Psiu! Beijo Me LigaПортугалскиvideo
Michel Teló - Ao Vivo
Английски
Испански
Италиански
Френски
Индонезийски
Essa ManiaПортугалскиИталиански
Eu QueroПортугалскиАнглийски
Италиански
Френски
Индонезийски
Eu Te Amo e Open BarПортугалскиvideoАнглийски
Индонезийски
Немски
Френски
ExplodiuПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Румънски
Fala Coração ПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Немски
Faz de DifícilПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Faz um Milagre em MimПортугалскиАнглийски
Италиански
Fiquei SóПортугалскиИталиански
FugidinhaПортугалскиvideoАнглийски
Датски
Индонезийски
Испански
Италиански #1 #2
Немски #1 #2
Румънски
Турски
Финландски #1 #2
Френски
Хърватски
Руски
Gotas de Água DoceПортугалскиАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Френски
HorizonteПортугалскиvideo
Balada Sertaneja
Английски
Испански
Италиански
Румънски
Руски
Словашки
Френски
Humilde residênciaПортугалскиvideo
Na Balada
Английски #1 #2 #3
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски #1 #2
Румънски
Турски
Френски #1 #2
Хърватски
If I catch youАнглийскиvideoКаталонски
Литовски
Португалски
Румънски #1 #2
Руски
Турски #1 #2
Френски
Хърватски
Implorando pra trairПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Руски
Турски
Френски
JurerêПортугалскиИспански
Larga de bobeiraПортугалскиvideo
Michel Teló - Ao Vivo
Английски
Испански
Италиански
Руски
Сръбски
Levanta o copoПортугалскиАнглийски
Немски
Италиански
Levemente AlteradoПортугалски
Sunset
Италиански
Love com você (Vontade)ПортугалскиИспански
Италиански
Love SongПортугалскиvideoАнглийски
Испански
Италиански
Турски
Холандски
MariaПортугалскиvideoАнглийски
Италиански
Турски
Френски
Me chama pra sorrirПортугалскиvideoИталиански
Me odeieПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Руски
multidãoПортугалски
DVD Baile do Teló
Английски
Руски
Não olhe assim /Cai na real ПортугалскиАнглийски #1 #2
Италиански
Não tem pra ninguém...ПортугалскиИталиански
Nuvem de LágrimasПортугалскиАнглийски
Италиански
Румънски
O mar parouПортугалскиАнглийски
Италиански
Olhos negrosПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански #1 #2
OrelhãoПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански #1 #2
Pai, mãeПортугалскиvideo
Balada Sertaneja
Английски
Италиански
PegadaПортугалскиАнглийски
Италиански
Pensamentos bonsПортугалскиАнглийски
Индонезийски
Испански
Италиански
Pode irПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Ponto certoПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Pra ser perfeitoПортугалскиvideo
Na Balada
Английски
Български
Испански
Италиански #1 #2
Немски
Руски
Турски
Унгарски
Френски #1 #2
Prefiro a solidãoПортугалскиvideoИталиански
Saudade dáПортугалскиvideoАнглийски
Немски
Италиански
Saudade da minha terraПортугалскиАнглийски
Испански
Италиански
Френски
Se eu não forПортугалскиАнглийски
Испански #1 #2 #3
Италиански
Немски
Se intrometeuПортугалскиvideo
Na Balada
Английски
Испански
Италиански
Немски
Руски
Se não tem mar, vamo pro barПортугалскиvideo
Michel Teló - Ao Vivo
Английски
Италиански
Немски
Румънски
Se quer a verdadeПортугалскиАнглийски
Италиански
Se Tudo Fosse FácilПортугалскиvideo
Sunset
Английски #1 #2
Индонезийски
Испански
Италиански
Немски
Турски
Френски
Хърватски
Sem CompromissoПортугалскиvideoИталиански
Seu coração não tem dó do meu ПортугалскиАнглийски
Италиански
Só temos hoje para amarПортугалскиАнглийски
Руски
Someone like youАнглийскиvideoИталиански
Холандски
Te caçoПортугалскиИспански
Италиански
Te Dar Um BeijoПортугалскиvideoАнглийски
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Френски
Telefone Mudo/Boate AzulПортугалскиvideo
Na Balada
Английски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Румънски
Vamo MexêПортугалскиvideo
Na Balada
Английски
Испански
Италиански
Румънски
Френски
Vida bela vidaПортугалскиvideo
Na Balada
Английски
Гръцки
Испански
Италиански
Турски
Френски
Você vai pirarПортугалскиАнглийски
Италиански
Yellow mellowПортугалскиИталиански
Michel Teló - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Leonan Freli - Ai que saudadeПортугалскиАнглийски
Carlos Vives - Como le gusta tu cuerpoИспанскиvideo
Corazón Profundo
Английски
Каталонски
Руски
Bruninho & Davi - SomeiПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Claudia Leitte - TalentoПортугалскиАнглийски
Michel Teló е изпълнил/а иПреводи
Almir Sater - A saudade é uma estrada longaПортугалскиvideo
Terra de sonhos (1994)
Английски
Немски
Bruninho & Davi - Vamo MexêПортугалскиvideo
Ao Vivo Em Campo Grande
Коментари
lydia demonte lemalydia demonte lema    Пет, 18/03/2016 - 19:35

I like the song and how michel did the work,am really happy and proud of him.....!congratulations michel