Текстове на песни на Nenny

Текстове на песниПреводиЗаявки
+351 (Call Me)английски, португалски
Aura (2020)
21английски, португалски
Aura (2020)
Bússolaпортугалски
Aura (2020)
Dona Mariaпортугалски
Aura (2020)
Lionпортугалски
Aura (2020)
Look At Meпортугалски
Aura (2020)
On Youпортугалски
Aura (2020)
Sushiпортугалски
Aura (2020)
Tequilaпортугалски
Visionанглийски, португалски
Aura (2020)
Waveпортугалски
Коментари
Read about music throughout history