Naturally (превод на Албански)

Advertisements
превод на Албански

Natyrisht

Si zgjedh si ta shprehësh veten
Është e gjitha e jotja dhe mund ta them
Vjen natyrisht, vjen natyrisht
 
Ti ndjek çfarë ndjen brenda
Është intuitiv, ske pse të provosh
Vjen natyrisht, mmmm vjen natyrisht
 
Dhe ma merr frymën
Çfarë bën ti, shumë natyrisht
 
Ti je bubullima dhe unë jam vetëtima
Dhe më pëlqen se si ti e di kush je
Dhe për mua është emocionuese
Kur ti e di që është pashmangësi
Gjithçka vjen natyrisht, vjen natyrisht
Kur ti je me mua, zemër
 
Gjithçka vjen natyrisht, vjen natyrisht
Ze ze zemër
 
Ti ke një mënyrë që më lëviz
Një forcë natyrore, një energji
Vjen natyrisht (Ti e di)
Vjen natyrisht
Mmmm po
 
Dhe ma merr frymën (Gjithnjë)
Çfarë bën ti, shumë natyrisht
 
Ti je bubullima dhe unë jam vetëtima
Dhe më pëlqen se si ti e di kush je
Dhe për mua është emocionuese
Kur ti e di që është pashmangësi
Gjithçka vjen natyrisht, vjen natyrisht
Kur ti je me mua, zemër
 
Gjithçka vjen natyrisht, vjen natyrisht
Ze ze zemër
 
Kur ne ndeshemi, shkëndijat fluturojnë
Kur më shikon në sy, ma merr frymën
 
(Ti je)
Ti je bubullima dhe unë jam vetëtima
Dhe më pëlqen se si ti e di kush je
Dhe për mua është emocionuese
Kur ti e di që është pashmangësi
Gjithçka vjen natyrisht, vjen natyrisht
Kur ti je me mua, zemër
 
Gjithçka vjen natyrisht, vjen natyrisht
Ze ze zemër
 
(Natyrisht)
Natyrisht x5
Ze ze zemër
 
(Natyrisht)
Natyrisht x5
Gjithçka vjen natyrisht, ze ze zemër
 
Ermal
Пуснато от ermal2000 в Нед, 23/10/2016 - 21:48
Английски

Naturally

Коментари