Текстове на песни на Modà

Modà
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A Lauraиталиански
Gioia (2013)
английски
босненски
испански
немски
полски
Addormentati con meиталиански
Quello che non ti ho detto 2006
английски
босненски
Al mercatoиталиански
Via d'uscita
английски
босненски
Anche staseraиталианскианглийски
Ariaиталиански
Sala d'attesa (2008)
английски
Arriveràиталиански
Viva i romantici (2011)
азербайджански
английски
български
гръцки
иврит
испански #1 #2
македонски
немски
полски
португалски
румънски
руски
словашки
сръбски
турски
унгарски #1 #2 #3
френски
хърватски
чешки
персийски
Bellissimoиталиански
Gioia (2013)
английски
Californiaиталиански
Passione maledetta (2015)
Che tu ci sia sempreиталиански
Passione maledetta (2015)
испански
немски
Come in un filmиталиански
Gioia (2013)
английски
босненски
испански
словашки
френски
Come l'acqua dentro il mareиталиански
Gioia (2013)
английски
босненски
испански
немски
френски
Come un pittoreиталиански
Viva i romantici (2011)
английски #1 #2
български
гръцки
иврит
индонезийски
испански
немски
нидерландски
полски #1 #2
сръбски
унгарски
френски
хърватски
японски
Cuore e ventoиталиански, сардински
Gioia... non è mai abbastanza!
английски
гръцки
испански
италиански
латвийски
полски
френски
Datemi un'autostradaиталиански
Via d'uscita
Dimmeloиталиански
Gioia (2013)
английски
гръцки
испански
полски
френски
Dimmi che non hai pauraиталиански
Ti amo veramente (2004)
английски
босненски
Dove è sempre soleиталиански
Gioia
английски
босненски
испански
немски
полски
турски
френски
Doveva andare cosìиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
E non c'è mai una fineиталиански
Passione maledetta
английски #1 #2
гръцки
испански
румънски
унгарски
френски
È solo colpa miaиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
испански #1 #2
полски
Favolaиталиански
Via d'uscita (2003)
английски
босненски
немски #1 #2
португалски
Forse non lo saiиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
испански
Francescoиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
гръцки
руски
турски
Ghost track (tre rosse per te)италиански
Sala d'attesa 2008
босненски
Gioiaиталиански
Gioia (2013)
английски
полски
португалски
румънски
френски
хърватски
Grazie genteиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
немски
френски
Guarda Le Luci Di Questa Cittàиталиански
Testa O Croce
английски
испански
руски
Il Brancoиталиански
Ti amo veramente 2004
немски
хърватски
Il sogno di una bambolaиталиански
Ti amo veramente (2004)
английски
босненски
Inverno a primaveraиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
френски
Io che non vivoиталианскибосненски
Jackomo e Danieleиталиански
Via d'uscita 2003
L'amore è un'altra cosaиталиански
Viva i romantici (2011)
английски
испански
немски
сръбски
L'importante è che stanotte non finiràиталиански
Sala d'attesa (2008)
L'ultima manoиталиански
Passione maledetta 2.0
английски
испански
L'ultimo viaggioиталиански
Sala d'attesa (2008)
La fataиталиански
Testa O Croce
La mia ragazza ha detto che...италиански
Sala d'attesa (2008)
La notteиталиански
Viva i romantici (2011)
английски
босненски
гръцки
испански
румънски
словашки
турски
унгарски
френски
La sua bellezzaиталиански
Gioia (2013)
английски #1 #2 #3
гръцки
испански
турски
Le luci della notteиталиански
Sala d'attesa (2008)
Lontano da tuttoиталиански
Passione maledetta 2.0
Love in the '50sиталиански
Testa O Croce
английски
Ma quale domaniиталиански
Sala d'attesa (2008)
босненски
немски
Ma tu non passi maiиталиански
Sala d'attesa (2008)
английски
босненски
немски
Malinconico a metàиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
Mani inutiliиталиански
Viva i romantici
английски
босненски
испански
Mentre sogniиталиански
Ti amo veramente 2004
Meschinaиталиански
Sala d'attesa (2008)
английски #1 #2
български
Miaиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
испански
сръбски
Non andarteneиталиански
Passione maledetta 2.0
английски
Non dire di noиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
български
немски
Non è mai abbastanzaиталиански
Gioia (2013)
английски
испански
немски
полски
хърватски
румънски
Non lo soиталиански
Via d'uscita (2003)
босненски
немски
Non respiroиталиански
Testa O Croce
английски
полски
португалски
Non te la prendereиталиански
Testa O Croce
Nuvole di Rockиталиански
Ti amo veramente 2004
босненски
Odiamiиталиански
Passione maledetta 2.0
английски
гръцки
Oltre un semplice sguardoиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
Ora vaiиталиански
Ti amo veramente 2005
Padre astrattoиталиански
Ti amo veramente 2004
Passione maledettaиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
гръцки
руски
Paura di volareиталиански
Gioia (2013)
английски
испански
португалски
Per una notte insiemeиталиански
Testa O Croce
английски
полски
Piove ormai da tre giorniиталиански
Passione maledetta 2.0
английски
испански
Puoi leggerlo solo di seraиталиански
Testa O Croce
английски
Quando arrivano i suoi occhiиталиански
Gioia (2013)
английски
Quel sorriso in voltoиталианскианглийски
гръцки
испански
полски
руски
Quelli come meиталиански
Testa o croce
английски
испански
полски
Quello che meritiиталиански
Via d'uscita 2003
Quello che non ti ho detto (Scusami...)италиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски #1 #2
български
гръцки
испански
сръбски
турски
хърватски
Raggio di lunaиталианскинемски
Regina delle stelleиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
босненски
Riesci a innamorarmiиталиански
Ti amo veramente 2005
английски
Sala d'attesaиталиански
Sala d'attesa (2008)
босненски
Salvamiиталиански
Viva i romantici (2011)
английски #1 #2
босненски
български
гръцки
испански
немски
полски #1 #2
сръбски
френски
Sarò sinceroиталиански
Sala d'attesa (2008)
английски
босненски
български
персийски
сръбски
унгарски
Scusa amoreиталиански
Sala d'attesa 2008
испански
Se si potesse non morireиталиански
Gioia (2013)
английски
гръцки
немски
румънски
сръбски
френски
японски
босненски
турски
Sempliceиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
полски
румънски
френски
Sensazioneиталианскианглийски
Sogno misfattoиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
Sogno nel cassettoиталиански
Ti amo veramente (2004)
английски
босненски
Sono già soloиталиански
Viva i romantici (2011)
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
персийски
турски
френски
Spirito liberoиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
гръцки
Stella cadenteиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
гръцки
испански
сръбски
френски
Tappeto di fragoleиталиански
Viva i romantici (2011)
английски
гръцки
испански
немски
полски
румънски
сръбски
турски
френски
Testa o Croceиталиански
Testa o Croce
гръцки
английски
испански
руски
сръбски
чешки
Ti amo veramenteиталиански
Ti amo veramente (2004)
английски
босненски
гръцки
испански
немски
полски
френски
Ti passeràиталиански
Passione maledetta (2015)
английски
гръцки
Ti sento parte di meиталиански
Quello che non ti ho detto (2006)
английски
босненски
гръцки
испански
полски
румънски
Timidaиталиански
Viva i romantici (2011)
английски
гръцки
Tra le tue maniиталиански
Sala d'attesa (2008)
гръцки
Tutto non è nienteиталиански
Viva i romantici (2011)
английски
босненски
гръцки
испански
португалски
сръбски
турски
френски
шведски
унгарски
Una vita non mi bastaиталиански
Testa O Croce
гръцки
Uomo diversoиталиански
Ti amo veramente (2004)
босненски
гръцки
турски
Urlo e non mi sentiиталиански
Viva i romantici 2011
английски
босненски
гръцки
Vado via da teиталиански
Passione maledetta 2.0
английски
гръцки
немски
Vicini e lontaniиталианскибосненски
гръцки
Vicino a una stellaиталианскибосненски
гръцки
Vittimaиталиански
Viva i romantici (2011)
английски
босненски
български
гръцки
унгарски
Viva i romanticiиталиански
Viva i romantici (2011)
английски #1 #2
гръцки
полски
португалски
сръбски
Voglio solo il tuo sorrisoиталиански
Testa O Croce
английски
гръцки
Volevo dirtiиталиански
Ti amo veramente (2004)
английски
босненски
гръцки
Modà в съвместни песниПреводи
Tazenda - Il respiro del silenzioиталианскинемски
Коментари
Read about music throughout history