Реклама

Parekemore (frammento) (превод на италиански)

италиански (южни диалекти)
A A

Parekemore (frammento)

E pe’ te e pe’ me
Pe’ la figlia de lu re
E pe’ te e pe’ me
Pe’ la figlia de lu re
La taranta pare che more
E te pizzica lu core
 
Публикувано от Alberto ScottiAlberto Scotti в(ъв)/на пон., 12/04/2021 - 22:43
превод на италианскииталиански
Подравняване на параграфите

Sembra che muoia

E per te e per me
Per la figlia del re
E per te e per me
Per la figlia del re
La taranta sembra che muoia
E (invece) ti pizzica il cuore
 
Благодаря!
Публикувано от Alberto ScottiAlberto Scotti в(ъв)/на пон., 12/04/2021 - 22:44
Eugenio Bennato: Топ 3
Коментари
Read about music throughout history