Ova leto ќe se pamti (Транслитерация)

Advertisements

Ova leto ќe se pamti

Za tebe znam, 
ovoj veter te nosi do mene 
Vo noќi bez glas, vo race da mi zaspieš. 
 
Ostavaš trag, 
na mojva koža tvojot miris e 
nebo nad nas, 
sѐ što sakam imam do mene. 
 
Refren 2x 
Ova leto ќe se pamti 
so tebe site noќi mi se kratki, 
so tebe site denovi se zlatni, 
sega samo moja bidi ti. 
 
Ostavaš trag, 
na mojve usni tvojot karmin e 
nebo nad nas, 
se što sakam imam do mene. 
 
Refren 2x 
Ova leto ќe se pamti, 
so tebe site noќi mi se kratki, 
so tebe site dеnovi se zlatni, 
sega samo moja bidi ti.
 
Пуснато от kiskakukkkiskakukk в Съб, 08/07/2017 - 17:14
Последно редактирано от san79san79 на Пон, 02/04/2018 - 13:58
Транслитерация
Подравни параграфите
A A

Ова лето ќе се памти

За тебе знам,
овој ветер те носи до мене
Во ноќи без глас, во раце
да ми заспиеш.
 
Оставаш траг,
на мојва кожа твојот мирис е
сè што сакам имам до мене.
 
Рефрен 2x
Ова лето ќе се памти
со теве сите ноќи ми се кратки,
со тебе сите денови се златни,
сега само моја биди ти.
 
Оставаш траг,
на мојва кожа твојот мармин е
небо над нас,
сè што сакам имам до мене.
 
Рефрен 2x
Ова лето ќе се памти,
со теве сите ноќи ми се кратки,
со тебе сите денови се златни,
сега само моја биди ти.
 
Пуснато от kiskakukkkiskakukk в Нед, 09/07/2017 - 06:28
Още преводи на "Ova leto ќe se pamti"
See also
Коментари