Текстове на песни на Natalia Lafourcade

Текстове на песниПреводиЗаявки
Alma míaИспански
Musas 2
Английски #1 #2
Amarte duele ИспанскиАнглийски
Amor, amor de mis amoresИспански
Mujer Divina
Английски
Немски
Antes de huirИспански
Hasta la Raíz
Английски #1 #2
AventureraИспански
Mujer Divina
Английски
Гръцки
AzulИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
Azul (Versión de Mujer divina)ИспанскиАнглийски
CasaИспанскиАнглийски #1 #2
Cursis melodíasИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
DueleИспански
Hasta la Raíz (Edición Especial)
Английски
Ella es bonitaИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
En el 2000Испански
Natalia Lafourcade
Английски
En tus ojosИспански
Casa
Английски
Estoy listaИспанскиАнглийски
FarolitoИспански
Mujer Divina
Английски
Hasta la raízИспански
Hasta la raíz
Английски #1 #2
Италиански
Каталонски
Персийски
Португалски
Турски
Френски
Hora de compartirИспански
Hu Hu Hu
Английски
Hu Hu HuИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
ImposibleИспански
Mujer Divina
Английски
La fugitivaИспанскиАнглийски #1 #2
Let's Get OutАнглийски
Hu Hu Hu
Испански #1 #2
LimosnaИспански
Mujer Divina
Английски
Lo que construimosИспански
Hasta la raiz
Английски #1 #2
Немски
Персийски
Португалски
Турски
Look OutsideАнглийски
Hu Hu Hu
Испански #1 #2
María bonita (Versión acústica)Испански
Mujer divina
Английски
Mexicana hermosaИспански
Musas
Английски
Персийски
Mi lugar favoritoИспански
Hasta la Raíz
Английски
Персийски
Mi tierra veracruzanaИспански
Musas
Английски
Morir y renacerИспански
Mujer divina
Английски
Mujer divinaИспански
Mujer divina
Английски
Гръцки
Турски
Niño HojasИспански
Hu Hu Hu
Английски
No vinisteИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
Nunca es suficienteИспанскиАнглийски #1 #2
Персийски
Руски
Турски
Френски
Oración caribeИспански
Mujer divina
Английски
Palomas blancasИспански
Hasta la raíz
Английски
Персийски
Para qué sufrirИспански
Hasta la raíz
Английски
Френски
Руски
Partir de míИспански
Hasta la raíz
Английски
Piel canelaИспански
Casa (2005)
Английски
Piensa en míИспанскиАнглийски
Персийски
Полски
Турски
Qué he sacado con quererteИспански
Musas
Английски
Rocío de todos los camposИспански
Musas
Английски
Running Too FastАнглийски
Hu Hu Hu
Испански #1 #2
Ser humanoИспански
Casa
Английски
Si no pueden quererteИспанскиАнглийски
Siempre prisaИспански
Hu Hu Hu
Английски
Soledad y el marИспански
Musas
Английски
Немски
Son amores (That's Amore)Испански
Musas
Английски
Soy lo prohibidoИспанскиАнглийски
Te quiero darИспанскиАнглийски
Te quiero verИспански
Hasta la Raíz
Английски
Японски
Te vi pasarИспански
Musas
Английски
Tiempo al vientoИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
Todo lo que tengo es realИспански
Hu Hu Hu (Edición especial)
Английски
Tonada de luna llenaИспански
Musas
Английски
Tú me acostumbrasteИспански
Musas
Английски
Tú sí sabes querermeИспанскиАнглийски #1 #2 #3 #4 #5
Немски
Персийски
Руски
Словашки
Un derecho de nacimientoИспанскиАнглийски
Un lugar para renacerИспански
Hu Hu Hu
Английски #1 #2
Ya no te puedo quererИспански
Hasta la Raiz
Английски
Natalia Lafourcade - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Esteman - Caótica bellezaИспански
Caótica belleza
Leonel García - ConfiesoИспански
Todas Mías...
Английски
La Oreja de Van Gogh - MaríaИспански
Primera Fila
Английски #1 #2 #3 #4
Сръбски
Miguel - Remember Me (Dúo)Английски
Coco (OST) [2017]
Английски
Арабски
Персийски
Los Amigos Invisibles - Vivire para tiИспански
Commercial
Английски
Juan Gabriel - Ya no vivo por vivirИспански
Коментари