Текстове на песни на Otilia

Текстове на песниПреводиЗаявки
Adelanteиспанскианглийски
руски
Amor realиспанскикюрдски (курманджи)
португалски
Aventuraиспанскикюрдски (курманджи)
немски
сръбски
турски
Bilioneraиспански
Bilionera
английски #1 #2
арабски
гръцки
италиански
кюрдски (сорани) #1 #2
персийски
полски
руски
сръбски
турски
урду
фински
френски
хинди
немски
Deli gibiтурскиалбански
испански
английски
Devocionиспанскианглийски
руски
Diamanteиспански
CD Single
английски
арабски
български
кюрдски (курманджи)
нидерландски
португалски
руски
сръбски
турски
фински
френски
хърватски
Frunzeрумънскианглийски
украински
I Don't Knowанглийскипортугалски
Iubire adevarataрумънскианглийски
сръбски
Latinaиспанскианглийски
Prisioneraиспанскианглийски
гръцки
португалски
сръбски
турски
Seu Corpoанглийски, португалскинемски
френски
Sleepless Nightsанглийски
Somebody to loveанглийски
Single
гръцки
кюрдски (сорани) #1 #2
сръбски
френски
Won't surrenderанглийски
Коментари
Read about music throughout history