Advertisements

Текстове на песни на Pitty

Текстове на песниПреводиЗаявки
8 ou 80ПортугалскиvideoАнглийски
A MassaПортугалски
SETEVIDAS
Английски
A SaideiraПортугалскиvideo
Anacrônico
Английски
A SombraПортугалскиvideo
Aahhh...!Португалскиvideo
Anacrônico
Английски
Admirável Chip NovoПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo
Английски
Agora Só Falta VocêПортугалскиvideo
Água ContidaПортугалскиvideoАнглийски
AnacrônicoПортугалскиvideoАнглийски
Boca AbertaПортугалскиvideo
SETEVIDAS
Brinquedo TortoПортугалскиvideo
Anacrônico
Comum de DoisПортугалскиvideo
DVD Pitty
Английски
Немски #1 #2
ContramãoПортугалскиvideoАнглийски
Dê Um RolêПортугалскиvideo
De VocêПортугалскиvideo
Anacrônico
Английски #1 #2
Deixa Ela EntrarПортугалскиvideo
SETEVIDAS
Déjà VuПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
Desconstruindo AméliaПортугалскиvideo
Chiaroscuro
Английски
Испански
Do Mesmo LadoПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo
EmboscadaПортугалскиvideoАнглийски
EqualizeПортугалскиАнглийски
Испански
Руски
FracassoПортугалскиvideoАнглийски
Guerreiros São GuerreirosПортугалски
Anacrônico
Английски
I wanna beПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo
Английски
Ignorin' UАнглийскиvideo
Anacrônico
Португалски
Imagem é tudo, sua cabeça não tem nadaПортугалскиvideo
Lado De LáПортугалскиvideo
SETEVIDAS
Английски
MáscaraПортугалскиАнглийски #1 #2
Немски
Me AdoraПортугалскиvideoАнглийски #1 #2
MedoПортугалскиvideoАнглийски
MemóriasПортугалскиvideo
Anacrônico
Английски #1 #2
Na PeleПортугалскиvideo
Cd single
Галицийски
Na sua estanteПортугалскиvideoАнглийски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
Немски
Руски
Гръцки
No EscuroПортугалскиvideo
Anacrônico
Английски
O LoboПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo
Olho CalmoПортугалскиvideo
SETEVIDAS
Pequena MorteПортугалскиvideo
SETEVIDAS
PoucoПортугалскиvideo
SETEVIDAS
Английски
PulsosПортугалскиvideo
{Des}Concerto ao vivo
Английски #1 #2
Quem Vai Queimar?Португалскиvideo
Anacrônico
Английски
Querer DepoisПортугалскиvideo
Anacrônico
Rato Na RodaПортугалскиvideo
Chiaroscuro
Semana que vemПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo (2003)
Английски
SerpenteПортугалски
SETEVIDAS
Английски
SeteVidasПортугалскиvideo
SETEVIDAS
Английски #1 #2
Испански
Só AgoraПортугалскиvideo
Chiaroscuro
Английски #1 #2
Só de PassagemПортугалски
Admirável Chip Novo
Английски
TemporalПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo
Английски
Teto de VidroПортугалскиvideo
Admirável Chip Novo
Английски
Руски
Todos Estão MudosПортугалски
Chiaroscuro
Английски
TrapézioПортугалскиvideoАнглийски
Um LeãoПортугалски
SETEVIDAS
Pitty - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Nando Reis - Azul de PresuntoПортугалскиvideo
Jardim - Pomar
Английски
Marcelo D2 - EdmundoПортугалскиvideoАнглийски
Emicida - Hoje CedoПортугалскиvideo
O Glorioso Retorno de Quem Nunca Esteve Aqui
Английски
30 Seconds to Mars - The KillАнглийскиvideo
A Beautiful Lie
Гръцки
Испански
Италиански #1 #2 #3
Кюрдски (Сорани)
Немски
Персийски #1 #2
Полски
Португалски
Румънски
Руски #1 #2 #3
Сръбски
Турски
Унгарски #1 #2 #3
Френски
Холандски
Шведски
Pitty е изпълнил/а иПреводи
Raul Seixas - Eu Sou EgoístaПортугалскиАнглийски
Коментари