Advertisement

My Dream (превод на Албански)

превод на Албански

Ëndrra ime

Ne dikur thonim qe ëndrrat
Mund të jen kaq real
Ku jam? Cfare do behem?
Eshte endrra qe mund te ndaj me ty
Nje dit e re per mua dhe ty
 
Thjesht nje buzëqeshje dhe ngrohtësi ne zemren time dhe shko deri ne fund
Ka kaq shumë ne jetë dhe une do kendoj.
 
Kjo eshte endrra ime, dua ta bej te vërtetë
Dhe te bej endrren time te vërtetë
Kjo eshte endrra ime, do ta bej po e besova
Ne nje përralle do jetoj, si nje yll I sapolindur.
 
Fluturo si nje zog deti ne det
Dhe djelli do ndriçoj ne fytyrën tende
Thjesht beso, ndiq zemren tende dhe beje te mundur.
Rritu sa me ndritur dhe be do themi
 
Kjo eshte endrra ime, dua ta bej te vërtetë
Dhe te bej endrren time te vërtetë
Kjo eshte endrra ime, do ta bej po e besova
Nuk existon asgjë qe mund te me ndaloj
Dua thjesht bota ta di
 
Kjo eshte endrra ime, dhe e di qe do behet e vertet sepse e di qe do ndodh
Kjo është endrra ime
 
Пуснато от evita prifti в Пет, 29/09/2017 - 22:41
Добавен превод, изпълнявайки заявка, направена от Zarina01
Английски

My Dream

Коментари