Текстове на песни на Nelson Cavaquinho

Текстове на песниПреводиЗаявки
A Flor e o Espinhoпортугалски
Nelson Cavaquinho
английски
испански
Amor Perfeitoпортугалскифренски
Eu e as Floresпортугалскифренски
Juízo Finalпортугалскианглийски #1 #2
руски
френски
Pranto do Poetaпортугалски
Depoimento do Poeta
английски
Rugasпортугалски
Nelson Cavaquinho (1973)
френски
Nelson Cavaquinho е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Chico Buarque - Cuidado com a Outraпортугалски
Sinal Fechado (1974)
френски
Коментари
Read about music throughout history